- Konu Sahibi RainbowColors
-
malesef canım hiç güzel haber veremeyeceğimEki Görüntüle 907740 bende çok üzgünüm cuma günüde doktoruma gidecem bakalım ne diyecek Eki Görüntüle 907742 size güzel haber vermek çok isterdsim eşimde bende ve kızımda çok üzgünüz kendimizi umutlandırmıştık hayırlısı artık umut benden sonrakilerde artık inşllh diger arkadaşlardan güzel hberler alırızEki Görüntüle 907732
çok üzgün hissediyorumEki Görüntüle 908423 kimse yorumumu görmemiş galiba insan bi destek olur demi yani psikolojik yönden çöküntüdeyim ilgiye ihtiyaç duyuyorm ama burda öle birisi yok galibaEki Görüntüle 908424 Eki Görüntüle 908425 Eki Görüntüle 908426
Benim bat bugün
Henüz bir belirti yok, sanki normal bir günmüş gibi, ağrı sancı falan yok... :18:
Olmazsam cumartesiye kadar beklicem o zamana kadar test yapmak yok!
Inşallah diğer arkadaşlar güzel haberler verebilirler
ooooooooooooo rainbow hanım gezmelerden döndünüz mü,hg
teşekkür ederim canımmmm inşallahhhh:))) evet bitkisel kürleri denedim olmadı.saraçoğluyla telefonda görüşcez haftaya nasipse.o ne derse 3 ay onu denicem artık olmazsa yine tüp bebek :))))) ama olacak inşallah gerek bile kalmayacak dualarınızla :))))
benim bat 8 ocak,ne yaptım biliyon mu,
pazartesi günü ultrasona girdim 20x21 mm bir tane yumurta vardı saat 13 te çatlatma iğnesi yaptırdım garanti olsun diye,salı günü gecede dün yani:132::132::132::132::132::132::132::132::132::132::132::132::132::132:
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
şu histereskopi ye inşallah gerek kalmaz dua et
Canım benimm ,ben kendi adıma cevap vereyim yorumunu gördüm vede çok üzüldüm ama acilen çıkmam gerekti canım.. İnşAllah şimdi daha iyisindir canım..
Kimse yokmu kızlar günler geçmiyo bugün kasığımn sağ tarafında ağrı oldu batma gibi gerçi artık kendimi bunları dinlemiyordum ama ilkkez sağda oldu keşke bebek belirtisi olsa.yokmu hamiş haberleri kıslaar
aa canım ya sitem amaçlı söylemek istemedim ben aslında morelim bozuktu o yüzden kısmet hayırlısı imşllh allah zamanı ve sırasını kararlaştırmıştır muhakkak ben biranda sığınacak dal aradım oyüzden biliyosun herşeyini yüzyüze görüştügün arkadaşlarla paylaşamıyosun burda stres atmak ve psikolojik yönden rahatlamak için giriyorum yinede çok teşekkür ederim destegin için saol inşll diğer arkadaşlardan güzel haberler alırızda neşelenirizEki Görüntüle 908730
Arkadaslar merhaba yine bi soru benden :) birlikte olduktan sonra hic kalkmadan uyumanin bir sakincasi var mi acaba ? Hani bi saat falan yatin diolar ya ben sabaha kadar yatmis oldum :)
Bu arada klomencim uzulme cnm hersey Allhtan, hayirlisi insss
Günaydın kızlar benim de 50 adet minik 1.sınıf öğrencim var öğlenciyim ama geride kalanlar için erken okula gidip ek ders yapıyorum.Bazen bu kadar çok çocukla muhattap olduğum halde niye hala çocuk istiyorum demekten alıkoyamıyorum kendimi valla
Neyse ben giyinip benim miniklerin yanına gideyim akşama kadar da umarım buradan güzel bir haber okumak kısmet olur.
Ben bugün regl oldum
Artık ovulasyon da bat da hesaplamıcam, gün de saymıcam. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?