Anladım canımm tesekkür ederimEvet canım dayanışma oluyor, her türlü sorunda kızlar hemen yardıma koşuyorlar sağolsunlar, öpüyom hepiciğini
Tamam ağlamıyom, müstakbel kayınvalidem ile yazışıyoruz şu an faceten, benimkinin ameliyat fotolarını attı, görse valla iyi azarlar bizi
Canım bak burda 30lu olanlar.. :) Mesela 80B giyiyorsan buna göre 36B sin.
Ağlama canım yaa geciyo bi şekilde o günler kavuscagnz günü düşün mutlu ol hemenanam aynen yaa aglıyom artık ben de off özledım
Görüşürük yavru kuşşşşşİyi akşamlar kızlar bugünlük işim bitti görüşmek üzeree
canım bide zaten yatmadan yatmaya gidiyoduAnladım canım, ben de tekim çok şükür korku falan çok yok, arada oluyor tabi, gece her tıkırtıyı dinliyorum hırsız mı diye.. Benimki de buralarda olsa belki biz de öyle olurduk.
Düğün kısmetse 4 ay sonra düğünden önce gelsinde önemli olan oYok kız benim de o zaman, tabi en erken o zaman
Sütyen bedenleri mi canım hangileri? http://www.aliexpress.com/store/1280311 bu mağaza canım.. Solda Sexy Clothing Series ve Intimates kategorilerinden bakabilirsin.
Kalabalıklaştık ya ondan, ama böylesi çok güzel
Giyince daha güzel duruyor canım, ben de çok beğendim. 3 ay sabrederim diyorsan al
Olur canım bence, çok ucuz zaten.. Zararın çok olmaz :)Düğün kısmetse 4 ay sonra düğünden önce gelsinde önemli olan oben bide ne yapıcam kuzu biliyor musun hatta buı akşam yapabilirm kına gecem için ordan bi abiye alıcam kabarık falan gelirse beğenirsem ne ala beğenmesem bile çok büyük zarar değil sen ne dersin?
şişeleri şarkhan aldım canım eminönünde :)
sabunlardan facede bi sayfadan :)
güzelmiş bunlar :)
takılıyoruz burda canım sen napıyosun :)
ben dizdim yaa baya artık dursam iyi olcak :)
ayyy korkma bende bekliyorum olduğum yerde daha nişan bile yok :)
Oyy niye kendini şey yapıosun yesene canmPuff açlıktan ölmek üzereyim( sinirimden bişede yemedim
Ya evde bişe yok gştcez diye almadım bişe. Sağolsun odunda bişe yapmadığı için yemiyorum.Oyy niye kendini şey yapıosun yesene canm
Hemen cigköfte söyle ohhh misssYa evde bişe yok gştcez diye almadım bişe. Sağolsun odunda bişe yapmadığı için yemiyorum.
Maalesef burda çiğköfte ve lahmacundan tiksindimHemen cigköfte söyle ohhh misss
Hımm ben çok nadir yiyince seviorum çokkMaalesef burda çiğköfte ve lahmacundan tiksindimbaşka alternatifimiz olmadığı için 1buçuk yıldır hep onu yiyince
Biraz ekmek yedim o tutar beni:)Hımm ben çok nadir yiyince seviorum çokkkahvaltı yap bari
İyi bari canmBiraz ekmek yedim o tutar beni:)
Canım bir dur sakinleş önce, sinir anında olmuş bunlar. Sakinleşince ikiniz de daha doğru kararlar vereceksiniz. Öfkeyle kalkan zararla oturur canım.. Birazdan döner ya da arar.Sonuç: biz ayrıldık... ben bu kadar değersiz değilim. Ben kendime ömür boyu bu eziyeti yaptırmam. Belki 3hafta oldu içten bi sarılmayışı. Hissetmiyodum sevgisinide aşkınıda. Hep hissettir dediğimde seviyorum diyip geçiştiriyodu. Sürekli herşeyimi eleştiriyodu. Sonunda canıma yetti. Yüzükleri verdim. Gönderdim. Bugünde yemek konusunda tartışmıştık. Sabah 7buçuktan sonra bişe yememe rağmen bişe hazırlayım demedi. Üstüne git ekmek var ye suda iç boğazında kalmasın dedi. Tartıştık sonra ben yüzükleri fırlattım. Çıktı gitti... kalbim çok acıyo. Sonra ne yapcam bilmiyorum aileme ne derim hiç fikrim yok. Ama ben bu kadar değersiz değilim. Bi tek bildiğim o
ayyy evert insanın her gördüğünü alası geliyor ya :)ben de almadım fikir edıneyım fiyat bakayım dıye dolaştım harika seyler var
ayyy bunlar bir harika dostum üstünde görelim dersem çok mu olurumBunlar instagramdan aldıklarım.. Pembe sütyen takımını şimdik kullanmak için aldım. En üstteki siyah straplez bir harika ama bana ufak geldi yaa.. :/ Babeti de şimdi kullanmaya aldım, çorap hediye
Eki Görüntüle 1373412
Bunlar da aliexpressten gelenler, hepsinin tangası var yanında kendi renginde.. Giyip çıkarırken bişi olacak diye korktum, bunlar evlenince kesin parçalanır
Eki Görüntüle 1373414
ben hep burdayım :)hepiniz gitceksinizbir ben kalcam burda galıba2016 yazı na benım dugun biı bucuk yıl var
ilk fırsatta gel kuzum :)Anladım canım en kısa zamanda karşıya gitmem gerekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?