2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

getirme beni oraya kız, ajandaya bakacakmış bak hele laflara gell

Gel diye yapıyorum zaten anlamıyo musun
Neyse canlarıım ben kimse yokken ofisimi bi sileyim yerler hep çamur gibi oldu gelen giden ıslak ıslak basıyo :)

Gel diye yapıyorum zaten anlamıyo musun
Neyse canlarıım ben kimse yokken ofisimi bi sileyim yerler hep çamur gibi oldu gelen giden ıslak ıslak basıyo :)

Gelirim canım bir otobüs mesafesindesin bana, zaten sizin oralara yabancı sayılmam :)

sen gel bizim konteynırı gör, hep çamur..hiç temiz kalmıyor ki

Canım beniim iyiydik ama bende böyle dayanamıyorum pis görünüyo sonrada masamı silicem çok titizimde ben o yüzden hiç duramam :)

Gelirim canım bir otobüs mesafesindesin bana, zaten sizin oralara yabancı sayılmam :)

sen gel bizim konteynırı gör, hep çamur..hiç temiz kalmıyor ki

Bekleriiim Ben gelemem oralara beni aldırman lazım ancak özel bir araba ile

Kızlarr size doyum olmazzz gelirim sonra öpüyorumm

Minik minik yazcam ki çabucak silinsin die:))

huhuuuuuuu
Aynen canımss ama bıktım artık saçlarım tozdan yıprandı hepp düğün olmasa kesicem de

Ben yazın daha sinir oluyorum, tüm toz saçlarda..Kısa kestirdim yeni uzuyor ama acayip yıprandı yine..Bende düğün olmasa kesicem de bekliyorum

Ben aldırcam seni limuzinle :) hadi bakalım işin bitince gel yine..bugün ofisteyiz ,iş yok bende buraya sardım :)

Bende yazılı yapıyorum çocuklarıma :) akıl yoksunlarına tüm soruları verdim ama yok hala 10 bile alamayanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…