- Konu Sahibi RainbowColors
-
Merhaba beni de ekler misiniz yas 27 bat 6 ocak 2.deneme
merhabaa nasıl gidiyorrr?? :) henüz sonuçlanan gebelik yok sanırım :))
ben yumurtalama günümden bir hafta sonra test yapsam bişiler belli olur mu?? :))
heyecandan ölecem ya
Eki Görüntüle 899683
Kızlar testıme bakarmısınız test bozuk olsada T kısmında pembe boya yayılırmı sızce ??
hayal kırıklıgı üzüyor ınsanı.. Nasıp ıste bır zamanı var Rabbim yardımcımz olsun. Bugünde test yapıcam bakalım adete 4 gün var zatenCnm seni üzmek istemem ama bir kere benim de başıma gelmişti aynısı, ben de internette çok araştırma yaptım ama pek sonuç bulamamıştım ama ben de birşey yoktu.Yani hamile değildim. En iyisi bir tane daha test yapman. Günün geçmişmiydi?
Amin canım cok sağol.. Bugünde test yapıcamtest bozuk gibi canım ya benim de başıma gelmişti bikaç kez böyle testlerden.İçinin rahatlaması için bir tane daha al yap bence.İnşallah hayırlı haberler verirsin.
Aramıza hg. canım ekliyorum seni listeye,uğurlu gelir inşAllah
Bu ne yav herkesin ya ilk denemesi ya 2 bi ben miyim 8 aydır deneyip de tutturamayan
Merhaba canım.
Ben İstanbul dışındayım az gezme az iş :)) Geçtiğimiz 1 yıl içerisinde çok acı günler yaşadım biraz iyi geldi bu kaçış.
Canım yumurtlamadan sonra ki 7. günde henüz tutunma yeni yeni oluyor çıkması mümkün değil canım..En erken kanda 9.gün ipucu verebilir. İdrarda ise en erken 12.gün yapabilirsin canım..
Merak etme tatlım ben sendende fazlayım 19 aylık ewliyim 3 4 ay korunduk sayılır gerisi yokBu ne yav herkesin ya ilk denemesi ya 2 bi ben miyim 8 aydır deneyip de tutturamayan
Merak etme tatlım ben sendende fazlayım 19 aylık ewliyim 3 4 ay korunduk sayılır gerisi yok
O zaman sen de ben de elimizi çabuk tutalım :) 1 kere kimyasal gebelik yaşadım.Çok değişik hissettim kendimi adetim gecikti test yaptım çift çizgiyi gördüm ne kadar değişik bri duyguydu anlatamam kan verdim o da pozitif çıktı 5 haftalık dediler ama düşük ihtimali var deyince çok da anlamadım 3 gün sonra tekrar kan vermemi istediler ama hcg değerim inişe geçmiştitutunamamış düşecek dedi doktor dua et kürtaja gerek kalmayacak dedi.Ne sevinebildim ne üzülebildim aradan 8 ay geçti hala bekliyorum o çift çizgiyi....
merhabaa nasıl gidiyorrr?? :) henüz sonuçlanan gebelik yok sanırım :))
ben yumurtalama günümden bir hafta sonra test yapsam bişiler belli olur mu?? :))
heyecandan ölecem ya
seninkine az kaldı, inş güzel haberler alırız. bu arada bi konuda birşey okudum. ayaktan tutup sallama falan. bu konuyu biliyoır musunuz? :)) ilginç geldi ama doğru olduğunu söyleyenler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?