2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın iki gözümün çiçeğiiiKuzu bak son 3 hafta kaldı..Kendi nişanımdan sonra seni himayeme alıcam

Canııım beni almaya geleceğin günü heyecanla bekliyorumm

Nasılsın yavru kuş içimden böyle demek geldi olurmu

İyiyim canımm sen nasılsııın Olur tabii ki neden olmasın

Orya yavru kuş ben balayında giricem denize, havuza..ne için gidiyoz ki?

Kız girme sistit falan olursun Allah korusun sonra canım cicim ayların hastanede geçer Gezin eğlenin balayı bu ne yapılır şimdi onu mu anlatıyım burda kız

Aynı anda yavru kuş demişiz Orya ya :)

Canlarım benimmm Hepinizin yavru kuşu olabilirim

Aynen canım 10 kişilk pasta yapıyorum 20 kişiye yetiyor :)

Bekle yavru panda, son 23 gün kaldı..biraz daha sabretYa ben pek iyi değilim yüzmede zaten..hem gerekirse o malum durumu ertelerim, paşalar gibi balayı yapıcam ayol

Bekle yavru panda, son 23 gün kaldı..biraz daha sabretYa ben pek iyi değilim yüzmede zaten..hem gerekirse o malum durumu ertelerim, paşalar gibi balayı yapıcam ayol

Sabrediyorum canıım :) Yüzmeye zaten vakit kalmaz Ohh ya ne güzel canım sonra hep evde baş başa olucaksınız zaten Amaaan ben karışmıyım en iyisi

İyiyim bende canım

Sabrediyorum canıım :) Yüzmeye zaten vakit kalmaz Ohh ya ne güzel canım sonra hep evde baş başa olucaksınız zaten Amaaan ben karışmıyım en iyisi

Bak şimdi farklı şeyler düşünür oldum, töbe töbee Sana zaten naklen yayın yapıcam ben whatsaptan

Hııım o zaman olduuu

Hehehhhehe Aaa aaaa a balayından mı naklen yayın yapıcan

Her anımda yapıcam,ni var sakıncası mı var heee Zaten burda ki kınaya bekliyorum, şimdiden söylüyorum, yok duymadım, yok görmedim, yok bilmem ne kabul etmiyorum cicimmm

Her anımda yapıcam,ni var sakıncası mı var heee Zaten burda ki kınaya bekliyorum, şimdiden söylüyorum, yok duymadım, yok görmedim, yok bilmem ne kabul etmiyorum cicimmm

Aa a hiç olur mu bi sakıncası hiç bir sakıncası yok canım benim tecrübe olur bana Tamam canım inşallah bi ajandama bakmam lazım boş mu kına günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…