kolay gelsin canımm
kınada lavanta kesesi düşünüyorum canım :)valla cnm hiç bilmiyor ama cok almam ya tatlım düğünde ne dagatacaksınız ben kına kokkulu sabun varya jartıyer modeli ondan dagatacam =)
kınada lavanta kesesi düşünüyorum canım :)
düğün içinde bunlar var aklımda :)
ben bu işleri yapyor cnm kokulu sabun dükkanında istersen yardıncı olurum bir sey olursa tatlım =)kınada lavanta kesesi düşünüyorum canım :)
düğün içinde bunlar var aklımda :)
Maç izlemeye gitmişti geldi şimdi. Bende birazdan ütü yapcam :)Canım beniim teşekkür ederim inşallahh
Sağol canım benim nişanlın yok mu bugün?Yap ütünüde öyle otur dinlen geç saate bırakma
ne istediğime tam karar versem :)ben bu işleri yapyor cnm kokulu sabun dükkanında istersen yardıncı olurum bir sey olursa tatlım =)
selam kızlarr. napıyosunuz bakalım
greenandblue kuzum sevindim bulmana ama pahalı almışssın sanki.. ben 65 kuruşa alıyorum anlaşmalı olarak. 2 tl ye de satıyorum gerçi kolonyası süslemesi vs 1.25 fln oluyor. kavanozları da aynı bicimde kahveli fln2 tlye yapıyorum
Orya geçmiş olsn tatlım daha iyisindir inşallah. dinlen bakalım güzelce
Maç izlemeye gitmişti geldi şimdi. Bende birazdan ütü yapcam :)
Aslında ütü ütü diyip durduğum 2 gömlek 2şal :)Hadi bakalıım tamam canım :)
ne istediğime tam karar versem :)
iyiyim canım. yarın istifamı vericem diğer yerlede başlayacagım :) zaten hayalimdeki işti bu maaşı da daha iyi şartları da daha iyi ve keyifli bir çalışma ortamı var her biçimde olumlu benim içinCanım teşekkür ederim daha iyiyim şuan bu gecede rahatça uyursam sabaha daha iyi olucam inşallah sağol canım benim ,sen nasılsın? İş durumları nasıl neler düşünüyosun?
Aslında ütü ütü diyip durduğum 2 gömlek 2şal :)
iyiyim canım. yarın istifamı vericem diğer yerlede başlayacagım :) zaten hayalimdeki işti bu maaşı da daha iyi şartları da daha iyi ve keyifli bir çalışma ortamı var her biçimde olumlu benim için
ben de iyiym canım ne olsun :)sagol cnm sen nasılsın tatlım =)
iyi yapmışsın kuzum geçmiş olsunEvet canım ya bizde farkettik biraz pahallı oldu :) Israr etmedik indirim için :) Bulamıcam diye heyacan yaptım hemen aldım :)
Çok sevindim senin içinnnn:)))iyiyim canım. yarın istifamı vericem diğer yerlede başlayacagım :) zaten hayalimdeki işti bu maaşı da daha iyi şartları da daha iyi ve keyifli bir çalışma ortamı var her biçimde olumlu benim için
Yok cuma günü nişanlım yapmıştı diğerlerini :))Allah seniii bende bayaa var sandım :)
Hayırlısı olsun canım senin için. Tabii sen mutlu olduktan sonra işinide severek yaparsan zaten şikayet etmezsin inşallah daha iyi olur canım
kararsızlık benim göbek adımcnm valla cok guzel seyler var ama hem kara ver gördün an mesala kafes için ne kus var oyle cok sey var cnm benim =)
inşallah kuzum çok dua ettim hayırlısıysa olsun diye. görüşmeye giderken öyle bi yer oldugunu bilmiyordum bile. ama şunu söyliyebilirim ankaranın en iyisiAllah seniii bende bayaa var sandım :)
Hayırlısı olsun canım senin için. Tabii sen mutlu olduktan sonra işinide severek yaparsan zaten şikayet etmezsin inşallah daha iyi olur canım
Yok cuma günü nişanlım yapmıştı diğerlerini :))
inşallah kuzum çok dua ettim hayırlısıysa olsun diye. görüşmeye giderken öyle bi yer oldugunu bilmiyordum bile. ama şunu söyliyebilirim ankaranın en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?