2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ya kızlar benim de işim iptal oluyor devamlı, yarın da çalışmıyormuşum bir haftadır tatildeyim söylemesi ayıp çarşamba da şüpheli. bir de bugün elbisemi almaya gittim, hazır değilmiş. uyuz oldum kadına pazartesi hazır istediğin gün gel al dedi, bugün de taa pendiğe gittim salı demedik mi diyor. yarın arayıp bidaha gidicem mecbur

şimdii benn evde nişan diye başınız etinizi yiyorum yaaa bir ihtimal daha var o da otelll

Ohhh bol bol dinlen sen :) Sinirlenme canım boşver , yarın nasıl alıcaksın ki çok kötü olucak hava en azından öğren bittiğini ama çarşmaba perşembe gibi al o havada karşıya nasıl geçiceksin ki zaten

canım ben anadolu yakasında oturuyorum kağıthanede çalışıyorum ama burdan da uzak pendik. 25km vardır. artık duruma göre bakıcam bi gün gidip alıcam.

kızlar sticker seçemiyoruumm bi el atın fikir verin. baktıkça kafam karıştı.

1

2
3
4
5 bu olursa pembesi olacak.
6
7 eger bu olursa rengi yine pembe olucak.

şimdii benn evde nişan diye başınız etinizi yiyorum yaaa bir ihtimal daha var o da otelll

canım valla bende bi yer tutmaya niyetlendim baktım da bizim yakınımızda çok kaliteli cafeler var özel bir üniversiteye çok yakın olduğumdan. ama baktım ki annem o zaman şunu da bunu da çağıralıma girdi vazgeçtim. kişi başı fiyat verdiler hiç yoktan 2-3bine çıkıyordu masraf. gerek yok o paraya başka şey yaparım ben. ama senin için bilemem tabi. bana mantıklı gelmedi. ayrıca hiç bir konsepte uymuyor benim istediğim tarz. dans etmek istemiyorum müzikli oynamalı zıplamalı istemiyorum. o yüzden benim için ev hala öncelikli. kalabalık olacak evet ama zaten epi topu 2saat idare edicez.

aslında çok pespembe olup birbirini söndürdün istemiyorum. siyah pembeleri o yüzden ekledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…