2014 Yılı içerisinde gebelik planlayan anne adayları- Buluşma Noktası-

Öncelikle merhaba. Foruma yeni üye oldum, bu yıl okuldan yeni mezun oldum, şu an ayakta kalabilmek adına yeni ve tatlı bir işe başladım. Kısacası hayatımı tekrar kurmaya çalışıyorum :)

Olur da aranızda ya da çevrenizde bebekleriniz, sünnet çocuklarınız ya da nikahınız için şeker yaptırmak isteyen, araştıran varsa benim sayfamı da ziyaret ederek beni çok mutlu eder :) Belki beğendiğiniz şey benim sayfamdan olur :)

Sizleri sayfama bekliyorum, ve şimdiden teşekkür ediyorum :)

Facebook'ta arama kutucuğuna Şekercim Nikah - Bebek Şekerleri yazarsanız hemen karşınıza çıkacaktır. Linki burada aktifleştiremedim

[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick [/td]
[td]yaş :82:[/td]
[td]B.A.T [/td]
[td]K.Deneme [/td]
[td] Sonuç :92:[/td]

[/tr]
[tr]
[td]gulbesseker[/td]
[td][/td]
[td]17 Aralık[/td]
[td].Deneme[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]

[td]melzoy[/td]
[td][/td]
[td]19 Aralık[/td]
[td].Deneme[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]gamze21[/td]
[td]29[/td]
[td]22 Aralık[/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]

[td]hanimis[/td]
[td][/td]
[td]23 Aralık[/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]

[td]klomen[/td]
[td][/td]
[td]23 Aralık[/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]ozsu[/td]
[td]27[/td]
[td]25 Aralık[/td]
[td].Deneme[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]okaplan[/td]
[td]27[/td]
[td]25 Aralık[/td]
[td]5.Deneme[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]tugce76[/td]
[td]36[/td]
[td]27 Aralık[/td]
[td] 3.Deneme[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]sentimental[/td]
[td]29[/td]
[td]1 Ocak[/td]
[td] 8.Deneme[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]loveperfect19[/td]
[td]26[/td]
[td]1 Ocak[/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]balbademlinuga[/td]
[td]28[/td]
[td]2 Ocak[/td]
[td]2.Deneme [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]lilipit[/td]
[td]29[/td]
[td]8 Ocak[/td]
[td] 1.[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]medi61[/td]
[td]30[/td]
[td]9 Ocak[/td]
[td]5.Deneme[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]cınarada[/td]
[td][/td]
[td]9 Ocak[/td]
[td]1.Deneme[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]

[td]babylove[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]leylakxx[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Rochak[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kiraztepe[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]duygummm24[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]vegetable[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]snmonrssr[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber89[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]tuz_karabiber[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]

[td]didemmmmmmm[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]

[td]ankaram[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td].Deneme[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]

[/table]

merhabaa nasıl gidiyorrr?? :) henüz sonuçlanan gebelik yok sanırım :))

ben yumurtalama günümden bir hafta sonra test yapsam bişiler belli olur mu?? :))
heyecandan ölecem ya

merhabaa nasıl gidiyorrr?? :) henüz sonuçlanan gebelik yok sanırım :))

ben yumurtalama günümden bir hafta sonra test yapsam bişiler belli olur mu?? :))
heyecandan ölecem ya

Merhaba canım.

Ben İstanbul dışındayım az gezme az iş :)) Geçtiğimiz 1 yıl içerisinde çok acı günler yaşadım biraz iyi geldi bu kaçış.

Canım yumurtlamadan sonra ki 7. günde henüz tutunma yeni yeni oluyor çıkması mümkün değil canım..En erken kanda 9.gün ipucu verebilir. İdrarda ise en erken 12.gün yapabilirsin canım..

Eki Görüntüle 899683

Kızlar testıme bakarmısınız test bozuk olsada T kısmında pembe boya yayılırmı sızce ??

Cnm seni üzmek istemem ama bir kere benim de başıma gelmişti aynısı, ben de internette çok araştırma yaptım ama pek sonuç bulamamıştım ama ben de birşey yoktu.Yani hamile değildim. En iyisi bir tane daha test yapman. Günün geçmişmiydi?

hayal kırıklıgı üzüyor ınsanı.. Nasıp ıste bır zamanı var Rabbim yardımcımz olsun. Bugünde test yapıcam bakalım adete 4 gün var zaten
test bozuk gibi canım ya benim de başıma gelmişti bikaç kez böyle testlerden.İçinin rahatlaması için bir tane daha al yap bence.İnşallah hayırlı haberler verirsin.
Amin canım cok sağol.. Bugünde test yapıcam

Bu ne yav herkesin ya ilk denemesi ya 2 bi ben miyim 8 aydır deneyip de tutturamayan

ben meraktan ölecem ya da kalpten gidicem :)))))

sabırsızlanıyorum çok ya :)

Merak etme tatlım ben sendende fazlayım 19 aylık ewliyim 3 4 ay korunduk sayılır gerisi yok

O zaman sen de ben de elimizi çabuk tutalım :) 1 kere kimyasal gebelik yaşadım.Çok değişik hissettim kendimi adetim gecikti test yaptım çift çizgiyi gördüm ne kadar değişik bri duyguydu anlatamam kan verdim o da pozitif çıktı 5 haftalık dediler ama düşük ihtimali var deyince çok da anlamadım 3 gün sonra tekrar kan vermemi istediler ama hcg değerim inişe geçmişti tutunamamış düşecek dedi doktor dua et kürtaja gerek kalmayacak dedi.Ne sevinebildim ne üzülebildim aradan 8 ay geçti hala bekliyorum o çift çizgiyi....

Çalışmalara dewam her ay olduğu gibi inş bizde sewiniriz benim bat 1 bakalım rahim filmi çekildim geçen ay bu ikinci ayım rahim filmnden sonrA hamile kalan çok inş bende onlardan biri olurum. Bak sen yine kalmışsın hamile demekki kalabiliyosun ben daha hiç kalmadım herkez için hayırlısı inş en yakın zamnda yüzümüz güler

seninkine az kaldı, inş güzel haberler alırız. bu arada bi konuda birşey okudum. ayaktan tutup sallama falan. bu konuyu biliyoır musunuz? :)) ilginç geldi ama doğru olduğunu söyleyenler var

seninkine az kaldı, inş güzel haberler alırız. bu arada bi konuda birşey okudum. ayaktan tutup sallama falan. bu konuyu biliyoır musunuz? :)) ilginç geldi ama doğru olduğunu söyleyenler var

evet Eki Görüntüle 902037 ilişkiden sonra beline hemen yastık koy ayaklarını havaya dik bana doktor söyledi eşinde hemen kalkmayacak bi 10 dk bekleyecek sende banyo yapmayacaksın ve gün aşırı beraberlik . bana hepsini doktor söyledi bakalım inşşlh sonucu alacagız inşll birde ben inofolik kullanıyorum yumurtanın kalitesini yükseltiyomuşEki Görüntüle 902045

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…