Çok iyi alıyorum canım seni insan heves etti mi böyle oluyor
Amin canım amin..:)Aynen kuzucum suan oda uğraşıyor bizim icin ALLAH yuva kuranlarin yaridmciisi olsun hersey para valla ev kurmak kolay değil sorumluluk sahibi olsun haklsn kuzum bian uzuldum ama sizle konsuunca onaada hak verdim daha iyiyim simdi
ALLAH razı olsun hepinizden
heheh ben alıklaştım iyice :)) sabah da düştüm zaten yoldaAynen ben heyecandan uyuyamiyorum ☺☺
gözün aydın bak üzülecek bir şey yokmuş :)Kizlar aradi biraz stresliyim araba ariza yapmıştı dedi yanına gelince detayli konusuruz dedi guzelce konustuk cok sukur kizlar cok mutluyum simdi
heheh ben alıklaştım iyice :)) sabah da düştüm zaten yolda
canlarım benim tasarımlara dönmem lazım, odaklanamıyorum aklım buralarda kalıyor vallahiTakip etmeye çalışacağım fırsat buldukça
Kizlar aradi biraz stresliyim araba ariza yapmıştı dedi yanına gelince detayli konusuruz dedi guzelce konustuk cok sukur kizlar cok mutluyum simdi
gözün aydın bak üzülecek bir şey yokmuş :)
canlarım benim tasarımlara dönmem lazım, odaklanamıyorum aklım buralarda kalıyor vallahiTakip etmeye çalışacağım fırsat buldukça
azıcık bileğimi incittim ama bu defa alçılık bir durum yok çok şükür :) nişan öncesi bayramlık etmedim kendimiOyy kiyamam bisiyin yok dimi
çok teşekkür ederimm :)Kolay gelsin prenses
Kolay gelsin
Üzülecek birşey yokmuş demek ki :)
Aynen kuzum cok kavgalarimiz oluyor arada ama artik kavga etmemek.icin bi sekilde birbirimiz anlamamiz lazim ikmzde stres kupuyuz bazen
azıcık bileğimi incittim ama bu defa alçılık bir durum yok çok şükür :) nişan öncesi bayramlık etmedim kendimi
bende kahve hastasıyım her çeşitini seviyorum.hoşbuldum :)
Oryacım yogunsun galiba..Toplu cevaplarının hastasıyım buarada:) Burayı yalnız bırakmadığın için alkışı hakettinKolay gelsin
Üzülecek birşey yokmuş demek ki :)
Canım zaten yarın ailemle her şekilde görüşecek nişanlım. Nikaha da en erken pazartesi gidebiliriz zaten. Ama annem bu olaylardan öncede böyleydi. Stresli zaten anlıyorum onuda. Ama oda bazı şeyleri kabullenmesi gerekiyocanım benim şahsi fikrim ailenin yanında nikahı yapman. Bence onlarda yapacakları görüşmeden sona nikah olsun istiyorlar. oyüzden nişanlında bi zahmet okadar anlayış göstersin
Canım erkekler böyle bende başta dert ediyodum ama takılma hepsi olup geçiyo sıkıntı etme:)Kizlar sizle bişey paylasmak.istiyorum
bisey beni üzüyor
Mesala nisnalimi aradim nikah islmelri icin bunlar gerekiyormuş diye nisanlim sofor benim yerler kardan buzlanmis zor suruyor arabayiben nelerle ugrasiyorum sen nediosun dedi hallderiz ozmn gelsin diyo hallederiz suan yasadiklarimi bi bilsen diyo tamam zor bizim yuvamiz icn calsiiyo esya takstlerimz var ama benimde zoruma gidiyor nikah islmleri söyledim die suclumuyum yani bu tepki zoruma gitti yerler buzmus cani tehlikede araba kullanio biliyorim ALLAHIM korusun onuda bende birsz bu konuda ilgi bekledim hakszmym
Oryacım yogunsun galiba..Toplu cevaplarının hastasıyım buarada:) Burayı yalnız bırakmadığın için alkışı hakettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?