Tırsıyorum ben yahu, çok ortak noktalarımız var, gün geçtikçe artıyor
Canım akrep burcunun bir özelliği varmışsana Orya anlatsın,o da akrep burcu sen yinde ayıcıklı pijama al derim ben, hem üşürsün onlarla
Orya sen akrep burcu musun? Bnde akrebim:)
meb güvenlik engeline takıldııı :)
Valla akrep erkeklerini bilemem ama bir akrep kızı olarak korkun diyorumm
Paylaşırmısın canım hangilerini aldın göreliim :)
Güzel günlerde kullan canım benim, üstünde eskisin
http://www.nbb.com.tr/userControls/imgDynamic.aspx?ImagesID=NB1STK000062.jpg&Wt=250&Ht=350
Merhaba kızlar..bu nasıl pekii:))
Tırsıyorum ben yahu, çok ortak noktalarımız var, gün geçtikçe artıyor
Canım akrep burcunun bir özelliği varmışsana Orya anlatsın,o da akrep burcu sen yinde ayıcıklı pijama al derim ben, hem üşürsün onlarla
Sonraki link de mi açılmıyor yaaa:) :) http://www.nbb.com.tr/ProductDetails.aspx?CatID=41&PID=NB1STK000062link açılmıyor cnm.
az daha zorlarsak akraba cıkacaz az kaldı
takımları evlenince günlük kullanım için aldımelbiseyi de ev için bitane bulunsun dedim başka almam fazla kullandığım bişey değil. diğer takımı da beğendim aldım bişey yaparız
Eki Görüntüle 1373335 Eki Görüntüle 1373336 Eki Görüntüle 1373337 Eki Görüntüle 1373338 Eki Görüntüle 1373339 Eki Görüntüle 1373340
hele meb herşeyi kapalı çok gıckkkkbenimde engele takıldı, zaten hiçbirşey açamıyorum kii şirket bilgisayarında
link açılmıyor cnm.
az daha zorlarsak akraba cıkacaz az kaldı
takımları evlenince günlük kullanım için aldımelbiseyi de ev için bitane bulunsun dedim başka almam fazla kullandığım bişey değil. diğer takımı da beğendim aldım bişey yaparız
Eki Görüntüle 1373335 Eki Görüntüle 1373336 Eki Görüntüle 1373337 Eki Görüntüle 1373338 Eki Görüntüle 1373339 Eki Görüntüle 1373340
Love01 :) vallaha ortak yönlerimiz olduğuna sevinsem mi bilemedim gerçekten.. bizde nişanı askerden izne geldiğinde yaptık yüzükler 1 gün öce alındı düşün ben evde yapmak istediğim için diğer herşeyi tek başıma hallettim..
Adana seyhan canım kiremithane de oturuyorlar başkent hastanesinin orada :) senn neresindensin ben orada okudum bu arada
hele meb herşeyi kapalı çok gıckkkk
Off siz çok aşırı konuşuyorsunuz ben takip edemiyorum ya
Postaneye paketi almaya gittim bir de ne göreyim?? Instagramdan aldığım çamaşırlar da gelmiş. Eve geldim hepsini denedimEvde bir çamaşır cümbüşü oldu
canım benim en büyük stresim şuan salonu tutamamamız malesef ikimiz de adana da değiliz.
mayıs da askerden gelecek o zaman bakacaz inş. istediğimiz gibi bir yer buluruz ve de istediğimiz tarih de tabi ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?