2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Böyle anlatınca askerlik zamanları geliyo aklıma hasret harbiden zor canım ya nasıl ağlardım ben

ıkı aya yakın oldu canım görüşmedık ben de gıdemıyorum

Anladım canım üzülme bizimde 1 ay oldu nerdeyse görüşmeyeli bende çok özledim en son o geldi bende havalar biraz düzelsin gidicem yanına süpriz yapıcam

Anladım canım üzülme bizimde 1 ay oldu nerdeyse görüşmeyeli bende çok özledim en son o geldi bende havalar biraz düzelsin gidicem yanına süpriz yapıcam
benı aılem gondermıyo oraya kayınvalıdemlerın dedıkoduları bıtmez ben gıdınce oyuzden aılem sıkıntı yaratıyo

Kızlarr kızlar sakin olun ağlamak , üzülmek yok güzel günler var hepimizin önünde biraz güçlü ve sabırlı olmamız lazım kendinizi üzmeyin
arada gelıyorlar napalım bırgun gelıp gıdecektı yollar kotuydu ne olur ne olmaz ben cesaret edemedım kıyamadım ne olur ne olmaz dıye

bizde kayinvalidemle magazadan gecelik aldik siyah takim fiyatini tam blmiyorum ben sectim kayinvaldem odemisti☺

kurtulmak ıstemem ben sızden hepimizin durumu aynı nerdeyse bırbırımızı anlayabılırız konusabılırız ıyı oldu vala
Evet canım dayanışma oluyor, her türlü sorunda kızlar hemen yardıma koşuyorlar sağolsunlar, öpüyom hepiciğini
Canım ağlama lütfenn

Ne zaman görüştünüz en son ? Üzülme sende
Tamam ağlamıyom, müstakbel kayınvalidem ile yazışıyoruz şu an faceten, benimkinin ameliyat fotolarını attı, görse valla iyi azarlar bizi

Evet canım sütyen bedenleri teşekkür ederimm :)

Canım bak burda 30lu olanlar.. :) Mesela 80B giyiyorsan buna göre 36B sin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…