- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi RainbowColors
-
seninkine az kaldı, inş güzel haberler alırız. bu arada bi konuda birşey okudum. ayaktan tutup sallama falan. bu konuyu biliyoır musunuz? :)) ilginç geldi ama doğru olduğunu söyleyenler var
İnofolik nedir ? Ya bisi sorcam ben yinedun iliskiden sonra yastik koydum bi saate yakin yattim yikanmadim da ama yatarken ve sonrasinda kasigimda bicak kesmesi gibi agri oldu acaba bu ne anlama geliyor hani iliski kaynakli bi agri desem daha once hic yasamadim boyle birsey agrim hic olmaz. Gebelikle onun bi alakasi var mi acaba bu arada yumurtlama gunum yarin
İnofolik nedir ? Ya bisi sorcam ben yinedun iliskiden sonra yastik koydum bi saate yakin yattim yikanmadim da ama yatarken ve sonrasinda kasigimda bicak kesmesi gibi agri oldu acaba bu ne anlama geliyor hani iliski kaynakli bi agri desem daha once hic yasamadim boyle birsey agrim hic olmaz. Gebelikle onun bi alakasi var mi acaba bu arada yumurtlama gunum yarin
Canım muhtemelen o ağrı yumurtlama ağrısı ..Hangi taraftaysa o ağrı ilişkisonrası o tarafa yat canım
iyi akşamlar arkadaşlar güzel haberleri heyecanla bekliyorum
Bu ne yav herkesin ya ilk denemesi ya 2 bi ben miyim 8 aydır deneyip de tutturamayan
kızlar ben adet olmadım günüm geçti bugün kan tahlili verdim inşllh pozitif çıkar dualarınızı bekliyorm yarn sonucu alıcamEki Görüntüle 905971 sonucuda almaya korkuyorum çok heyecanlıyımEki Görüntüle 905975 Eki Görüntüle 905972
Ben iyi haber vermeyeceğim sanırımdün regle 4 gün kala test yaptım negatif çıktı daha erken olduğundan da çıkmamış olabilir tabi ama regl belirtilerim de başladı... hayırlısı bakalım
Kızlar az önce adet oldum.daha 4 günüm vardı bata.umudum vardı.4 gün önceden hiç beklemediğim anda geldi.cok uzgunum.hayırlısı tabii.daha zamanı varmış demekki.sizlerden bekliyorum ii haberler.
kızlar ben adet olmadım günüm geçti bugün kan tahlili verdim inşllh pozitif çıkar dualarınızı bekliyorm yarn sonucu alıcamEki Görüntüle 905971 sonucuda almaya korkuyorum çok heyecanlıyımEki Görüntüle 905975 Eki Görüntüle 905972
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?