2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

günaydın kızlar,iyi haftalar.

Eki Görüntüle 1361644 Eki Görüntüle 1361648 Kızlar iyi akşamlar Eminönü ne gittim ve şişelere kavuştum nihayet kurtuldunuz sizde benden hadi yine iyisiniz

cnm gözünaydın.açık mıymış Pazar günü yani Eminönü?

iyiyim canım. yarın istifamı vericem diğer yerlede başlayacagım :) zaten hayalimdeki işti bu maaşı da daha iyi şartları da daha iyi ve keyifli bir çalışma ortamı var her biçimde olumlu benim için

hayırlı olsun cnm,hersey gönlünce olsun.

kızlar bu ikisi nasıl alsam mı
bayadır alışveriş yapmıyrum ya ne alıp ne almıycamdan emin olamıyorum

Offff dengesiz pislik ya. Geldii konuştu. Beni yanlış anladınız diyo. Bende dedim ki ben çok düşündüm bunun yanlış anlıcak bişeyi yok dedim. Ben düğün hazırlığı yaparken sizinde durumunuz ortadayken olmaması gereken bi soruydu dedim. Aptal ya sinir oldum

Gerizekalı adama bak ya hayret birşey bir de gelmiş açıklama yapıyo

günaydın kızlar,iyi haftalar.

cnm gözünaydın.açık mıymış Pazar günü yani Eminönü?

hayırlı olsun cnm,hersey gönlünce olsun.

Teşekkür ederim canım, hanlar kapalıydı..Mısır çarşısına yakın yerlerde ki mağazalar açıktı ordan aldım bende :)

Canım ya düğün öncesi canını sıkmaya değmez, yokmuş gibi davran

sağlam bi tokatı hakediyo bu adam okul dışında bi yerde yaklaşırsa yanına patlat tam ağzının ortasına gerizekalı benim yanlış anlamamda te eşiniz çocuklarınız ne düşünür diyede sor
Şıkmış canım nerden buluyosun bunları ya:)
bi butik canım magazasıda yakın bana :)
Kızlar size bir sorum var, bu hediyelikler için ne kullanayım..Karton poşet mi yoksa başka birşey mi?
canım ben ilk asetat kutu düşündüm şişeler büyük olduğu çin hoş olmadı
karton poşet dedim ee onu kınada kullanmaya karar verdim :)
ben sabunları ve şişeleri tül keselere koyucam :)

Gerizekalı adama bak ya hayret birşey bir de gelmiş açıklama yapıyo
Salak delirdim ya. Daha telefonla konuşup açıklama yapcakmış. Dedim nişanlım yanımda ararsanız nişanlım çok sinirlenir dedim. Aptal ya. Bide fırsatı siz verdiniz diyo bende dedim ki yüzyüze baktığım insanlara selam vermek fırsat mı dedim. Siz her selamı fırsat olarak düşünüyosanız bu sapıklıktır dedim.

canım ben olayı kaçırdım ama anladığım kadarıyla şerefsizin teki boşver sıkma canını yokmuş gibi davran

Salak yaaaa off. Zaten yaparsa ben kafasını gözünü dağtcam...

Ben istanbula geleyim alışveriş yapmaya beni gezdirir misiniz yaaaaa:)

Evet karton poşet daha çok kına hediyelikleri çin kullanılıyor galiba..Bende mini sepetler gördüm..Ondan mı alsam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…