- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Bende akrebimmmAkrepler uyumaaaaazz eheheheeehh
Merhaba hoşgeldiin :) Allah kavuştursun herşey hallolur geldiğinde sıkıntı yapma mutlu olmaya bak
benim annem görür öyle bakar . Ne aldın dur bakiyim der:)
Allah kavuştursun öncelikle, planlı ve ne istediğini bilirsen herşey istediğin gibi olur canım merak etme..
düğüne az kala alırım ben kuzumm :))
Niye ne yapıyorsunuz siz
teşekkür ederim hoşbuldum :)
İnşallah ya üzülüyorum bu aralar kafaya çok taktım.
nişanlım adanalı ben elazığlıyım şuan gaziantepde çalışıyorum ve istanbula yerleşecez 7 ay sonra çok karışık herşey bizde kızlar
Teşekkürlerr :)
Şuan defter tutuyorum ne yapacam ne düşünüyorum ne alacam gibi :)
Bunun siyahindan var benimm
ne güzel hazırlıklar yapıyorsunuz ya hevesledim
nişanlım asker de biz daha hiçbirşey yapmadık ve son 7 ay 6 gün
üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorumm
deli ya sırıtıyorum işyerinde, gören deli diyecekBiz zaten çok yorulucaz iki düğünde,en iyisi uyumak diyorum
ama erkek arkadaşım Akrep burcu, gerisini sen düşün yavru
teşekkür ederim hoşbuldum :)
İnşallah ya üzülüyorum bu aralar kafaya çok taktım.
nişanlım adanalı ben elazığlıyım şuan gaziantepde çalışıyorum ve istanbula yerleşecez 7 ay sonra çok karışık herşey bizde kızlar
leynnn bi ortak nokta daha çıktı senlebenim ki de Akrep burcu,,ayyy Allammm yaaa,bu kdr ortak olur hersey niye Akrepler korkulacak mı oluyorlar kız?? ayy bütün hevesim kaçtı şimdi,,en iyisi bende ayıcıklı mayıcıklı pijama bakıp oturayım yerime
Markafoniden aldigim sutyen takimlarim elbisem geldi
Bunlarin iki tanesini de bohcaya eklicem galiba
Bir de haftasoni gorumcecigim bana terlik aldi twighy'denbohcaya koyariz dedim. Bohca icin panduf aldim ben, sen havlu patik falan koyarsin digerleri var dedim, en zevkli seyleri almissin dedi
üzülme yalnız deilsin :) bak bizim ay sonu nişan var daha yüzük bile yok hatta benim sözlümde hala yurt dısındabiz de yaz sonu düğün istiyoruz daha ne salon var ne çeyiz
leynnn bi ortak nokta daha çıktı senlebenim ki de Akrep burcu,,ayyy Allammm yaaa,bu kdr ortak olur hersey niye Akrepler korkulacak mı oluyorlar kız?? ayy bütün hevesim kaçtı şimdi,,en iyisi bende ayıcıklı mayıcıklı pijama bakıp oturayım yerime
anaaa nişanlın hemşerimmişbende Adanalıyım :) neresinden Adana'nın? merkez mi?
meb güvenlik engeline takıldııı :)http://www.nbb.com.tr/userControls/imgDynamic.aspx?ImagesID=NB1STK000062.jpg&Wt=250&Ht=350
Merhaba kızlar..bu nasıl pekii:))
Orya sen akrep burcu musun? Bnde akrebim:)Valla akrep erkeklerini bilemem ama bir akrep kızı olarak korkun diyorumm
Paylaşırmısın canım hangilerini aldın göreliim :)
http://www.nbb.com.tr/ProductDetails.aspx?CatID=41&PID=NB1STK000062meb güvenlik engeline takıldııı :)
Markafoniden aldigim sutyen takimlarim elbisem geldi
Bunlarin iki tanesini de bohcaya eklicem galiba
Bir de haftasoni gorumcecigim bana terlik aldi twigy'denbohcaya koyariz dedim. Bohca icin panduf aldim ben, sen havlu patik falan koyarsin digerleri var dedim, en zevkli seyleri almissin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?