2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Geçmişler olsun canım, hemen iyileş inşallah :)

Daha iyi olmana sevindim kuzum. Bende yanlızm öyle uzanıyorum evde. Çok üşengecim ütü yapmam gerek

Çok geçmiş olsun canımmm

iyiyim canım sen nasılsın :)
çok olmalıymış anem öyle diyo napcaksam o kadar çamaşırı ayrı konu tabi
sen kaç tane alcaksın :)

valla cnm hiç bilmiyor ama cok almam ya tatlım düğünde ne dagatacaksınız ben kına kokkulu sabun varya jartıyer modeli ondan dagatacam =)

İyimiş canım fiyatlarıda şişeleride doldurmuşsun yaptınız mı yoksa ?

Evet canım, gül kolonyası ve lavanta kolonyası ile doldurdum..İçinede kum taşı koydum :) Stıckerlar kaldı, ondan sonrada tül ile yapıcam..ya da sade mi olsa karar veremedim :)

Evet canım, gül kolonyası ve lavanta kolonyası ile doldurdum..İçinede kum taşı koydum :) Stıckerlar kaldı, ondan sonrada tül ile yapıcam..ya da sade mi olsa karar veremedim :)

Bence tülle kaplayın güzel olmuş resimdeki ortadaki var ya öyle olur bence

selam kızlarr. napıyosunuz bakalım
greenandblue kuzum sevindim bulmana ama pahalı almışssın sanki.. ben 65 kuruşa alıyorum anlaşmalı olarak. 2 tl ye de satıyorum gerçi kolonyası süslemesi vs 1.25 fln oluyor. kavanozları da aynı bicimde kahveli fln2 tlye yapıyorum
Orya geçmiş olsn tatlım daha iyisindir inşallah. dinlen bakalım güzelce

Canım teşekkür ederim daha iyiyim şuan bu gecede rahatça uyursam sabaha daha iyi olucam inşallah sağol canım benim ,sen nasılsın? İş durumları nasıl neler düşünüyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…