- 17 Ağustos 2013
- 323
- 239
- 63
- Konu Sahibi RainbowColors
-
Arkadaşlar bana da dua edin. 10 aylık evliyim ben de. Hiç korunmadık hemen olsun istedik. Ama halen tık yokKendimi üzmiyim diyorum ama bazen moralim bozuluyor.
Arkadaşlar bana da dua edin. 10 aylık evliyim ben de. Hiç korunmadık hemen olsun istedik. Ama halen tık yokKendimi üzmiyim diyorum ama bazen moralim bozuluyor.
40 tı ilaç verdi onu kullandım...bugün dü kontrol iğne istemedim.. geçmiştir diyo bizim doktor tahminle iş yapıo
bence de ama senin çok yüksek değildi zaten diyo 100 olup hamile kalanlar varmış...yok 2 hap verdi sadece onları kullandım hoş yanlış kullanmışım 3 gün arayla 4 kerede yarım yarım kullanmam gerekirken 2 kerede kullandım ...prolaktini maden suyu ve incir özellikle de stres çok etkiliyomuş ve geçen ay çok yedim incir kürü vs ben ona yordum takmıyorum kafama olcağı varsa olsun bakalım :)Aslında prolaktine bakmalıydı bugünde.. İlacı bıraktın mı peki ?
bence de ama senin çok yüksek değildi zaten diyo 100 olup hamile kalanlar varmış...yok 2 hap verdi sadece onları kullandım hoş yanlış kullanmışım 3 gün arayla 4 kerede yarım yarım kullanmam gerekirken 2 kerede kullandım ...prolaktini maden suyu ve incir özellikle de stres çok etkiliyomuş ve geçen ay çok yedim incir kürü vs ben ona yordum takmıyorum kafama olcağı varsa olsun bakalım :)
Selam herkese..ben de aranıza yeni katılıyorum :) inşallah 2014 yılı uğur getirir hepimize..bu 4.ayım olacak korunmadığım..adetime 9 gün var..belim ağrıyor sağ kasığımda ara ara batma oluyor..üşütmeden de olabiliyor gerçi bu belirtiler...beklemedeyim:44: beni listenize eklerseniz sevinirim :)
cnm hiç büyük konuşma bizim bi tanıdığımız 2 çocuk sahibi 3.yü yaptı kordonlarını bağlatmıs yeter artık diye cocuk biraz büyüdü 2 aylık fln oldu şimdi cok pişman keske bağlatmasaydım diyo :)
cnm ben folik asit kullanmaya gecen ay basladım ama acayip hamilelik belirtileri yaşatıyor insana gecen ay nerdeyse hamileyim sanmıstım
cnm ben doktora gittim doktor bey çocuk düşünüyorum dedim e yap ozaman dedidedim yani folik asit fln kullanmam gerekiodur belki bi bakalım edelim kendinde direk kullanabilirdin dedi
listeye ekleyeyim cnm tam olarak batını söyle lütfen.İnşAllah bunlar hamilelik belirtisidir..
ben de kpss ye hazırlanyorum hem de bebek için uğraşıyorum hoş pek uğraştığım söylenemez sdce sorun var mı diye doktora gittim takibe başlattı yoktan yere:) bebek temmuzdan sonra mı düşünüyorsunuz? kpss gk gy mi sadcee
Selam herkese..ben de aranıza yeni katılıyorum :) inşallah 2014 yılı uğur getirir hepimize..bu 4.ayım olacak korunmadığım..adetime 9 gün var..belim ağrıyor sağ kasığımda ara ara batma oluyor..üşütmeden de olabiliyor gerçi bu belirtiler...beklemedeyim:44: beni listenize eklerseniz sevinirim :)
[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]yaş[/td]
[td]B.A.T[/td]
[td]K.Deneme[/td]
[td] Sonuç[/td]
[/tr]
[tr]
[td]babylove[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]leylakxx[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]balbademlinuga[/td]
[td]28[/td]
[td]2 Ocak[/td]
[td]2.Deneme [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Rochak[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kiraztepe[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]lilipit[/td]
[td]29[/td]
[td]8 Ocak[/td]
[td] 1.[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]klomen[/td]
[td][/td]
[td]23 Aralık[/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]duygummm24[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]vegetable[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]snmonrssr[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]sentimental[/td]
[td]29[/td]
[td]1 Ocak[/td]
[td] 8.Deneme[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber89[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]tuz_karabiber[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]didemmmmmmm[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]gamze21[/td]
[td]29[/td]
[td]22 Aralık[/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]hanimis[/td]
[td][/td]
[td]23 Aralık[/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr] [td]tugce76[/td]
[td]36[/td]
[td]27 Aralık[/td]
[td] 3.Deneme[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]loveperfect19[/td]
[td][/td]
[td]1 Ocak[/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]okaplan[/td]
[td]27[/td]
[td]25 Aralık[/td]
[td]5.Deneme[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]melzoy[/td]
[td][/td]
[td]19 Aralık[/td]
[td].Deneme[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]cınarada[/td]
[td][/td]
[td]9 Ocak[/td]
[td]1.Deneme[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]ankaram[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td].Deneme[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr] [td]ozsu[/td]
[td][/td]
[td]25 Aralık[/td]
[td]4.Deneme[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[/table]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?