yok anam gereksiz degil be olması lazım fazlası göz çıkarmazKız benim daha burda paylaşmadıklarım da var fotoğrafını çekmediğim için.. Bence al bişiler, lazım olur yaniiAma beni örnek alma, ben gerekli gereksiz alıyorum bende çamaşır hastalığı olduğu için
Alcam alcam da ne zaman onu bilmiomKız benim daha burda paylaşmadıklarım da var fotoğrafını çekmediğim için.. Bence al bişiler, lazım olur yaniiAma beni örnek alma, ben gerekli gereksiz alıyorum bende çamaşır hastalığı olduğu için
Bence de öyleyok anam gereksiz degil be olması lazım fazlası göz çıkarmaz
Ne zamandı senin düğün? Herkesinki birbirine karıştı artıkınAlcam alcam da ne zaman onu bilmiom
8 ağustosa aynen ya bende herşeyi karıştırıyomBence de öyle
Ne zamandı senin düğün? Herkesinki birbirine karıştı artıkın
Güle güle giy canım hepsi çok şeker özellikle şu pembe ve maviye bayıldım bide kırmızı siyah puanlı olana da bende mi alsam onlardan yaaBunlar instagramdan aldıklarım.. Pembe sütyen takımını şimdik kullanmak için aldım. En üstteki siyah straplez bir harika ama bana ufak geldi yaa.. :/ Babeti de şimdi kullanmaya aldım, çorap hediye
Eki Görüntüle 1373412
Bunlar da aliexpressten gelenler, hepsinin tangası var yanında kendi renginde.. Giyip çıkarırken bişi olacak diye korktum, bunlar evlenince kesin parçalanır
Eki Görüntüle 1373414
hepiniz gitceksinizbir ben kalcam burda galıba8 ağustosa aynen ya bende herşeyi karıştırıyom
Nereye gidiyorumm ben gelicem hep bu topiğehepiniz gitceksinizbir ben kalcam burda galıba2016 yazı na benım dugun biı bucuk yıl var
Yaaa bi de şu bedenleri anlamıyorum hiç ben bu sitedeki yardımcı olurmusun bide mağaza ismini istesemm canmKız benim daha burda paylaşmadıklarım da var fotoğrafını çekmediğim için.. Bence al bişiler, lazım olur yaniiAma beni örnek alma, ben gerekli gereksiz alıyorum bende çamaşır hastalığı olduğu için
tabı sız evlenın bız de tecrubelerden ıstıfade edelim yaa:)Nereye gidiyorumm ben gelicem hep bu topiğe
hepiniz gitceksinizbir ben kalcam burda galıba2016 yazı na benım dugun biı bucuk yıl var
Bana hala çok uzakmış gibi geliyo yaatabı sız evlenın bız de tecrubelerden ıstıfade edelim yaa:)
öyle de zamn çok çabuk gecıyor. bazen ben de nasıl gececek dıye çıldırıyom ama geciyo yuzuklerın takıldığı gun du gıbı aklımda ve ayrı sehırlerdeyız tahammul etmek cok zor gelıyo hasret bıtmıyo hiç bu ara iş yuzunden gelemıyo da kafaları yıyorumBana hala çok uzakmış gibi geliyo yaa
Yok kız benim de o zaman, tabi en erken o zamanhepiniz gitceksinizbir ben kalcam burda galıba2016 yazı na benım dugun biı bucuk yıl var
Sütyen bedenleri mi canım hangileri? http://www.aliexpress.com/store/1280311 bu mağaza canım.. Solda Sexy Clothing Series ve Intimates kategorilerinden bakabilirsin.Yaaa bi de şu bedenleri anlamıyorum hiç ben bu sitedeki yardımcı olurmusun bide mağaza ismini istesemm canm
Kalabalıklaştık ya ondan, ama böylesi çok güzel8 ağustosa aynen ya bende herşeyi karıştırıyom
Giyince daha güzel duruyor canım, ben de çok beğendim. 3 ay sabrederim diyorsan alGüle güle giy canım hepsi çok şeker özellikle şu pembe ve maviye bayıldım bide kırmızı siyah puanlı olana da bende mi alsam onlardan yaa
inşallah gecse de zamn olsa yaa sevdıceklerımıze kavussakKısmetse bizimde 2016 yazı olucak düğün üzülme bende burdayım :)
inşallah gecse de zamn olsa yaa sevdıceklerımıze kavussak
ben yenı olarak vala alıştım hemen buraya kım napmış ne etmiş ne yazmıs merak ediyorum fırsat bulur bullmaz gelıyomYok kız benim de o zaman, tabi en erken o zaman
Sütyen bedenleri mi canım hangileri? http://www.aliexpress.com/store/1280311 bu mağaza canım.. Solda Sexy Clothing Series ve Intimates kategorilerinden bakabilirsin.
Kalabalıklaştık ya ondan, ama böylesi çok güzel
Giyince daha güzel duruyor canım, ben de çok beğendim. 3 ay sabrederim diyorsan al
Bir kere bulaştın mı buraya kurtulamazsınben yenı olarak vala alıştım hemen buraya kım napmış ne etmiş ne yazmıs merak ediyorum fırsat bulur bullmaz gelıyom
AğlattınHayırlısı inşallah canım,bizde ayrı şehirlerdeyiz çok şükür alıştık böyle olmaya çünkü biliyoruz ki bir gün kavuşucaz ve hep beraber olucaz...
ben de alıştım tatlım da bu sefer arayı uzattık gelemıyo gece nobetı var hafta sonu falan denk gelıyo hiç bu kadar zaman gecmemiştı yaHayırlısı inşallah canım,bizde ayrı şehirlerdeyiz çok şükür alıştık böyle olmaya çünkü biliyoruz ki bir gün kavuşucaz ve hep beraber olucaz...
kurtulmak ıstemem ben sızden hepimizin durumu aynı nerdeyse bırbırımızı anlayabılırız konusabılırız ıyı oldu valaBir kere bulaştın mı buraya kurtulamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?