2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım nişanlım antepli ben osmaniyeliyim. Yarın ve cumartesi gündüz antepteyiz:)
Aaa ben antepde çalışıyorum canım normal de Elazığlıyım nişanlım adanalı İstanbul da yuva kurcaz inş :)
Görüşelim müsait olursaan :)

Kuzular nasılsınızz neler kaynatıyorsunuz bakiyimm

iyiyiz sen nasılsın canım :)

Şimdilik iyim çok şükür ilça içtim biraz rahatladımm

Bişey kaynatmıyoz öyle ben sıkıntıdan sardım iyice arkadaslardan birini eklmeyi unutmussun canım ekle istersen onun muhabbeti geçiyodu tam

kimi unuttum kuzu mesj gelmedi bana mesj atınki arada sayfaları kaçırabiliyorum malum yoğun oluyorum bazen herzaman takip edemiyorumm

kuzumm ya ben seni unutmadım sabah ilk düzenleme yapıyordum ona eklemiştim seni netim gitti yaptığım düzenleme silindi sora işler oldu yoğundum epey zaman sora tekrar düzenledim arkadaşları eklediğim sıra o ara tabi sayfa geride kalınca sen arada kaynadın seni ilkin eklemiştim özür dilerimmmm
ekledim sayfaya

Kuzular nasılsınızz neler kaynatıyorsunuz bakiyimm

Valla bende şuan film izliyorum intten
@minnakprenses söylüyodu canım ilk sayfa için.. Sabah ilk o açmış konusunu ama eklemeyi unutmuşsun sanırım bilgileri yazıyodur hatta buldum paylaşıyım ekle sen özelden msj attım dedik biz ama belkide işi vardır sen eklersin burdan

26 yaşında okul öncesi öğretmeni tanışma tarihm 19 mayıs 2014
nişan 23 ağustos 2014
düğün 22 ağustos 2015

Yazmıştı canıım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…