2014 Yılı içerisinde gebelik planlayan anne adayları- Buluşma Noktası-

Tebrik ederim cok sevindim Allh tamamina erdirsin

Selamlar.. Rainbow topiğin hayırlı uğurlu olsun insaAllah.. epeydir giremiyordum bir türlü .. smdi fırsat bulmusken bi bakayım dedim sizlere .. Rabbim tez zamanda çok uğrastırmadan sizleri yavrularınıza kavustursun insaAllah ..

İyi akşamlar kızlar...Benim canım sıkkın gibi .bat tarihim 1 ocaktı bugün 4 ocak...saat akşam 7 de 3-4 damla kahverengi akıntım oldu ve durdu daha da devam etmedi bu nedir şimdi sabah test yaptım negatif adetim 4 gün gecikti bugün de adet yerine kahverengi leke...Kist mi var acaba yine canım çok ama çokkk sıkıldı Allahım yardım etsin bana artık bir an önce düzgün adet olmak istiyorum.İlk defa kırmızı görmek istiyorum

merhaba arkadaşlarım,
bende bebek düşünüyorumm.. 1 aydır aralıksız egzersiz yapıyorum bebek için. özellikle yumurtlama döneminin üzerinde çok durdukk.. Allahım inşallah olmuştur.. adet tarihim 15 ocak bakalım sabırsızlıkla bekliyorumm.. 5 yıllık evliyim prezervatifle korunmuştum 1 aydır da tamamen bıraktım.. siiznde bebek oluşumu için ekstra bir öneriniz var sa söylerseniz sevinirim...
herkesin gönlündekini nasip etsin Allahım...

Mrb, sat 8 aralik, 3 ocakta kan testi yaptirdim hcg 0.100 cikti, hala adet olmadim iki gun gecti, bu durumu yasayan var mi ? Bir sonraki kan testi icin ne kadar beklemeliyim ?

5 günlük gecikmeden sonra bugün adet oldum arkadaşlar...Bir aylık rüya daha sona erdi

üzülme canım çabuk atlatırsın alıştık artık bu durumlara inşllh umudumuz bidahaki aya seninde adetin çok koyumu geliyo ve süreside azalıyomu
evet bu ay daha koyu geliyor canım ben de alamadım evlendikten sonra adet miktarım değişti zaten.Bekarken 36 günde bir adet görüyordum 4 günü yoğun 3 gün az toplam 7 gü sürüyordu evlendim 3 yıl oldu artık adetim 3 gün sürüyor sadece ilk 2 gün yoğun oluyor 4.gün de anca 1 damla leke geliyor.Bu ay çok üzüldüm ama artık neden gecikti ben de bilmiyorum çarşamba doktoa gidicem adetin bitince gel demişti.

arkadaşlar merhaba

ben de aranıza katılmak isterim.16 aydır korunmuyoruz.son 10 aydır doktor kontrolünde maceramız devam ediyor.polistik overlıyım.serophene+çatlatma iğnesi ile 3 kere başarılı bir ay geçirdik ancak gebelik olmadı.ağustosta hsg çektirdim.sol tüpümdeki yapışıklık basınçla o anda açıldı.45 günlük gecikme ile regl oldum filmden sonra.kasımda yeniden serophene+çatlatma iğnesi tedavisi oldum yine olmadı.bu ay 5 gün serophene sonra günde 75 dozla puregon iğne kullanıyorum.yarın son dozu vurup salı ultrasona gideceğim.ayrıca bu ay inofolic de içmeye başladım.bat tarihim 28 ocak

selam umut, nasılsın bende seni merak ediyordum,
birde birşey soracam ,sana ofis histereskopisi işlemi yapılmışmıydı

alıntı dır hoşuma gitti paylaşmak istedim
Şu 15 günlük dönemde Ayşe, Fatma, Hayri misali, kadın forum sitelerinde dolandım durdum, Hedefimiz erken gebelik belirtilerini aramak, bulduk mu, tabi ki de bulduk, neyi? Üçün biriniJ)

Rabbim bana ve tüm isteyenlere sağlıklı bir evlat versin, vermesine de ne zor bir süreçmiş o 15 gün tutumu tutmadı mı diye beklemek.

Bu ay fortel ovulasyon testi aldim eczaneden, hani yumurtlama gününü kaçırmayalım diye, bu devirde turfanda meyveyi, sebzeyi bile markette, pazarda bulabilirken insan, ben yoğun seyahatlerinden dolayi kocayı bulamıyorum yanımda malum günlerde.

Neyse test uygunlandı, yumurtlama zamanı yakalandı, aşkın meşk ettiği o gece operasyon tamamlandı, ama artık beklemek ne mümkün, internetten toplanan bilgiler, kadınların neredeyse gün yapacak kıvama geldikleri form siteleri derken,

döllenen yumurta 5-6 günde follop tüplerinde kanal gezisi turuna cıkacak, oradan “ehh kendime bi yuva bulayım artık” deyip rahime yerleşecek bi 5-6 günde orada konaklayacak, nakit ödemelerde adetten bir hafta önce bile beta hcg değeri 5 in üstüne çıkabilirken, kredi kartı ile taksitli ödeme yapmak isterse yavrucak, beta hcg değeri anca regli günü ya da geciken ertesi günler tespit edilebilinecek. Elimde takvim, ihtimal günleri hesaplıyordum.

