- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
şişeleri şarkhan aldım canım eminönünde :)Çok iyiii canımm yaa hatunum sen nerde oturuyordun?:) şişeleri nerde tedarik ettin:) sabunlarını nerde yaptırdın:)
güzelmiş bunlar :)Eki Görüntüle 1373175 Eki Görüntüle 1373176 bunlara yakın birşey olur sanırsam :)
takılıyoruz burda canım sen napıyosun :)slm kızlar naptınız ya ancak gelebildim. çarşı pazar gezdim nevresim takımları yatak ortuleri baktım bugun
ben dizdim yaa baya artık dursam iyi olcak :)ben daha 1 tane bile böyle bişi almadım kızlaaarrr
ayyy korkma bende bekliyorum olduğum yerde daha nişan bile yok :)ne güzel hazırlıklar yapıyorsunuz ya hevesledim
nişanlım asker de biz daha hiçbirşey yapmadık ve son 7 ay 6 gün
üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorumm
Buradan böyle sizlerle konuşunca nedense stresim gitti kızlar güzel bir enerjiniz var :)
Eee aldıklarının fotoğrafı yokmu canım aliexpresten memnun kaldınmı demiştim ya geçenOff siz çok aşırı konuşuyorsunuz ben takip edemiyorum ya
Postaneye paketi almaya gittim bir de ne göreyim?? Instagramdan aldığım çamaşırlar da gelmiş. Eve geldim hepsini denedimEvde bir çamaşır cümbüşü oldu
15.08.2015 kına Elazığ da
18.08.2015 Düğün Adana da düşünüyoruz canım
Hayırlı olsun canm15.08.2015 kına Elazığ da
18.08.2015 Düğün Adana da düşünüyoruz canım
ben de almadım fikir edıneyım fiyat bakayım dıye dolaştım harika seyler varşişeleri şarkhan aldım canım eminönünde :)
sabunlardan facede bi sayfadan :)
güzelmiş bunlar :)
takılıyoruz burda canım sen napıyosun :)
ben dizdim yaa baya artık dursam iyi olcak :)
ayyy korkma bende bekliyorum olduğum yerde daha nişan bile yok :)
Buradan böyle sizlerle konuşunca nedense stresim gitti kızlar güzel bir enerjiniz var :)
Kız napalımm yapıcak bişey yok çenemiz düşüyo bizimdeHadii bakalımm neler neler gelmiş merak ettik şimdiii
aynen kızlar ya bana da ıyı geldi işi gücü bıtırıp gelıyom yaa:)Öyleyiz sanki
çol guzeller canım güle güle kullanBunlar instagramdan aldıklarım.. Pembe sütyen takımını şimdik kullanmak için aldım. En üstteki siyah straplez bir harika ama bana ufak geldi yaa.. :/ Babeti de şimdi kullanmaya aldım, çorap hediye
Eki Görüntüle 1373412
Bunlar da aliexpressten gelenler, hepsinin tangası var yanında kendi renginde.. Giyip çıkarırken bişi olacak diye korktum, bunlar evlenince kesin parçalanır
Eki Görüntüle 1373414
Yükledim canım, 15 gündür postanedeymiş paket, ptt arabası kaza yapmış, sonra da beni aradılar işte..Eee aldıklarının fotoğrafı yokmu canım aliexpresten memnun kaldınmı demiştim ya geçen
Bunlar instagramdan aldıklarım.. Pembe sütyen takımını şimdik kullanmak için aldım. En üstteki siyah straplez bir harika ama bana ufak geldi yaa.. :/ Babeti de şimdi kullanmaya aldım, çorap hediye
Eki Görüntüle 1373412
Bunlar da aliexpressten gelenler, hepsinin tangası var yanında kendi renginde.. Giyip çıkarırken bişi olacak diye korktum, bunlar evlenince kesin parçalanır
Eki Görüntüle 1373414
Kızlar sinir oldum geldimya sevdicek dedi ki dışarda yemk yiyelim dedi. Bende tmm dedim. Gittik yemeğe. Ne zamn gitsek istediğim ilk iki şey yok zaten. Bende 2şey istedim. Yoktu. Sonrada yemicem dedim. Nişanlım yedi yemek. Bu arada bwn hala ne yesem diyip duruyorun Eve geldik. Bak ne güzel yemek yapan kadınlar var diyo. Bende dedim git onlarla evlen ozaman diye. Ama sinir oldum. Ben hergün okuldan geliyorum koştur koştur yemek yapıyorum. Çoğuna bişe buluyo zaten. Bi gün yapmayıncada suç oluyo. Bende dedim sana yemek yapmıyorum b
Kızlar sinir oldum geldimya sevdicek dedi ki dışarda yemk yiyelim dedi. Bende tmm dedim. Gittik yemeğe. Ne zamn gitsek istediğim ilk iki şey yok zaten. Bende 2şey istedim. Yoktu. Sonrada yemicem dedim. Nişanlım yedi yemek. Bu arada bwn hala ne yesem diyip duruyorun Eve geldik. Bak ne güzel yemek yapan kadınlar var diyo. Bende dedim git onlarla evlen ozaman diye. Ama sinir oldum. Ben hergün okuldan geliyorum koştur koştur yemek yapıyorum. Çoğuna bişe buluyo zaten. Bi gün yapmayıncada suç oluyo. Bende dedim sana yemek yapmıyorum bundan sonra ne istersen onu ye dedim
Teşekkür ederim :)çol guzeller canım güle güle kullan
Öyle deme yaaa, ben benimkine diyorum ki bunları dikkatli kullancaz, ben karışmam diyorTek kelime ilee BayıldımmmmBunlar zaten tek kullanımlık
aman az önce hata yapmısımm:) kız anam otuz yıldır yemek yapar bir gun yapmasın hiç yapmıyo oluoyr erkekler bu konu da hep nankorKızlar sinir oldum geldimya sevdicek dedi ki dışarda yemk yiyelim dedi. Bende tmm dedim. Gittik yemeğe. Ne zamn gitsek istediğim ilk iki şey yok zaten. Bende 2şey istedim. Yoktu. Sonrada yemicem dedim. Nişanlım yedi yemek. Bu arada bwn hala ne yesem diyip duruyorun Eve geldik. Bak ne güzel yemek yapan kadınlar var diyo. Bende dedim git onlarla evlen ozaman diye. Ama sinir oldum. Ben hergün okuldan geliyorum koştur koştur yemek yapıyorum. Çoğuna bişe buluyo zaten. Bi gün yapmayıncada suç oluyo. Bende dedim sana yemek yapmıyorum bundan sonra ne istersen onu ye dedim
Üstelik karnı da doydu. Yapmıcam ama bundan sonra bakalım o zaman ne dicek?Canım benim sinirlenme yinee bırak şunu her gün yaparsın eline sağlık 1 gün yapma söylenirlerboşver hiç takma sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?