2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bende 3 tane piama takımı alıcam yeter heralde 3 tanede şortlu takımım var :)
kendime alışveriş yapmaya başladım ben büyük bi adım attım

Canim bi hesaplama yaptim benim baya para biriktirmem lazim, o yuzden maastan belli bi para ayirip gerisiyle ay ay yavas yavas halledicem bunlari. Askla karar verdik artik oyle devamli hediyelere girmicez. Ikide bir biseyler aliyorduk birbiimize. Bi sure ertelicez.

Insan ceyizden cikinca sanki giyim konusunda butun algilarini yitirmis gibi oluyor. Eskiden daha şık giyinirdim ben. Simdi odaklanamiyorum fazla. Yeni yeni geri donus yapiyorum.

en mantıklısı canım bnde sudan çıkmış balık gibiyim önceden ne güzel ne değil blrdim yani kendime yakışanı şimdi alsam mı almasam mı diye arada kalıyorum ya çok saçma duygular içindeyim

Bence de susman iyi:) bahçe nöbetçisiym inanılmaz bi ayaz var ve ş...nin biriyle uğraşıyorum bencede susss:))))))))

Canim okudum yaptiklarini. Bence hic cevap verme sonra seni haksiz cikartir. Baksana sen yol actin demis. Hic cevap verme kendi kendine konusacak degil ya.

çok güzel olmuşsuun canım bayıldımmm

Ayyyy bayıldım zaten ben rengini çok beğenmiştim ilk halinden bu yana harika olmuş canım inşallah güle güle giyersin nişanında :)

Çok güzel olmuş bayıldım :)

Ayyy maşallah çok güzel olmuşsunnn

Canım çok güzel olmuş gerçekten, rengi zaten muhteşem

Çok teşekkür ederim kızlarr. İnşaAllah başımıda güzel yaparlar. Zamanda az kaldı biraz heycan başladı

Canim okudum yaptiklarini. Bence hic cevap verme sonra seni haksiz cikartir. Baksana sen yol actin demis. Hic cevap verme kendi kendine konusacak degil ya.
Canım yanıma geliyo zaten. Napcam bilmiyorum. Öğretmenler odasında tek kalmaya korkuyorum

etek güzel değil mi

evet canım nasıl sepetler ben bilmiyorum :)
Canım etekte güzel ama ikisini karşılaştırırsak diğeri derim :) birde başka modeller paylaştınız ya elbiseler falan onların yanında bu etek ikinci planda bana göre :) ama şöle birşeyde var ben kapalı değiilim ve bu tunik tarzı şeylere bayılıyorum :) belkide oyüzden böyle düşünüyorum

Canım anlatıcak mısın? Ama tepkisinden korkuyordun nasıl olucak?
Canım anlatmasam bu adamın sağı solu belli olmaz. Ben anlatayım bilsin nişanlım. Bu adam için birbirimizle sorun yaşamayalım. Sessiz kalsaydı anlatmıcaktım ama daha uzatcak terbiyesiz adam

canım sen zaten planlı gittin ama bakalım ben gidebilcem mi

Canım eve gidince artık nişanlıma anlatmayı düşünüyorum bugün olmuş gibi
Canım tepkisi ne olursa olsun bence anlatmalısın yrn öbürgün bu adam bunu cesaret edinir neler neler olur. Kız başına idare edemezsin bence .

Canım anlatmasam bu adamın sağı solu belli olmaz. Ben anlatayım bilsin nişanlım. Bu adam için birbirimizle sorun yaşamayalım. Sessiz kalsaydı anlatmıcaktım ama daha uzatcak terbiyesiz adam

Bence de canım. Zaten ben konuşmandan yanaydın biliyosun...

Ayyyy umarım benim mesajımla 2015 oluruzz :) :)

selam hatunlarrr beyaz esyamı aldım evimi gördüm :/ mobılyada karar veremıyoruz acık renk ıstıyorum ama kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…