2014 Yılı içerisinde gebelik planlayan anne adayları- Buluşma Noktası-

Arkadaşlar bana da dua edin. 10 aylık evliyim ben de. Hiç korunmadık hemen olsun istedik. Ama halen tık yok Kendimi üzmiyim diyorum ama bazen moralim bozuluyor.

Arkadaşlar bana da dua edin. 10 aylık evliyim ben de. Hiç korunmadık hemen olsun istedik. Ama halen tık yok Kendimi üzmiyim diyorum ama bazen moralim bozuluyor.

kendine hemen netten ovulasyon testi al ve adetten sonra kullanmaya başla çift çizgiyi görünce denemeleri arttır...bi problem yoksa olur merak etme ...bizde bekliyoz daha testi yeni öğrendik brd e doktora gidebilirsin hormonlara baksın ama bence erken bir iki ay testle dene sonra git bence

33 yaşındayım arkadaşım. Bu ay adetim gecikince test yaptım silik de olsa çıktı çift çizgi. Sevincim 2 saat sürdü ardından adet oldum. Bir iki gün içinde doktora gidicem. Ne zormuş bu işler değil mi.. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.

Aslında prolaktine bakmalıydı bugünde.. İlacı bıraktın mı peki ?
bence de ama senin çok yüksek değildi zaten diyo 100 olup hamile kalanlar varmış...yok 2 hap verdi sadece onları kullandım hoş yanlış kullanmışım 3 gün arayla 4 kerede yarım yarım kullanmam gerekirken 2 kerede kullandım ...prolaktini maden suyu ve incir özellikle de stres çok etkiliyomuş ve geçen ay çok yedim incir kürü vs ben ona yordum takmıyorum kafama olcağı varsa olsun bakalım :)

Selam herkese..ben de aranıza yeni katılıyorum :) inşallah 2014 yılı uğur getirir hepimize..bu 4.ayım olacak korunmadığım..adetime 9 gün var..belim ağrıyor sağ kasığımda ara ara batma oluyor..üşütmeden de olabiliyor gerçi bu belirtiler...beklemedeyim:44: beni listenize eklerseniz sevinirim :)

Tabiki olur Rabbim ol desin yeterki ama takip etmektede yarar var.. Sen bu ara iyi çalış ev ödevine

listeye ekleyeyim cnm tam olarak batını söyle lütfen.İnşAllah bunlar hamilelik belirtisidir..

iyimiş o..yap o zaman he:)

[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]yaş[/td]
[td]B.A.T[/td]
[td]K.Deneme[/td]
[td] Sonuç[/td]

[/tr]
[tr]
[td]babylove[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]leylakxx[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]balbademlinuga[/td]
[td]28[/td]
[td]2 Ocak[/td]
[td]2.Deneme [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Rochak[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kiraztepe[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]lilipit[/td]
[td]29[/td]
[td]8 Ocak[/td]
[td] 1.[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]klomen[/td]
[td][/td]
[td]23 Aralık[/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]duygummm24[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]vegetable[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]snmonrssr[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]sentimental[/td]
[td]29[/td]
[td]1 Ocak[/td]
[td] 8.Deneme[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber89[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]tuz_karabiber[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]

[td]didemmmmmmm[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]gamze21[/td]
[td]29[/td]
[td]22 Aralık[/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]hanimis[/td]
[td][/td]
[td]23 Aralık[/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr] [td]tugce76[/td]
[td]36[/td]
[td]27 Aralık[/td]
[td] 3.Deneme[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]

[td]loveperfect19[/td]
[td][/td]
[td]1 Ocak[/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]okaplan[/td]
[td]27[/td]
[td]25 Aralık[/td]
[td]5.Deneme[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]melzoy[/td]
[td][/td]
[td]19 Aralık[/td]
[td].Deneme[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]cınarada[/td]
[td][/td]
[td]9 Ocak[/td]
[td]1.Deneme[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]ankaram[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td].Deneme[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr] [td]ozsu[/td]
[td][/td]
[td]25 Aralık[/td]
[td]4.Deneme[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]

[/table]

Son düzenleme:
Birşey sorucam. Ben bugun doktoradaydım adetin 4. günü hormonlara baktı bir sıkıntı yok dedi. Eşimin testini tekrarlamamızı istedi(testi yapan kişi çok sallapati yapmış daha fazla şeye bakması gerekiyor dedi)
Başka herhangi bir şey yapması gerekmiyo mu? Bu kadar mı yani?

evet canım hamilelik zor geçebilir çalışamam belki diye temmuzdan sonra düşünüyorum.gk gy için kpss..

İnş hamilesindir canım ama dinleme kendini bence ben 15 ay boyunca nerdeyse bütün belirtileri yaşadım ama tık yok hiç gecikmeyen adetim sırf bu yüzden 5 gün geciktirdim sırf kafaya takmaktan kendini dinleme oyalan tabi sölemedi kolay iyi bilirim ama gününü bekle canım

Ayy inş uğurlu olur herkeze bu topik kızlar yaşda yazılıyo sanırım 26 yım ocak da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…