2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Şaka gibi ya memleketimde yağmurdan dolayı tatil bizde bile yok:))

Kızlar bugüne bugün istifa etmiş bi kız var aranızda sabah patronuma her şeyi saydım üzerimden ego tatmini yapıyorsun dedim ayy içim eridi resmen oh olsun

Ohhh rahatlamışsındır canım benim çok sevindim senin için gerçekten huzurlu olmak gibisi yok o zaman yaptığın işten bile keyif alırsın.Hayırlısı olsun yeni işin için canım ne zaman başlıyorsun işine?

iyi aksamlar kızlar=)

İyi akşamlar canım :)

Şaka gibi ya memleketimde yağmurdan dolayı tatil bizde bile yok:))

Canım benim ya olsun yarın okul yok demiştin sanki sen :) yani dersin yoktu sanırım :)
Burada okullar yine tatil edilmiş ayıptır söylemesi

nasılsın tatlım =)

iyim cnm ne olsun kiralık ev bakıyorum subat sevgılıler gunu cıkma yıldonumuz ne yapsam diye düşünüyorum ya=)
bizimde 1 mart :)
bende kına için organizasyon firması bakıyorum :)
5. PAKET (lüx paket)-5 kişilik kına gösteri ekibi ( gelin çıkışı,kına yakımı ve çeşitli gösterileri )
- 5 kişilik rakkase oryantal gösterisi
-5 kişilik roman dans gösterisi
-bayan davul show
-özel gelin abiyesi
-gelin kaftanı
-gelin kına eldiveni
-gelin hanımın arkadaşlarına kaftanlar ( 25 adet)
-gelin yüz örtüsü
-kına eldiveni
-davetliler için 25 adet tef
-25 adet shakira kemeri
-anı defteri
-bayan dj ve müzik arşivi
-ses sistemi
-bayan kameraman
-bayan karşılama personeli
-bayan fotoğrafçı
-kuru yemiş keseleri
-karşılamada lokum ikramı
-özel kına şerbeti ikramı
-el mumları
-el gülleri
-anı defteri
-kına taçları
-kına tepsisi
-hint kınacısı
-volkan ve konfetiler
-damat kına kostümü
-organizasyon planlama ve yönetimi
Toplam : 3000 TL.
hatta niye böyle uygun diye düşünüyorum

vay cnm cok uygun cnm ya ben kınada kız arkadaslarıma bunlardan dagıtıtacam kırmı ama

Eklentiler

• images.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 61
iyi cnm ne olsun kıralık evlere baktım simdi de sevgiler gunu cıkma yıldonumuz ne yapsam diye düsünüyorum ya=)

Hımm işim çok diyosun yanii :) ilerleyen günlerde aklıma gelirse söylerim canım hoş hepimiz için sevgililer günü olucak ama bakalım şimdi aklıma birşey gelmiyo :) Çıkıyorum şimdi birazcıkta evdekilerle vakit geçireyim film izlicez hoşçakal canım

iyi aksamlar cnm =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…