2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Anladım canımm tesekkür ederim

Düğün kısmetse 4 ay sonra düğünden önce gelsinde önemli olan o ben bide ne yapıcam kuzu biliyor musun hatta buı akşam yapabilirm kına gecem için ordan bi abiye alıcam kabarık falan gelirse beğenirsem ne ala beğenmesem bile çok büyük zarar değil sen ne dersin?

Puff açlıktan ölmek üzereyim ( sinirimden bişede yemedim

Olur canım bence, çok ucuz zaten.. Zararın çok olmaz :)

Anladım canım en kısa zamanda karşıya gitmem gerekkk

Sonuç: biz ayrıldık... ben bu kadar değersiz değilim. Ben kendime ömür boyu bu eziyeti yaptırmam. Belki 3hafta oldu içten bi sarılmayışı. Hissetmiyodum sevgisinide aşkınıda. Hep hissettir dediğimde seviyorum diyip geçiştiriyodu. Sürekli herşeyimi eleştiriyodu. Sonunda canıma yetti. Yüzükleri verdim. Gönderdim. Bugünde yemek konusunda tartışmıştık. Sabah 7buçuktan sonra bişe yememe rağmen bişe hazırlayım demedi. Üstüne git ekmek var ye suda iç boğazında kalmasın dedi. Tartıştık sonra ben yüzükleri fırlattım. Çıktı gitti... kalbim çok acıyo. Sonra ne yapcam bilmiyorum aileme ne derim hiç fikrim yok. Ama ben bu kadar değersiz değilim. Bi tek bildiğim o

Canım bir dur sakinleş önce, sinir anında olmuş bunlar. Sakinleşince ikiniz de daha doğru kararlar vereceksiniz. Öfkeyle kalkan zararla oturur canım.. Birazdan döner ya da arar.

ben de almadım fikir edıneyım fiyat bakayım dıye dolaştım harika seyler var
ayyy evert insanın her gördüğünü alası geliyor ya :)
ayyy bunlar bir harika dostum üstünde görelim dersem çok mu olurum
hepiniz gitceksinizbir ben kalcam burda galıba 2016 yazı na benım dugun biı bucuk yıl var
ben hep burdayım :)
Anladım canım en kısa zamanda karşıya gitmem gerekkk
ilk fırsatta gel kuzum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…