- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
Eli işte gözü oynaşta gibi olmuş bu da.. Ders çalış kız..elim notlarda gözüm burda
ayy hiç çalışasım yok bide sınav yarın 4 te ondan bu rahatlık son dk ya kadar böyle rahatımEli işte gözü oynaşta gibi olmuş bu da.. Ders çalış kız..
Ayyy bende böyleydimm akşam nasılsa diyeayy hiç çalışasım yok bide sınav yarın 4 te ondan bu rahatlık son dk ya kadar böyle rahatım
ayy hiç çalışasım yok bide sınav yarın 4 te ondan bu rahatlık son dk ya kadar böyle rahatım
başka türlü tadı çıkmıyoYumurta kapıya dayanacak illa yaniii
başka türlü tadı çıkmıyo
valla öyle sınavdan bi kaç gün önce çalışsamda bişey olmuyo ama sınava 2 saat kala o sayfalar su gibiOlsun sıkışan pekişir derdik biz de üniversitede sınavlara çalışırkene.. Ayy çok zaman geçmiş üstünden, şöyle bir düşündüm de, yaşlandım ayol
yani enişteyi görmenede mi 18 gün kaldııBen de ancak 4 sınav hazırladım kızçeler, daha 2 sınav var hazırlanacak.. Ama çok mutluyum evime kavuşmama 18 güncük kaldıııııııı
neler aldınnnnSuan kuyrukta bekliyorum
yani enişteyi görmenede mi 18 gün kaldıı
Ne gün buluşuruz bilemiyorum ama ona da az kaldıAilesi ile tanışıcam çok heyecanlıyımmmm
Bak şimdi karnıma ağrı girdi ya..huhuuuu çok sevindimmm
stres yapmanın tam zamanı :)Ne gün buluşuruz bilemiyorum ama ona da az kaldıAilesi ile tanışıcam çok heyecanlıyımmmm
Heyecan iyidir canım :)))Bak şimdi karnıma ağrı girdi ya..
stres yapmanın tam zamanı :)
Heyecan iyidir canım :)))
Sakin ol o zaman herşey normalBen çok panik biriyimdir beni stres yaptırtmayın kız
ama cidden panik yapılması gereken bi durumBen çok panik biriyimdir beni stres yaptırtmayın kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?