2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar hadi bu seferde bana akıl verin kayınvalidem aradı. bayadır düğün yeri bakın diyorlar ama bizim bakamamızın sebebi nişanlımın pazar günleride çalışıyor olması hafta içi yorgun gelmesi falan. anneme de daha önce arayıp demiş biz bi konuşalım tarih belirleyelim ne yapcaz etcez planlayalım. annemde geçiştirerek konuşmuş. ama ben asla işime karışılmasını istemem annemde buyüzden karışmaz biliyor huyumu kendiniz bakın edin ne zaman istiyorsanız falan der. Şimdi kayınvalidem arıyor diyor annenle konuşup planlamak isterdim ama annen umursamıo benle konuşmuo. ben kızlarım bir an önce evlensin düğünleri olsun diye uğraştım annen yapmıyor böle nasıl olcak bilmem ne. Bende dayanamadım valla dedm benim işime kimse karışmamalı annem bunu bildiği için karışmıyor dedim. Benim içinde düğün biran önce olması değil istediğim gibi olması önemli dedim. Annem de buyüzden karışmıyor dedm maddi olarak henüz hazır değiliz yavaş yavaş yapıcaz işte dedm. Sonra dedi işte biz destek olcaz falan filan. ama nişanlıma bunu diyince annemin öle dediğine bakma para yok herşeyi kendimiz yapcaz diyor ben ne dicemi napcamı şaşırdım valla. Kayınvalidem birde kapatırken diyor nişanlım için aman sakın aradığımı söleme bana çok kızar aramızda kalsın bunlar diyor.

Bence sen boşver söylediklerini unut nişanlına bahsetme de ama kendi bildiğini yap bakma kimseye
yani ben öyle yapardım

Anneni sana neden şikayet ediyo ki yani arayıp annene sorabilirdi çok takma canım ya nişanlına şikayet etmemiş iyi ki gerçi sen gayet güzel cevap vermişsin yani bilmiyorum burda nişanlına söylemek le söylememek arasında mı kaldın ?

Ay gelirim vallaha ya çok hoş olur ki davet edersin de gelmem miiii :)
Tamm canım özelden yazayım sana :) tabi o düğün iptal edilmezse... ben bi düğünüm diyorum sonra aklıma geliyo olanlar. Diyorum hayal kurma daha hiç bişe belli değil diyorum

E okul işlerini bitirdim çok şükür:) şimdi evimi toplayımda işlerimi yavaş yavaş bitireyim :) anamın kucağına gidiyorum yaşasıııın

Niye oğluna söylemenden korkuyo ki demek ki nişanlında aynı cevabı vermiş.Hiç takma sen istediğin zaman nişanlınla bakıp karar verirsin biraz zor ama bazı şeyleri duymamışız gibi yapmayı öğrenecez herhalde...

Tamm canım özelden yazayım sana :) tabi o düğün iptal edilmezse... ben bi düğünüm diyorum sonra aklıma geliyo olanlar. Diyorum hayal kurma daha hiç bişe belli değil diyorum
tamam canım bekliyorum üzülme sen inşalah Allahın izniyle herşey çok güzel olacak :)

Bence sen boşver söylediklerini unut nişanlına bahsetme de ama kendi bildiğini yap bakma kimseye
yani ben öyle yapardım

kızlar nişanlımda benimle aynı şeyi düşünüyorki söylesem ona annesine çok kızar. ama buda olsun istemiyorum sölesen bir dert sölemesemde sürekli beni böle arayıp bişiler sölemesini istemiyorum. Bunlar büyük sorunlar gibi gözükmesede beni sinir ediyor ve sonra onlara karşı soğutuyor beni. annem hayattaki en değerli varlığım tek kelime söyletmem kim olursa olsun. zaten annen diyince bende şalterler attı saydırdım durdum saygısızlık yapmadım ama. sürekli yer bakın ama kimse maddiyattan bahsetmiyor bizde duruoz öle napalım. he birde bana şöle bir öneri sundu. bir akrabaları yapmış. evlenmişler düğünü yapmışlar memurlar bunlar atanacaklarmış oyüzden ev tutmamışlar apartta kalıyorlarmış. düğünden gelenlerle evlerini düzmüşler. diyor hiç olmazsa burdaki düğünü yapalım şimdi. Nasıl sinir oldum anlatamam. Asla dedim olması gereken düzen neyse o şekilde olacak istediğim gibi düzücem o evi ondan sonra o düğün olacak takılanlarıda asla dokunmucaz sonra ev alıcaz onla dedim. Haklısın kızım dedi sonra.

Çok iyi söylemişsin canım benim, boşver duymazdan gel sen söylenenleri

İyi demişin ya. Biz 6ay sonra tayin isiticez diye eşya almadık ama pişmanda oldum. Keşke alsaymışım. öyle şey mi olur. Siz sürekli kalacaksanız niye düğünden sonra ev kuruluyo saçmalık yani. Sanki sen hemen evlenelim diye tutturmuşunda annesi paramız yok diyip böyle öneri sunmuş gibi.

Haklısın sanırım ama inş bu sölediklerimde "bana çatır çatır sayıyor" diye bir şekilde dönmez :)

İnsan oğlu çiğ süt emmiş derler ya sen ne yaparsan yap bazen oacakların önüne geçemezsin yapacağı varsa herşekilde yapar,
sen kendini üzmemek adına huzurunun kaçmaması adına duymazdan gel bazı şeyleri canım

canım kendisi kızları bir an önce evlensin istedi hemen evlendirdi onuda dedi nişan yapılınca aryıp dünürüne demiş hemen düğünü yapın diye bizdende onu bekliyormuş. bende dedim benimde aileminde derdi biran önce evlenmek değildi istediğim şekilde evlenmek dedim geç olsun ama böle olsun.
haklısın canım

Gayet güzel konuşmussun bosver simdilik söyleme tekrarlanırsa durum söylersin o zamn

Ee hem para yok hem hemen düğün yapalım nasıl iş? Kaçan var sanki

acaba vazgeçerim beni kaçırırlar falan diyemi bu acele hehe ağlancak halime gülüom artık ya
Heheh olur öyle şeyler ya onlar annene laf etmek amacıyla söylememiştir ama haklısın biraz sinirlenebiliyor insan hassas olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…