- Konu Sahibi RainbowColors
-
Görmeyeli sayımız artmış:) da hoşgeldin beş gittin demekten bişey konuşamamışız dahaEee anlatın bakalım tanışalım biraz
2.yi mi 6 yıldır bekliyorsun cnm ya?Şaşırdım valla, 2. olunca... Sebebi var mı acaba bu kadar beklemenin? İnşallah tez zamanda kavuşursun..Eh senin ara açılmış, herşeyde vardır bir hayır derler ya büyük olan için daha iyi olmuştur belki, daha rahat kaldırır hem sana da yardımcı olur
Ben henüz çalışmalara başlamamış, eşinin 2. çocuk ısrarlarına şimdilik kulak tıkayan, aslında deli gibi isteyen ama korkularıyla bir türlü yüzleşemeyen ve cesaret edemeyen, belki bir fırsat olur diyerek bu konuya abone olan yeni bir KK üyesiyim:)
benim ara epey açıldı oğlum 11 ine girdiya ilk başlarda bir sorun yoktu ama artık malesef birsürü sorun var
sen de bence pek ara verme sonradan sorunlar çıkıyor, şimdiki aklım olsa bu kadar ağırdan almazdım
senin sorun neydi:44:
ben kendimi tanıştırayım ilk önce yaklaşık 6 yıldır 2. bebeğini bekleyen ve fakat halaaa bekleyen ve de malesef umutları gittikçe tükenen
bir kk üyesiyim
sizler ne durumdasınız
beklenen bat 23 aralıkmrb benimde aynı dert 2. için nerdeyse 6 yıldır bekliyoruz inşallah bu yeni tedavim olumlu olacak gibi bugün doktor bana olumlu cevap verdi umudum bat tarihimi beklemek dualarınızı bekliyorum
2.yi mi 6 yıldır bekliyorsun cnm ya?Şaşırdım valla, 2. olunca... Sebebi var mı acaba bu kadar beklemenin? İnşallah tez zamanda kavuşursun..Eh senin ara açılmış, herşeyde vardır bir hayır derler ya büyük olan için daha iyi olmuştur belki, daha rahat kaldırır hem sana da yardımcı olur
Ben henüz çalışmalara başlamamış, eşinin 2. çocuk ısrarlarına şimdilik kulak tıkayan, aslında deli gibi isteyen ama korkularıyla bir türlü yüzleşemeyen ve cesaret edemeyen, belki bir fırsat olur diyerek bu konuya abone olan yeni bir KK üyesiyim:)
günaydın arkadaşlar,
bugün gittim doktora, adetimin üçüncü günü, kan tahlili falan yapmadı. Alttan muayene yaptı, yaşımı sordu 29 dedim. Yumurta sayın azalmış dedi, normalde 8-10 sende 5-6 tane dedi. Bende bu ne anlama geliyor dedim, yaştan kaynaklı bir durum yumurta sayısı 29-30 da azalır, 35-36 da iyice azalır dedi. Bu şu anlama geliyor, beklemeden hemen gebe kalmalısın dedi, doğum kontrol hapını yeni bıraktığımı söyledim, sonrası beklemek gerekiyor diye duydum dedim, oda hiç gerek yok zaten gebe kalma şansını yükseltir o, hiç bekleme 6 ayda olmazda gelirsin dedi, :)
Ve benim için bu süreç böylelikle başlamış oldu,
Bat 8 ocak, bekliyeceğiz artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?