Eveet yetişmek gerçekten çok zor oluyor katılıyorum ama güzel burası böyle şenlikli
Ayy kuzum akıl sağlıma bişe olmadan geçsin istiyorum artık
Gunaydin guzeller
Kizlar sizle bişey paylasmak.istiyorum
bisey beni üzüyor
Mesala nisnalimi aradim nikah islmelri icin bunlar gerekiyormuş diye nisanlim sofor benim yerler kardan buzlanmis zor suruyor arabayiben nelerle ugrasiyorum sen nediosun dedi hallderiz ozmn gelsin diyo hallederiz suan yasadiklarimi bi bilsen diyo tamam zor bizim yuvamiz icn calsiiyo esya takstlerimz var ama benimde zoruma gidiyor nikah islmleri söyledim die suclumuyum yani bu tepki zoruma gitti yerler buzmus cani tehlikede araba kullanio biliyorim ALLAHIM korusun onuda bende birsz bu konuda ilgi bekledim hakszmym
erkekler bazen odun oalbiliyor,o anda yol durumuna stres yapmıştır.akşam yeniden konusursunuz,sıkma canını.
Canım o sırada bir şeye yoğunlaşmışlarsa böyle agresif cevap verebiliyorlar ne yazık ki. sen akışına bırak bence o zaten kendisi bakmaya başlar bunlara. Üzme canınıKizlar sizle bişey paylasmak.istiyorum
bisey beni üzüyor
Mesala nisnalimi aradim nikah islmelri icin bunlar gerekiyormuş diye nisanlim sofor benim yerler kardan buzlanmis zor suruyor arabayiben nelerle ugrasiyorum sen nediosun dedi hallderiz ozmn gelsin diyo hallederiz suan yasadiklarimi bi bilsen diyo tamam zor bizim yuvamiz icn calsiiyo esya takstlerimz var ama benimde zoruma gidiyor nikah islmleri söyledim die suclumuyum yani bu tepki zoruma gitti yerler buzmus cani tehlikede araba kullanio biliyorim ALLAHIM korusun onuda bende birsz bu konuda ilgi bekledim hakszmym
Evet canım güzell :) :)
Bişey olmaz kendini bu kadar strese sokma canım
Günaydınn canım :)
Canım üzme kendini erkekler böyle bir de yoldaymış şuan akşam konuşursunuz rahat rahat sıkma canını hiç
Love01 hoşgeldin canııımm :) :)
Sıkma canını olur böyle şeyler yaa ben bile bazen istemeden yapabiliyorum bunu karşımdakine ama ilgisizlikden değil bu o an bseye canı sıkılmıstırKizlar sizle bişey paylasmak.istiyorum
bisey beni üzüyor
Canım o sırada bir şeye yoğunlaşmışlarsa böyle agresif cevap verebiliyorlar ne yazık ki. sen akışına bırak bence o zaten kendisi bakmaya başlar bunlara. Üzme canını
Sıkma canını olur böyle şeyler yaa ben bile bazen istemeden yapabiliyorum bunu karşımdakine ama ilgisizlikden değil bu o an bseye canı sıkılmıstır
Zamanlama hatası olmuş canım seninki..Tabi ki ilgi beklersin en doğal hakkın:)
tatlım ne giyeceksin nikahta
hoşgeldin aramıza balküpümkızlaarr şubatın ilk haftası istemem ve nişanım var.. 2015 gelinlerinden oliiiciim inşAllah
nescafe hastası olarak nickin çok hoşuma gitti hoşgeldinbende katıldım aranıza herkese meraba kızlar :)
Anlıyorum canım seni..Tabi insan hemen paylaşmak istiyor ama işte bazen karşı taraf müsait olmayabiliyor..OLsun sorumluluk kötü bir şey değiş ki şimdiden alışsın:) Evlenince kat kat artacak sorumlulukları..Bende aksami belkleyemedim isteyken soyledim napym yaa icim icime sigmiyor onuda sorumluluk sardi ailesi yardim edemiyor bütün erkek tatafinin yapacakları nisanlima kaldi
canım hoşgeldin diyet topiğinde beraberdik askerin bilecikte mi yoksaBen de gelebilir miyim ?
nescafe hastası olarak nickin çok hoşuma gitti hoşgeldin
Cok.stresli.bende biraz altan aliyorum kuzum
Iyiki varsiniz kizlarrrr
canım hoşgeldin diyet topiğinde beraberdik askerin bilecikte mi yoksa
Anlıyorum canım seni..Tabi insan hemen paylaşmak istiyor ama işte bazen karşı taraf müsait olmayabiliyor..OLsun sorumluluk kötü bir şey değiş ki şimdiden alışsın:) Evlenince kat kat artacak sorumlulukları..
Çok iyi alıyorum canım seni insan heves etti mi böyle oluyorSagol kuzum haklsn bende heyecanlyim ya biran evel olsun Istiyorum ben calismiyorim.o gecelere araba suruyor cok uzuluyorum kiyamiyorum onada ama borclarmizi bitirp evlenmek istiyoruz INŞALLAH ama bende ilgi bekledim tatlim ama simdi sizin destedgnzle daha iyi oldum cok tsk ederim
Yok canım benim şafak o.11 günümüz kaldı,11 de Bilecik'in plakası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?