Ayy gelebilsem ne güzel olur ya:) diyomuş nişanlıma balayına istanbula götür beni diye:)Sakin ol canım, gelin olacaksın sen :)
Sen gel beraber gezeriz :)
:)) ayy canım benim :)gezdiririz tabi canım sen ne istediğini söyle yeter
Bunu anladım ya artık selam vermemAyyy hiçbişey demek istemiyorum.......... Selam vermek bile hata erkeklere..
Gezdiririz tabii canım sen yeter ki gel
Kızlaar nişanlığımın bitmiş hali nasıl olmuş. Başım yapılı olmadığı için duvagınn ust kısmı düzgün degil ama insaAllah yapılı olduğunda daha güzel olucak:)
Eki Görüntüle 1362214
Ayy bide öğrencilerin yanında yapıyo. Aptal tek konuşsa biliyo başına geleceğiAyyy yüzsüz utanmaz orda olucaktım agzını üstüne iki tane ay nasıl sinir oldum
Bunu anladım ya artık selam vermem
En kısa zamanda gelmeye çalışcam :))
Çok güzel olmuş bayıldım :)Kızlaar nişanlığımın bitmiş hali nasıl olmuş. Başım yapılı olmadığı için duvagınn ust kısmı düzgün degil ama insaAllah yapılı olduğunda daha güzel olucak:)
Eki Görüntüle 1362214
Ayyy maşallah çok güzel olmuşsunnnKızlaar nişanlığımın bitmiş hali nasıl olmuş. Başım yapılı olmadığı için duvagınn ust kısmı düzgün degil ama insaAllah yapılı olduğunda daha güzel olucak:)
Eki Görüntüle 1362214
Canım sen dağıtsan daha iyi olur bence
:)) ama beyimde gelirBekleriz canım benimm
Bütün kötü sözler cuk oturuyo bu adama yani böyle üç beş kişi toplancak bi güzel dövcekler en iyisi yaniAyy bide öğrencilerin yanında yapıyo. Aptal tek konuşsa biliyo başına geleceği
Kızlaar nişanlığımın bitmiş hali nasıl olmuş. Başım yapılı olmadığı için duvagınn ust kısmı düzgün degil ama insaAllah yapılı olduğunda daha güzel olucak:)
Eki Görüntüle 1362214
Şişelerin son halini de çok merak ediyorumm ki ne zaman bitcek kiArtık duruma göre bakarız :)
neler aldınnnn
Şişelerin son halini de çok merak ediyorumm ki ne zaman bitcek ki
Daha diyo ki ben üniversiteden hiç bi kızla konuşmadan mezun oldum diyo yaBütün kötü sözler cuk oturuyo bu adama yani böyle üç beş kişi toplancak bi güzel dövcekler en iyisi yani
bende 3 tane piama takımı alıcam yeter heralde 3 tanede şortlu takımım var :)2tane pijama aldimm zaten daha once bitane almistim 3oldu. Artik almicam pijama
Gorumcecigim bana hediye almis yilbasinda bi takim da ona hediye aldim :)
Stıckerları çıktı alıp yapıştırıcam canım, daha sonrada karar vericem..Sade mi olsun yada tüle mi sarsam diye :)
Canim stickerlara nerden bakicaksin bende yaptiricam ama degisik bisey olsun istoyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?