Evet canım öyle. Yokmuş gibi davranıyorum ama bide konuşuyo utanmadan yacanım ben olayı kaçırdım ama anladığım kadarıyla şerefsizin teki boşver sıkma canını yokmuş gibi davran
Salak yaaaa off. Zaten yaparsa ben kafasını gözünü dağtcam...
Ben istanbula geleyim alışveriş yapmaya beni gezdirir misiniz yaaaaa:)
Hımm anladım aslında eminönünde var hep ben görmüştüm güzellerdi ama ya sen denk gelmedin ya da beğenmedin canım :)
etek güzel değil miGünaydın :) ikinciyi çok beğendim ben :)
evet canım nasıl sepetler ben bilmiyorum :)Evet karton poşet daha çok kına hediyelikleri çin kullanılıyor galiba..Bende mini sepetler gördüm..Ondan mı alsam acaba
etek güzel değil mi
evet canım nasıl sepetler ben bilmiyorum :)
Tuniği beğendimm :)
kızlar bu ikisi nasıl alsam mı
bayadır alışveriş yapmıyrum ya ne alıp ne almıycamdan emin olamıyorum
minik sepetler dimi olabilir bence :) farklı durur yada büyük sepet var ya süslemişsin ona koyup dağıtabilirsinde tek tek :)Eki Görüntüle 1362198 Bunun gibi canım 50 adet =45 tl :)
etegi begenmedin mi kız :)Tuniği beğendimm :)
Salak delirdim ya. Daha telefonla konuşup açıklama yapcakmış. Dedim nişanlım yanımda ararsanız nişanlım çok sinirlenir dedim. Aptal ya. Bide fırsatı siz verdiniz diyo bende dedim ki yüzyüze baktığım insanlara selam vermek fırsat mı dedim. Siz her selamı fırsat olarak düşünüyosanız bu sapıklıktır dedim.
Ben istanbula geleyim alışveriş yapmaya beni gezdirir misiniz yaaaaa:)
Ayyy yüzsüz utanmaz orda olucaktım agzını üstüne iki tane ay nasıl sinir oldumSalak delirdim ya. Daha telefonla konuşup açıklama yapcakmış. Dedim nişanlım yanımda ararsanız nişanlım çok sinirlenir dedim. Aptal ya. Bide fırsatı siz verdiniz diyo bende dedim ki yüzyüze baktığım insanlara selam vermek fırsat mı dedim. Siz her selamı fırsat olarak düşünüyosanız bu sapıklıktır dedim.
Ben denk gelemedim sanırsam, yada bu şekilde masaya dizsem ordan alsalar ?
Basen bölgesi tuhaf duruyodu ya ne biliim :)etegi begenmedin mi kız :)
Bende o büyük sepeti dicektimm :) bencde ona koyup dağıtılsınminik sepetler dimi olabilir bence :) farklı durur yada büyük sepet var ya süslemişsin ona koyup dağıtabilirsinde tek tek :)
minik sepetler dimi olabilir bence :) farklı durur yada büyük sepet var ya süslemişsin ona koyup dağıtabilirsinde tek tek :)
Masadan olur mu kızzz bari bi sepette dağıt :)
evet canım en iyisi o sepet :)Evet öyle de olur, büyük sepetle sunum yaparlar :) Zaten masanın üstünde 50 adet sepet çok yer kaplar..
Çok şükür iyiyim kuzummmmGünaydın canım idare ederim ben sen nasılsın?
Günaydın canım inşallah güzel bir hafta olur :)
Herkese günaydınnn
Kuzu benden herşey beklenir ki, ayy ben mi dağıtıcam başka biri dağıtsa olmamı :)
çok güzel olmuşsuun canım bayıldımmmKızlaar nişanlığımın bitmiş hali nasıl olmuş. Başım yapılı olmadığı için duvagınn ust kısmı düzgün degil ama insaAllah yapılı olduğunda daha güzel olucak:)
Eki Görüntüle 1362214
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?