kararsızlık benim göbek adım
Çok sevindim senin içinnnn:)))
teşekkürler tatlımHey Allahım :)
Çok sevindim canım :)
Kızlar ben çıkıyorum dinleniyim biraz daha ılık bi çay içiyim sonra papatya buhusu yapıcam öpüyorum hepinizi iyi geceler
Şimdiden alıştırıyorum kuzum napim:) hadi iyi geceler :)Hey Allahım :)
Çok sevindim canım :)
Kızlar ben çıkıyorum dinleniyim biraz daha ılık bi çay içiyim sonra papatya buhusu yapıcam öpüyorum hepinizi iyi geceler
İyi geceler kızlar, kaç gündür yokum ki buralarda bilemedim :)
herkes uyudu ama sanırım, olsun, tatlı rüyalar diyorum :))
Şükür iyiyim :) sen nasılsın canımGünaydın kızlaaar nasılsınızz
bende iyiyim çok şükür tatil biraz daha uzun olsaydı daha çok iyi olurdummmŞükür iyiyim :) sen nasılsın canım
Evet yaabende iyiyim çok şükür tatil biraz daha uzun olsaydı daha çok iyi olurdummm
Günaydın kızlaaar nasılsınızz
Günaydın Hayırlı haftalar :)
Günaydın canım idare ederim ben sen nasılsın?
Günaydın canım inşallah güzel bir hafta olur :)
Herkese günaydınnn
Günaydın gelincikler, güzel bir hafta olsun hepimizeeeee
Günaydın gelincikler, güzel bir hafta olsun hepimizeeeee
Günaydın kızlar:) ay sabah geç kalıyodum. Bi uyandım ondan beri koşuşturmam bitmedi. 8e 20 kala uyandım:) 8de ders başlıyo ve ben 15 dk da öğretmenler odasındaydım. Nöbetçiyim bide Çocuklara test çektiriyorum. Yeni oturmaya fırsatım oldu. Kahvaltı bile yapamadımo salak adamda sürekli bahçede. Allahtan konuşmadı gelipte.
günaydın canım inşallah o gereksiz adam ayagı kayarda düşerGünaydın kızlar:) ay sabah geç kalıyodum. Bi uyandım ondan beri koşuşturmam bitmedi. 8e 20 kala uyandım:) 8de ders başlıyo ve ben 15 dk da öğretmenler odasındaydım. Nöbetçiyim bide Çocuklara test çektiriyorum. Yeni oturmaya fırsatım oldu. Kahvaltı bile yapamadımo salak adamda sürekli bahçede. Allahtan konuşmadı gelipte.
Canım fırsat bulamadım ki. Derse bile geç giriyorum. Çocuklara fotokobi dağıtcam diyeGünaydın canım bişiler ye aç durma öyle bide nöbetçiymişsin. Boşver görmemezlikten gel sende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?