2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum çoklu alıntı yapamadım.
love01 farkındayım ama ben antepde o muş da adanaya gelip bakma lüksümüz yok mecburen mayısı bekleyecez (((

aman az önce hata yapmısımm:) kız anam otuz yıldır yemek yapar bir gun yapmasın hiç yapmıyo oluoyr erkekler bu konu da hep nankor
Katılıyorum canım. Düşün bide koştur koştur gelip yapıyorum. Paşam uyandığında yemeği hazır olsun diye. Ama görür o artık. Yapmıyorum

Canım ya işinize karışmak gibi olmasın da düğün öncesinde bence aynı evde bulunmamanız daha iyi olurdu, biraz uzak kalıp özleyin birbirinizi.. Evlenmeden önce sürekli beraber olmak bazı şeyleri çabuk öldürüyor diye düşünüyorum ben..

Canım burda kimsemiz yok maalesef bide ben tek başıma çok korkuyodum. Paranoyak olmuştum. O yüzden geldi mecburi gibi bişe

Canım burda kimsemiz yok maalesef bide ben tek başıma çok korkuyodum. Paranoyak olmuştum. O yüzden geldi mecburi gibi bişe

Anladım canım, ben de tekim çok şükür korku falan çok yok, arada oluyor tabi, gece her tıkırtıyı dinliyorum hırsız mı diye.. Benimki de buralarda olsa belki biz de öyle olurduk.

Ooo ne kadar almışssın öle canm güle güle kullan

kızz be
Çamaşır olayını artık kapatmam gerek biliyorum ama duramam beeeeeeeeennn
ben daha erken ona girmedim amaaa çok guzel seyler var sundan da bundanda derken ohooo alıp gidiyor

Katılıyorum canım. Düşün bide koştur koştur gelip yapıyorum. Paşam uyandığında yemeği hazır olsun diye. Ama görür o artık. Yapmıyorum
Canım işte koştur koştur yapma o da yapsın bişeyler mesela benim nişanlım öyle yemek falan bilmez ama yanında bende salata yaparım kızartma işlerinden yaparım diyo. Alıştırma öyle hazıra yoksa böyle yapmayınca kötü oluyon bizim evden biliyom da benn. Beraber yaparsanız sende sıkılmassın eğlenceli olur

Ayyy benim bohça için aldıklarından başka yok şaka gibi bakıyorum öyleee

Kız benim daha burda paylaşmadıklarım da var fotoğrafını çekmediğim için.. Bence al bişiler, lazım olur yanii Ama beni örnek alma, ben gerekli gereksiz alıyorum bende çamaşır hastalığı olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…