bende 3 tane piama takımı alıcam yeter heralde 3 tanede şortlu takımım var :)
kendime alışveriş yapmaya başladım ben büyük bi adım attım
Bence de susman iyi:) bahçe nöbetçisiym inanılmaz bi ayaz varSelam guzeller
Ben ise yarin baslicam cok sinir bozucu dimi tamam sustum
Canım @tubbb yapıyor, bana da tubbb yaptı , sağolsun :)
en mantıklısı canım bnde sudan çıkmış balık gibiyim önceden ne güzel ne değil blrdim yani kendime yakışanı şimdi alsam mı almasam mı diye arada kalıyorum ya çok saçma duygular içindeyimCanim bi hesaplama yaptim benim baya para biriktirmem lazim, o yuzden maastan belli bi para ayirip gerisiyle ay ay yavas yavas halledicem bunlari. Askla karar verdik artik oyle devamli hediyelere girmicez. Ikide bir biseyler aliyorduk birbiimize. Bi sure ertelicez.
Insan ceyizden cikinca sanki giyim konusunda butun algilarini yitirmis gibi oluyor. Eskiden daha şık giyinirdim ben. Simdi odaklanamiyorum fazla. Yeni yeni geri donus yapiyorum.
Bence de susman iyi:) bahçe nöbetçisiym inanılmaz bi ayaz varve ş...nin biriyle uğraşıyorum bencede susss:))))))))
çok güzel olmuşsuun canım bayıldımmm
Ayyyy bayıldım zaten ben rengini çok beğenmiştim ilk halinden bu yana harika olmuş canım inşallah güle güle giyersin nişanında :)
Çok güzel olmuş bayıldım :)
Ayyy maşallah çok güzel olmuşsunnn
Canım çok güzel olmuş gerçekten, rengi zaten muhteşem
Bana yollayabilir misin fikir olsun gorsel olarak
Bi kere daha konuşursa şikayette bulunucam de bişey de canımDaha diyo ki ben üniversiteden hiç bi kızla konuşmadan mezun oldum diyo ya
Canım yanıma geliyo zaten. Napcam bilmiyorum. Öğretmenler odasında tek kalmaya korkuyorumCanim okudum yaptiklarini. Bence hic cevap verme sonra seni haksiz cikartir. Baksana sen yol actin demis. Hic cevap verme kendi kendine konusacak degil ya.
Canım eve gidince artık nişanlıma anlatmayı düşünüyorumBi kere daha konuşursa şikayette bulunucam de bişey de canım
Canım etekte güzel ama ikisini karşılaştırırsak diğeri derim :) birde başka modeller paylaştınız ya elbiseler falan onların yanında bu etek ikinci planda bana göre :) ama şöle birşeyde var ben kapalı değiilim ve bu tunik tarzı şeylere bayılıyorum :) belkide oyüzden böyle düşünüyorumetek güzel değil mi
evet canım nasıl sepetler ben bilmiyorum :)
Canım eve gidince artık nişanlıma anlatmayı düşünüyorumbugün olmuş gibi
Canım anlatmasam bu adamın sağı solu belli olmaz. Ben anlatayım bilsin nişanlım. Bu adam için birbirimizle sorun yaşamayalım. Sessiz kalsaydı anlatmıcaktım ama daha uzatcak terbiyesiz adamCanım anlatıcak mısın? Ama tepkisinden korkuyordun nasıl olucak?
canım sen zaten planlı gittin ama bakalım ben gidebilcem mibu zamana kadar zaten planla ilerledim canım biri bitmeden birine geçmedim öyle yapsaydım herşey yarım yamalak kalcaktı
annem illa 10 çift çamaşır takımı lazım diyo yine rahat bi 250 lirayı gözden çıkarmam lazım onun için bu ay
güle güle kullan canım :)
yeni kıyafetlerde şart :)
ben çok fazla uzun elbise giymiyorum :)
ama bu aklımda
bi kaç defa giysen alışırsın canım mutlaka :)
günaydınnn doğum günün kutlu olsun :)
ben bunları almıycam canım zaten az kaldı ya istesemde alamam şu ufak tefek eksikleri bitirsem yeter ayy bide artık evde koycak yer kalmadı ya
şu an önceliğim dolabı yenilemek :)
günaydın tatlım çok sevdim gelinliği görebilir miyiz :)
günaydın tatlım ben iyiyim sen nasılsın :)
Canım tepkisi ne olursa olsun bence anlatmalısın yrn öbürgün bu adam bunu cesaret edinir neler neler olur. Kız başına idare edemezsin bence .Canım eve gidince artık nişanlıma anlatmayı düşünüyorumbugün olmuş gibi
2014. SAYFADAYIZ KIZLAR 2015e geccez sayfamızda gircek 2015 e :):)
Canım anlatmasam bu adamın sağı solu belli olmaz. Ben anlatayım bilsin nişanlım. Bu adam için birbirimizle sorun yaşamayalım. Sessiz kalsaydı anlatmıcaktım ama daha uzatcak terbiyesiz adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?