Ayşe bir hafta önce kan testinde öğrenmiş, ben de niye çıkmasın hoba kan testi yaptırmaya, çıkmayınca tesellisi de “ ehh her kadının bünyesi aynı değil tabi ki, bekleyelim”

Fatma adetten 4 gün önce idrar testinde öğrenmiş benim neyim eksik hahayytt “sen de yap kız niye çıkmasın” tek çizgi, “ehh her kadının bünyesi aynı değil tabi ki, yine bekleyelim”

Hayriye’nin 3-5 gün önce yerleşme kanaması olmuş, sürekli kontrol etmeler.

Gebelik belirtisi göz bebeklerinde büyüme, aynayla kankalığın dozunu arttırıp gözleri pörtletip bakmalar,

Sanki süpermenin kripton taşını ben yalamışım, Ağızda bir metal tat hissetmeler, bol su içip sonra çok sık idrara çıkıyorum demeler.

Velasıl artık bugün kırmızılar geldi ve ilk denemede tutmayabileceği gerçeği ile yüzleşildi.

Hadi biz güldük eğlendik, önümüzdeki maçlara bakalım dedik, ama şunları da gördüm ki, yıllardır bebek bekleyen ve artık gebelik testlerine verdiği paranın haddi hesabı olmayan kadınlar, kendi kendilerine değişik metotlar buluyorlar.

Kimisi der ki, “komşu teyze idrarını kaynatırsan köpürürse gebesin” , bir zengin kalkışı, formdaki kadınlar da bir telaş, herkes idrar kaynatmaya gitmiş.

Yok efendim karbonatın üstüne işeyince köpürürse gebesin, akşama kocalara da denetmeler “yok onda da köpürdü bu ihtimal tutmadı” kargaşası,

İdrara limon sıkınca çöküyor mu çökmüyor mu hipotezi, limonu olmayan “bunun patlıcanla yapılanı yok mu evde limon kalmamış” derzenişleri…

İçlerinden birinin hamilelik haberini duyunca amaaannn bir düğün, bayram havası, artık ona lazım olmayacak diye evde stokladığı gebelik testlerini kargo ile birbirlerine yollamalar…

Benden habersizde olsalar üye olmadan takip ettiğim, Bekleme sürecimde yazılarını okuduğum, bilgilendiğim, onlarla eğlendiğim, tüm kadınları kocaman öpüyorum. Tez vakitte Bebeklerine kavuşurlar işallah, Tabi ki ben de…

Canim hamile kalmak cok zor ben bir yil ugrastim suan yedi haftalik hamileyim.ustune gordum.bazi arkadaslar adetle karistiriyor ustune gormede pembemsi lekelenme geliyor bir iki damla sonra bitiyor.tavsiyem var kendine sogan kuru esine keciboynuzu kuru yap meryem suresini oku ben oyle yaptim

hoşgeldin canım sen de çok yorulmuşsun belli.Allah bekletmesin inaşllah daha fazla

Çok iyiymiş yaa:) hepimiz bi alemiz:)

on numara...direk kendimi buldum her nereden alıntıladıysan şahane bir tespit yapmış arkadaş 9 aydır benim de özetim bu

mrb canım haklısın sanırım,
daha öyle 1 aylık denemeyle olmasını beklemek zor doğru diyorsun.bakalım garip ağrılarım var kasıklarımda karnımın alt taraflarında... sanki adet döneminde adet olacakmışım gibi ama daha 10 gün var adetime .. bu bekleeme süreci baya zor sanırım. inşallah Allah tez vakitte herkese nasip eder.. sende ekstra bir tavsiyen varsa söylersen çok sevinirimm arkadaşımmm çok sağol.. bebeğinde hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.

bende bebek istiyorm tabi Allahta isterse olur.. biz ne desek boşş ama bizim birey olarak yapmamız gereken ekstra bişeyler varmı bilmiyorum... aslında 1 aydır sadece çocuk için deneme yapıyorum onun öncesinde korunmuştum.. ama hapla değil doğal yollarla... şimdide 15 ocakta adet olmalıyım fakat 2 gündür fena ağrım var karnımın alt tarafında... ama kendimi de hiç üşütmedim.. nedendir bilmiyorum. yüürmeye bile korkuyorum acaba bebek oluşuyorsa yürümek ona zarar verir mi diye.. acaba çokmu evham yapıyorum daha ortada bişey yokken...
yardımlarınızı rrica ederim.

Merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım.
3 yıllık evliyim ve bu ay ilk kez korunmayı bıraktık, en son 17 aralıkta hastalanmıştım 2-5 ocak arası kahverengi lekelenme oldu, hazımsızlık ve yorgunlukta var bakalım bu ayın 12-14'ü arasında normalde hastalanmam gerekiyor, sizce bunlar gebelik belirtisi olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…