Bizim giriş müziğimiz kenan doğulu:))eliniz değmişken bana da düğün şarkıları bulun :) şimdiden hazırlık yapayım :)
Biz aslında kenan doğulu diye düşündük, evlilik teklifi ettikten sonra arabaya bindiğimizde radyoda çalan ilk şarkıydı..Ama önerilere açığım
Rengini çok beğendim canım..o altı üstlü pijama gibi olan daha çok hoşuma gitti ama ..diğeri çok transparan geldi
fiyatı çok uygun, nerden baktın canım?
canım bende hareketli bir müzikle girilip bianda slowa dönüp dans ediliyor olmasını hiç sevmiyorum :) bir düşün derim
pure love dan vazgeçme sebebim kuzenimin giriş müziğiymiş onun gibi güzel varmı başka bildiğiniz öyle güzel olursa olabilr aslındabi tane buldum şükür
Okuyorum ama sohbete karisamadim yahu
Kız aklımı çeldin benim bende mi değiştirsem giriş müziğini:))bi tane buldum şükür
burcu güneşin o şarkısı çok tatlı yaKız aklımı çeldin benim bende mi değiştirsem giriş müziğini:))
Seferad seni ne çol sevdiğimiTabi yaa daha dans müziği vaarrr :))
Aman benim kafamı karıştırmayın:)) ama bu müzik hafif seste takı takılırken çalabilir:)burcu güneşin o şarkısı çok tatlı ya
sertap erener sen yeter ki sevAman benim kafamı karıştırmayın:)) ama bu müzik hafif seste takı takılırken çalabilir:)
bunlar çok klişe sevmiyorm bunları biraz zor beğenirim ben yaaaaSeferad seni ne çol sevdiğimi
Selim gülgören aşıklar şehri:))
Hatta pasta müziği demeden de söyliim:)
Erol evgin söyle canım:)
Rengini çok beğendim canım..o altı üstlü pijama gibi olan daha çok hoşuma gitti ama ..diğeri çok transparan geldi
fiyatı çok uygun, nerden baktın canım?
Çok fena beğenirim ben, içimdeki hatunu henüz görmediniz
kızım adı üstünde çeyizlik tabi transparan olacak,kardeş kardeş giymek için deil sonuctaporsan.ın sitesinde buldum cnm.
ayyy ne bilim bende eğreti durur sanki
ayyy ne bilim bende eğreti durur sanki
Yandın o zaman ben bunlara karar verirken bile çok zor seçtim:)bunlar çok klişe sevmiyorm bunları biraz zor beğenirim ben yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?