Haha :) satwn pijemaları giyip babanın karşısına oturuyomuşun:) düğün önce provası dermişin:)))heee ne olucak o zamanBen evde bir kaç tane alıp denesem mi acep ilk önce kendimi alıştırayım
Haha :) satwn pijemaları giyip babanın karşısına oturuyomuşun:) düğün önce provası dermişin:)))
Haha :) satwn pijemaları giyip babanın karşısına oturuyomuşun:) düğün önce provası dermişin:)))
Ay ben heves yaptım bak şimdi, bir kaç tane alsam mı kız? içimdeki hatun kişilik öyle çıkar belkim
Ay ben heves yaptım bak şimdi, bir kaç tane alsam mı kız? içimdeki hatun kişilik öyle çıkar belkim
Al al :) bizede gösterrr alınca:))Ay ben heves yaptım bak şimdi, bir kaç tane alsam mı kız? içimdeki hatun kişilik öyle çıkar belkim
Tmm ikincide benİlk ben görücem
Al al :) bizede gösterrr alınca:))
İlk ben görücem
Tmm ikincide ben
Bi insan 14.10 dan bu yana hazırlanmaya başlayıpta nasıl hazırlanamaz hala ya helede bu bi erkekse :)
Tmm ikincide ben
Kızlar sizi çok fena şaşırticim, bekleyin gelincikler
Ooooo kalınlar güzel duruyu ama yaa begendiklerine bakammBizimkide kalın alyans istemiyormuş..elimde olan datalar: kalın alyans olmayacak, sarı altın olmayacak, parlak olmayacak :) buna uygun bulucaz inşallah :) bir kaç model baktım şimdi :)
Heyecanla bekliyorum
Kız foto çekimi bu tabii hazırlanıcak yanına yakışması lazım dimi ama
Okii anlaştık
Canımm sevimli ama ilk gece için değil
Ne zamana kadar beklicez ben çok bekliyemem
Acelen ne yavru kuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?