Ağlattın
ben de alıştım tatlım da bu sefer arayı uzattık gelemıyo gece nobetı var hafta sonu falan denk gelıyo hiç bu kadar zaman gecmemiştı ya
Böyle anlatınca askerlik zamanları geliyo aklıma hasret harbiden zor canım ya nasıl ağlardım benöyle de zamn çok çabuk gecıyor. bazen ben de nasıl gececek dıye çıldırıyom ama geciyo yuzuklerın takıldığı gun du gıbı aklımda ve ayrı sehırlerdeyız tahammul etmek cok zor gelıyo hasret bıtmıyo hiç bu ara iş yuzunden gelemıyo da kafaları yıyorum
Evet canım sütyen bedenleri teşekkür ederimm :)Yok kız benim de o zaman, tabi en erken o zaman
Sütyen bedenleri mi canım hangileri? http://www.aliexpress.com/store/1280311 bu mağaza canım.. Solda Sexy Clothing Series ve Intimates kategorilerinden bakabilirsin.
Kalabalıklaştık ya ondan, ama böylesi çok güzel
Giyince daha güzel duruyor canım, ben de çok beğendim. 3 ay sabrederim diyorsan al
ıkı aya yakın oldu canım görüşmedık ben de gıdemıyorumCanım ağlama lütfenn
Ne zaman görüştünüz en son ? Üzülme sende
anam aynen yaa aglıyom artık ben de off özledımBöyle anlatınca askerlik zamanları geliyo aklıma hasret harbiden zor canım ya nasıl ağlardım ben
ıkı aya yakın oldu canım görüşmedık ben de gıdemıyorum
Senin Allah yardımcın olsun yaaa ..o kadar yol araba ile huhuuuOlsun kız içine sinsinde salon olsun, (nasıl geri vites yaptım )
Böyle anlatınca askerlik zamanları geliyo aklıma hasret harbiden zor canım ya nasıl ağlardım ben
anam aynen yaa aglıyom artık ben de off özledım
benı aılem gondermıyo oraya kayınvalıdemlerın dedıkoduları bıtmez ben gıdınce oyuzden aılem sıkıntı yaratıyoAnladım canım üzülme bizimde 1 ay oldu nerdeyse görüşmeyeli bende çok özledim en son o geldi bende havalar biraz düzelsin gidicem yanına süpriz yapıcam
bende isterim fotografçıyı :)
arada gelıyorlar napalımKızlarr kızlar sakin olun ağlamak , üzülmek yok güzel günler var hepimizin önünde biraz güçlü ve sabırlı olmamız lazım kendinizi üzmeyin
Günaydın milletayy amma konuşmuşsunuz okuyamadım tüm sayfaları :) dün kayınvalidem,sözlüme isterseniz vakit olursa bohça için geçen bana renk sordu dediğim gecelik takımını siz ordan alın,sen burya gelirken getirirsin.hem Love01 istediği gibi alır demiş.çarşıya çıkacak hiç vaktim yok,netten baktım ama fiyatlar çok pahalı ya en kötü 6'lı takım 250 tl.den başlıyor.bu takımı alanlar,siz nerden aldınız? yorumlarınızı rica ediyorum :) @greenandblue siz aldınız mı kız bu takımı? :)
topiğin en yaşlı üyesi olarak yorum yapmak istiyorumsevindim barışmış olmanıza,umarım hep artık mutlu olursunuz.ama madem yorum istedin,bence ayrılık lafını çok sık kullanma.ben önce ki konularında da okumustum bu kelimeyi çok kullandıgını çok fazla kullanınca malesef kelime anlamını yitiriyor ve erkeklerde amaaaan ztn hep bunu söylüyor ama ayrılmıyoruz nasılsa havası olusuyor,o yüzden bence artık bu kelimeyi kullanma.ve dün kü yorumumda bahsettiğim gibi kuzeninde kalması ayrılık meselesi değil.bence bundan sonra anlasamadıgınız bir konu oldugunda sakince konusmanız konusunda söz verin o yazacagınız kağıtta.ve asla ama asla sana bidaha hakaret etmesine izin verme.sen onun Allah nasip ederse eşi olacaksın,ne demek küfretmek
bende kına için Adana'da kır düğünü istiyorum walla :) ztn Eskişehirde hava belli olmuyor,yazın bile geceleri soguk oluyor diye düğünü kapalı salonda yapıcaz,o yuzden bari kına gönlüme göre olsun :) yani benimki de kına görünümlü düğünümsütrak bişi olcak sende ki gibihala düşünüyorum nasıl olacak gelinlik cıkarıp,kına kıyafeti giymek senle benim ne kdr çok ortak noktamız war bu evlilik konusunda ne çektik be @greenandblue
Evet canım dayanışma oluyor, her türlü sorunda kızlar hemen yardıma koşuyorlar sağolsunlar, öpüyom hepiciğinikurtulmak ıstemem ben sızden hepimizin durumu aynı nerdeyse bırbırımızı anlayabılırız konusabılırız ıyı oldu vala
Tamam ağlamıyom, müstakbel kayınvalidem ile yazışıyoruz şu an faceten, benimkinin ameliyat fotolarını attı, görse valla iyi azarlar biziCanım ağlama lütfenn
Ne zaman görüştünüz en son ? Üzülme sende
Evet canım sütyen bedenleri teşekkür ederimm :)
mutluhatak: 38839900 .!.:ayyy şimdi herşey tamamda bu nişanda bu damatlara ne takılcak biri bana deyiversin
Bende sizleri cok sevdim kizlarrrrr iyiki varsınız☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?