2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

amin yaa inşallah en büyük korkum yine başka bi şehirde olursa,yine ayrı kalırsak çok sıkıldım çünkü artık bu durumdan
zordur tabi kuzum bizde temmuzdan beri doğru düzgün görüşemiyoruz ondan önce her gün beraber olan bi çifttik gerçekten insan yıpranıyor

Canım benim ya inan çok çok çok sevindim senin adına, Allah kavuştursun, bir daha ayrılık yaşatmasın inşallah..

gözün aydın canım :)

Ne dertli gelin adaylarıymışız yahu, hepimizin ayrı ayrı hikayeleri var..Çok şükür sonu iyi oldu hepimizin.Sıra YEKTA61 de inşallah.İnanıyorum Allah hayırlısını verecek..

Ne dertli gelin adaylarıymışız yahu, hepimizin ayrı ayrı hikayeleri var..Çok şükür sonu iyi oldu hepimizin.Sıra YEKTA61 de inşallah.İnanıyorum Allah hayırlısını verecek..
ayy sorma tatlım 7 yıl bitmişti düşün artık karanfilseven beni bırakmaz diye düşünüyordu ailem çok baskı yaptı ayrılma çocuktan verme yüzüğü geri diye düşün çok zordu ama geçiyor

evet cnm ya malesef bu sene galiba onuncu şemsiyem böyle elimde kalan bütün bacaklarım buzhanede gibi soğuk suan

Allah kısmet ederse,sözlüm Perşembe günü geliyor 3 aylık ayrılıktan sonra çok şükür.3 ay boyunca internetten bile yüzünü göremedim,bzn net çok kötüydü viber'den konusamadık bile.3 ayın belki yarısında hiç haber alamadık birbirimizden.cok zor ya 17 ayda hiç etmediğimiz kadar kavgayı bu 3 ay da ettik ve bikaç kez ayrılıgın eşiğinden döndük şuanda da işinin nerede olacağı belli değil,umarım İstanbulda olurda artık daha fazla ayrı kalmayız [/QUOTE]

Canııımm tünaydıııınn dikkat et kendine hasta olmaa
Ayyy çok sevindim canımmm Allahıım gözünaydınnn

Kızlarr ablam geldi şimdi getirmiş bana eşya giyindim hemen sıcacık oldummm

Zaten öyle sandıkları için bu kadar rahatlar, sanki biz onlara muhtacız..Zaman herşeyin ilacı..o anları yaşadığımda bana da hep derlerdi, zamanla unutursun, ben daha çok kötü olurdum, inanmazdım, içimden hep derdim; ne biliyorsunuz ki, sizin tuzunuz kuru diye..sonra sonra anlıyorsun herşeyi..

Kızlarr ablam geldi şimdi getirmiş bana eşya giyindim hemen sıcacık oldummm [/QUOTE]
Gözün aydin tatli darisi bana nisanli ankarz da ben kayseri

Sertap Erener'in "unutursun için yana yana" şarkısını azmı dinleyip ağlamadım

[/QUOTE]

saol cnm çok şükür gerçekten :)

Canım salaklık değil bizim ki karşımızdakini kendimiz gibi düşünüyoruz. Düzelir aşarız diyoruz. Yaşantılar sonunda diyoruz ki yok olmaz değişmez diyoruz. Bizim suçumuz değil yani
Ayy ben karlı havada giymiştim o spor ayakkabıyı :)

Lazere geldim. Randevu verdiler. Şimdi diyolar biz sizi aramadık. Kızdım dedim artık bunun bahanesi yok. Alacaksınız dedim. Şimdi alacaklar bakalım

Lazere geldim. Randevu verdiler. Şimdi diyolar biz sizi aramadık. Kızdım dedim artık bunun bahanesi yok. Alacaksınız dedim. Şimdi alacaklar bakalım

Ayyy kıız ne sorun çıkardılar hee bilsem gel bana yapiim dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…