2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

yok anam gereksiz degil be olması lazım fazlası göz çıkarmaz

Alcam alcam da ne zaman onu bilmiom

Güle güle giy canım hepsi çok şeker özellikle şu pembe ve maviye bayıldım bide kırmızı siyah puanlı olana da bende mi alsam onlardan yaa

Yaaa bi de şu bedenleri anlamıyorum hiç ben bu sitedeki yardımcı olurmusun bide mağaza ismini istesemm canm

Bana hala çok uzakmış gibi geliyo yaa
öyle de zamn çok çabuk gecıyor. bazen ben de nasıl gececek dıye çıldırıyom ama geciyo yuzuklerın takıldığı gun du gıbı aklımda ve ayrı sehırlerdeyız tahammul etmek cok zor gelıyo hasret bıtmıyo hiç bu ara iş yuzunden gelemıyo da kafaları yıyorum

hepiniz gitceksinizbir ben kalcam burda galıba 2016 yazı na benım dugun biı bucuk yıl var
Yok kız benim de o zaman, tabi en erken o zaman

Yaaa bi de şu bedenleri anlamıyorum hiç ben bu sitedeki yardımcı olurmusun bide mağaza ismini istesemm canm
Sütyen bedenleri mi canım hangileri? http://www.aliexpress.com/store/1280311 bu mağaza canım.. Solda Sexy Clothing Series ve Intimates kategorilerinden bakabilirsin.

8 ağustosa aynen ya bende herşeyi karıştırıyom
Kalabalıklaştık ya ondan, ama böylesi çok güzel

Güle güle giy canım hepsi çok şeker özellikle şu pembe ve maviye bayıldım bide kırmızı siyah puanlı olana da bende mi alsam onlardan yaa
Giyince daha güzel duruyor canım, ben de çok beğendim. 3 ay sabrederim diyorsan al

ben yenı olarak vala alıştım hemen buraya kım napmış ne etmiş ne yazmıs merak ediyorum fırsat bulur bullmaz gelıyom

Hayırlısı inşallah canım,bizde ayrı şehirlerdeyiz çok şükür alıştık böyle olmaya çünkü biliyoruz ki bir gün kavuşucaz ve hep beraber olucaz...
ben de alıştım tatlım da bu sefer arayı uzattık gelemıyo gece nobetı var hafta sonu falan denk gelıyo hiç bu kadar zaman gecmemiştı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…