2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bu akşam başlar o zaman ya da yarın artık.. Bişi sorcam sana, lazerin bir faydasını görüyor musun? Daha lazere gidip de tüylerden kurtuldum diyen duymadım da..
Canım azalma oldu ama tamamen bitmedi çok az kaldı benim:)

Benim koltuk altı sorun değil ya şu beyaz eldivenle alıyorum orayı 5 dkda beşiktaş Bacakları zaten hiç almıyorum sarıyım ben.. Ama gel gör ki o uyuz bölge beni deli ediyor.
ben baya bi rahatladımm gittiğimden beri dokunmuyorumm çünküüdökülüyo tam çıkıyo derken yine gidiyorumm bu bile büyük rahatlık

valla çatlarımm ben de foto istiyorummm

benim bütün bacaklarım batık doluydu ben de dayanımıyıp oynıyodum yara içindeydi lazerle geçti hep cillop gibi oldu
Çok derinlerde ki batıkları da alıyor o zaman dimi Peki canım köklerinin sarı olması batıkları etkiler mi sence? Yani gideyim mi işe yarar mı dersin?
Ben diod makinaya girdim bugün süpermiş ya:)
What is it?

Evet utuleme sistemiymis. Bende ilk seansimi onunla yaptım. Şimdi 2.sean aleksandr girdim. Ben tüm vücut özel bölge hariç memnunum. Özel bölge çok uzun sürecek gibi
Banada ince tüyler için iyi dediler dioda. Aleksandr a dikkat et yakıyolarmış. Bende e light a giriyodum ve çok memnundum:)
Kız ben başkasına yapamıyorum

Bende iyiyim canım benimm iş çıkışımı bekliyorum işte :)
Tüh olmadı bu işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…