2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Merhaba hoşgeldiin :) Allah kavuştursun herşey hallolur geldiğinde sıkıntı yapma mutlu olmaya bak

teşekkür ederim hoşbuldum :)
İnşallah ya üzülüyorum bu aralar kafaya çok taktım.
nişanlım adanalı ben elazığlıyım şuan gaziantepde çalışıyorum ve istanbula yerleşecez 7 ay sonra çok karışık herşey bizde kızlar

düğüne az kala alırım ben kuzumm :))

Hadi bakalımm
Niye ne yapıyorsunuz siz

Ayıpp söylenmez

Üzülme canım neden üzülüyosun herşey zamanla yoluna girer kafana takma

Nişanlım da öyle diyor herşey olur hallederiz diyor da ben strese giriyorum nedense

Benimde Nişan kına düğün her birşey yazıyor :)

ne güzel hazırlıklar yapıyorsunuz ya hevesledim
nişanlım asker de biz daha hiçbirşey yapmadık ve son 7 ay 6 gün
üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorumm

üzülme yalnız deilsin :) bak bizim ay sonu nişan var daha yüzük bile yok hatta benim sözlümde hala yurt dısında biz de yaz sonu düğün istiyoruz daha ne salon var ne çeyiz

deli ya sırıtıyorum işyerinde, gören deli diyecek Biz zaten çok yorulucaz iki düğünde,en iyisi uyumak diyorum
ama erkek arkadaşım Akrep burcu, gerisini sen düşün yavru

leynnn bi ortak nokta daha çıktı senle benim ki de Akrep burcu,,ayyy Allammm yaaa,bu kdr ortak olur hersey niye Akrepler korkulacak mı oluyorlar kız?? ayy bütün hevesim kaçtı şimdi,,en iyisi bende ayıcıklı mayıcıklı pijama bakıp oturayım yerime

anaaa nişanlın hemşerimmiş bende Adanalıyım :) neresinden Adana'nın? merkez mi?

Markafoniden aldigim sutyen takimlarim elbisem geldi

Bunlarin iki tanesini de bohcaya eklicem galiba

Bir de haftasoni gorumcecigim bana terlik aldi twigy'den bohcaya koyariz dedim. Bohca icin panduf aldim ben, sen havlu patik falan koyarsin digerleri var dedim, en zevkli seyleri almissin dedi

Valla akrep erkeklerini bilemem ama bir akrep kızı olarak korkun diyorumm

Paylaşırmısın canım hangilerini aldın göreliim :)

Tırsıyorum ben yahu, çok ortak noktalarımız var, gün geçtikçe artıyor
Canım akrep burcunun bir özelliği varmış sana Orya anlatsın,o da akrep burcu sen yinde ayıcıklı pijama al derim ben, hem üşürsün onlarla

Güzel günlerde kullan canım benim, üstünde eskisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…