2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

link açılmıyor cnm.

az daha zorlarsak akraba cıkacaz az kaldı

Love01 :) vallaha ortak yönlerimiz olduğuna sevinsem mi bilemedim gerçekten.. bizde nişanı askerden izne geldiğinde yaptık yüzükler 1 gün öce alındı düşün ben evde yapmak istediğim için diğer herşeyi tek başıma hallettim..

Adana seyhan canım kiremithane de oturuyorlar başkent hastanesinin orada :) senn neresindensin ben orada okudum bu arada

biz de barajyolundayız cnm ama biliyorum kiremithaneyi :) way be bi hemserim daha oldu şu topikte sevindim :) salonu tuttunuz mu?

canım benim en büyük stresim şuan salonu tutamamamız malesef ikimiz de adana da değiliz.
mayıs da askerden gelecek o zaman bakacaz inş. istediğimiz gibi bir yer buluruz ve de istediğimiz tarih de tabi ki :)

Kız napalımm yapıcak bişey yok çenemiz düşüyo bizimde Hadii bakalımm neler neler gelmiş merak ettik şimdiii

canım benim en büyük stresim şuan salonu tutamamamız malesef ikimiz de adana da değiliz.
mayıs da askerden gelecek o zaman bakacaz inş. istediğimiz gibi bir yer buluruz ve de istediğimiz tarih de tabi ki :)

ne zmn düşünüyorsunuz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…