şu an sadece üç bucuk harcadımm yemek takımı ve küçük ev aletinedaha seninde telaşlarını görcez burda senide evlendirmeden bi yere gitmiycem
bu çeyize verdiğim parayla yurt dışında tatil yapardım :)
Canım azalma oldu ama tamamen bitmediBu akşam başlar o zaman ya da yarın artık.. Bişi sorcam sana, lazerin bir faydasını görüyor musun? Daha lazere gidip de tüylerden kurtuldum diyen duymadım da..
ben baya bi rahatladımm gittiğimden beri dokunmuyorumm çünküüBenim koltuk altı sorun değil ya şu beyaz eldivenle alıyorum orayı 5 dkda beşiktaşBacakları zaten hiç almıyorum sarıyım ben.. Ama gel gör ki o uyuz bölge beni deli ediyor.
Evet utuleme sistemiymis. Bende ilk seansimi onunla yaptım. Şimdi 2.sean aleksandr girdim. Ben tüm vücut özel bölge hariç memnunum. Özel bölge çok uzun sürecek gibiBen diod makinaya girdim bugün süpermiş ya:)
Gel yap kız:) delirdim valla ya :)
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın? Teşekkür ederim kuzu
valla çatlarımm ben de foto istiyorummmSiyahlar içinde ki vücutlara güvenme derim hacı
Kızlar geçende açmıştım bu muhabbeti ben bikaç batığım için lazere gitsem nasıl olur sizce? Kıl köklerim sarıymış bi de bi tane batığımı salak gibi oynaya oynaya kanattım çıkmadı da şimdi sivilce gibi aylardır sizce onu yok eder mi lazer?
Uzunum canım da fazlamda varooo uzum boylusun maşşallah=)
Oooo hatun niyetin bozuldu gibi seninonlarda bir saate geçer pürüzsüz teninle dolanırsın buralarda
Kuzu şimdi baktım 1859. sayfada eklediğim resimler var müsait olunca bakarsın
tamamdır=))Uzunum canım da fazlamda var
Oooo hatun niyetin bozuldu gibi senin
Kuzu şimdi baktım 1859. sayfada eklediğim resimler var müsait olunca bakarsın
Canım ama şöyle bi durum var en son ekimde gitmiştim ve şimdiye kadar ne ağda ne lazere gittim. Zaten %90 dökülme diyolar:)%100 değil ama işte.. Tamamen kurtulmadıktan sonra da o işkenceyi çekmek istemem.
benim küçük elektrikli aletler sadece 2.250 tuttuşu an sadece üç bucuk harcadımm yemek takımı ve küçük ev aletine
Çok derinlerde ki batıkları da alıyor o zaman dimibenim bütün bacaklarım batık doluydu ben de dayanımıyıp oynıyodum yara içindeydi lazerle geçti hep cillop gibi oldu
What is it?Ben diod makinaya girdim bugün süpermiş ya:)
15 günndür 4 gün okul vrdı cnımBugün orda tatil diye okumuştum ben canım.. Yağmasın ve de tatil olmasın lütfen ya, okuldaki işler sıkışıyor.
aklıma kötü kötü şeyler geliyo uyarıyımdaOooo hatun niyetin bozuldu gibi senin
Banada ince tüyler için iyi dediler dioda. Aleksandr a dikkat et yakıyolarmış. Bende e light a giriyodum ve çok memnundum:)Evet utuleme sistemiymis. Bende ilk seansimi onunla yaptım. Şimdi 2.sean aleksandr girdim. Ben tüm vücut özel bölge hariç memnunum. Özel bölge çok uzun sürecek gibi
Tüh olmadı bu işte :)Kız ben başkasına yapamıyorum
Bende iyiyim canım benimm iş çıkışımı bekliyorum işte :)
aynen ama bir yandan da çok zevklı oluyor kendi evine bir seyler alma duygusu :))benim küçük elektrikli aletler sadece 2.250 tuttu
bu çeyiz beni batırdı
Kızlar bu ankette neye tıklayabiliriz aceba?Yeni yarışma konseptimiz ne olsun ?
Oy vermek için lütfen aşağıdaki linki tıklayın
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rz-uye-yarismasi-konsept-secme-anketi.786318/
o duygu çok başka gerçekten bide hayal kurup alıyosun ya insan garip oluyo inşallah tez vakitte kullanırızaynen ama bir yandan da çok zevklı oluyor kendi evine bir seyler alma duygusu :))
Hahahaha senin sevdiceğinle buluşma vaktin gelmiş yoksa kurban biz olucazaklıma kötü kötü şeyler geliyo uyarıyımda
kız isteme benceKızlar bu ankette neye tıklayabiliriz aceba?
vala tatlımm benim vakit daha cok ama zaman çabuk gecer inşalah da kullanırızo duygu çok başka gerçekten bide hayal kurup alıyosun ya insan garip oluyo inşallah tez vakitte kullanırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?