2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Artık yemekleri de erkek arkadaşım yapacak, başka yolu yok :) Bende uyurum serviste napim :)

tribine bandığım, iyiymiş bu ya :)

Aynennn evlere baksan aslında çok bişey etmicek kutu gibi evler hep ben inanıyorum düşücek o fiyatlar düşmesede zaten 10-15 yıllık temeli sağlam evlere bakıyorum içini kendim sıfırdan yaparım diyorum ki şu an da böyle alıp içini yapıp deli paraya satanlar çok etrafta

Ahaaa bende ondan korkuyorum ya zaten, suntayı kaplayıp bana kakalarlar :) Ayy en iyisi mobilyacı ile hazır olana baktırıp karar vermek..sen kesin kendi mobilyanı yaptırırsın :)

İnşallah canım benim ama ben sanırım hediyelik düşünmüyorum düğün salonunda düğün gibi nişan olursa kime ne verebilirim ki Evet çok soğuuukk sende dikkat et canım benim
ben de öksürüp duruyorum maalesef kuzum o zaman sana da pankart hazırlarız
yok canım hatta baya işsizim yani işten ayrıldım ya

Atıcam zaten canım, şimdi erkek arkadaşımda o kesip bana verecek :) Sonra da yapıştırıcam

hadi bakalım inşallah güzel olur canımm

biz ilk elele tutuştuğumzda ellerimiz terlerdi heyecandan. tabi birbirimizin ilk sevgilisiyiz hiçbişey bilmiyoruz filan çok tatlıydı o zamanlar
Çok güzel ya hepsine tek tek yorum atamadım ama okurken böyle çok hşuma gidiyo kendi günlerim geliyo aklıma fotoğraflara bakıyorum arada çocukmuşuz resmen

Bizde geçenlerde bu konu hakkında konuşuyorduk..Sermaye olacak gireceksin böyle bir işe, temeli sağlam daire bulup içini yapıp satacaksın, yeni yapılarda m2 ye daha fazla daire sığdıracağız diye, abudik, gubudik daireler çıkıyor ortaya

vallahi tam öyle :) tanısan anlarsın kuzum. biz beraber kpss kursuna gittik gecen sene hocalar bile diyorduki sen nasıl sakin kalıyorsun filan herkese takılan bi tiptir. mesela derse geç gelird, trafikten hoca nerde kaldın derdi hemen bi kzızla tanıştım bırakmadı beni diye hikaye yazardı

Çapkın mı bu oğlan

Ahaaa bende ondan korkuyorum ya zaten, suntayı kaplayıp bana kakalarlar :) Ayy en iyisi mobilyacı ile hazır olana baktırıp karar vermek..sen kesin kendi mobilyanı yaptırırsın :)
Yani şu anda onu düşünüyorum olmayan evi mi bile tasarladım ben malzemeyi görünce anlayabiliyorum da yinede hazır çok istemiyorum bi masa takımı hazır olabilir kafamdaki modelden üretilmiş çnkü hep evet ama diğerlerini yaptırmak istiyorum canm

Çapkın mı bu oğlan
ayy çok şükür değil ama çok takılır mesela ilk kursa başladık kızın biri bundan ateş istedi "bak görüyo musun tabi en yakışıklı benim o yüzden " hep böyle şeyler der. mesela şey yapar "dur aşkım güzel kız geliyo elimi bırak"
beni gıcık etmek için hep böyle davranır

Hımm anladım uyuzluğuna .. Öyle şeyleri benimkide yapıyo öküzüm dün dedim ki seni seviyorum bana diyo ki bende seni seviyorum malesef uyuzz dedim ne demek o ya "elimde bi sen varsın napalım" diyo Dedim öküz hep öküz hiç değişme böyle kal bende senle kafayı yerim Yoksa başka benimle yetiniceksin başka çaren bir çıkış yolun yoook!

Aynen canım kesinlikle çok iyi paralar yani bizde hep aynı şeyi konuşuyoruz ama sermaye yok Aynen öyle ya bi oda yapmışlar geçen baktık oturma odası diye yere halı sericeksin minnak üstüne minderler atıp oturacaksın koltuk sığmaz mümkün deil

maşallah canım. senden iyisini mi bulcakk sanki

Heyy allahım ya :) Egoya bak sen :) Bulmuş senin gibi güzel kızı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…