2014 Yılı içerisinde gebelik planlayan anne adayları- Buluşma Noktası-

İnofolik nedir ? Ya bisi sorcam ben yine dun iliskiden sonra yastik koydum bi saate yakin yattim yikanmadim da ama yatarken ve sonrasinda kasigimda bicak kesmesi gibi agri oldu acaba bu ne anlama geliyor hani iliski kaynakli bi agri desem daha once hic yasamadim boyle birsey agrim hic olmaz. Gebelikle onun bi alakasi var mi acaba bu arada yumurtlama gunum yarin

Canım muhtemelen o ağrı yumurtlama ağrısı ..Hangi taraftaysa o ağrı ilişkisonrası o tarafa yat canım

inofolik folik asit gibi vitamin yumurtaları güçlendiriyo 4 aydır kullanıyorum doktor hamile kalasıya kadar kullanıcan dedi gerçekten çok faydası var bu ay yumurtalar bayagı büyümüşler inşllh çatlamışlardırda bu güzel haberi veririm Eki Görüntüle 902247

Canım muhtemelen o ağrı yumurtlama ağrısı ..Hangi taraftaysa o ağrı ilişkisonrası o tarafa yat canım

sağ taraftaydı cnm o tarafa yatarım o zaman bunu öğrendiğim iyi oldu:)

sallama işinide bugün yarın deniycem, bugün ya da yarın yumurtlayacağım büyük olasılık. ay inşallah tutar :)

klomencimmm senden güzel haberler alacaz inş. senin kinide sabırsızlıkla bekliyorum. birde en yakın seninki, merak ediyrm çok. :))

o dediğin vitaminide bir internet araştırayım bakalım :)

Lillipitcim heyecanını anlıyorum ama çok kaptırıyorsun sanki kendini, ilk deneme olduğu için.. İnşallah olur, gönülden istiyorum, inşallah hemen alırız güzel haberini ama ne bileyim olmazsa üzülmeni istemem..Biraz oluruna bırak, ya nasip de..Stres yapma bu kdr cnm yaw Hem ayakları havaya dikip sallama olayı başarı şansını artırırmı bilmem ama spermler o kdr hızlı ilerliyor ki bütün olay 5 dk içerisinde gerçekleşiyor, yani bir damlası bile yeterli hamile kalmak için Ben ilk hamileliğimin bu şekilde gerçekleştiğini sanıyorum. Hamile kalacağımı düşünmediğim için hiç bir çabam olmamıştı.Yani ne yumurtlama günü takip ettim ne şöyle yatayım böyle yatayım dedim. Sadece sonradan düşündüğümde hamile kaldığımı tahmin ettiğim gece ilişkiden sonra uyuyakalmıştım sabaha kadar, o gün oldu heralde..Sonra hesapladım yumurtlama dönemine denk geliyormuş

Benim bilgileimi guncelleyebilirsiniz yasm 22 ikinci denemsmiz adetlerim duzenli olmadigi icin bati bilmiyorum Rabbim en kisa zamanda hepimize nasip eder insallah :)

22 aralığa kadar bat tarihi yazıdranlar neredesiniz acaba :) var mı güzel haberler

ben bu ayı da es geçtim saırım birkaç ay sonra tekrar deniycez..net bişey yok...kızlar erkekte cinsel isteksizlik için ne yapabilirim çok muzdaribim bu durumdan çok genciz...ama işleri yoğu olduğu için mi bilmiyorum ilk sene gayet iyiydi ama bu sene çok ilgisiz ne yapabilirim (

iyi akşamlar arkadaşlar güzel haberleri heyecanla bekliyorum

Ben iyi haber vermeyeceğim sanırım dün regle 4 gün kala test yaptım negatif çıktı daha erken olduğundan da çıkmamış olabilir tabi ama regl belirtilerim de başladı... hayırlısı bakalım

Son düzenleme:
Kızlar az önce adet oldum.daha 4 günüm vardı bata.umudum vardı.4 gün önceden hiç beklemediğim anda geldi.cok uzgunum.hayırlısı tabii.daha zamanı varmış demekki.sizlerden bekliyorum ii haberler.

Kızlar az önce adet oldum.daha 4 günüm vardı bata.umudum vardı.4 gün önceden hiç beklemediğim anda geldi.cok uzgunum.hayırlısı tabii.daha zamanı varmış demekki.sizlerden bekliyorum ii haberler.

Bu ay olmadı ama inşAllah gelecek ay gelsin bebişin. Dualarım seninle canım..Yeni batını yazdır lütfenn

Arkadaslar bende aranizda yeni sayilirim.yas 20 bat 26..ekim ayina kadr duzenli adetim vardi.kasimda 1 hfta erken geldi.daha sonra 3 gun erken geldi.bu durum korumayi birktktan sonra basladi.ve suan 2.cocuk calismalarindayiz.son adetimin bitiminden beri tekrar adet olckmisim gibi bel ve sag kasik agrisi cekiyorum.son 1 hafta bu agri batma olarak sol kasigima gecti.ilk denememiz.insallah hamileymdr!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…