2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Amin canım amin..:)
KK farklı bir dünya, insan rahatlıyor yazınca :))

canlarım benim tasarımlara dönmem lazım, odaklanamıyorum aklım buralarda kalıyor vallahi Takip etmeye çalışacağım fırsat buldukça

canlarım benim tasarımlara dönmem lazım, odaklanamıyorum aklım buralarda kalıyor vallahi Takip etmeye çalışacağım fırsat buldukça

Kolay gelsin

Kizlar aradi biraz stresliyim araba ariza yapmıştı dedi yanına gelince detayli konusuruz dedi guzelce konustuk cok sukur kizlar cok mutluyum simdi

Üzülecek birşey yokmuş demek ki :)

canım benim şahsi fikrim ailenin yanında nikahı yapman. Bence onlarda yapacakları görüşmeden sona nikah olsun istiyorlar. oyüzden nişanlında bi zahmet okadar anlayış göstersin
Canım zaten yarın ailemle her şekilde görüşecek nişanlım. Nikaha da en erken pazartesi gidebiliriz zaten. Ama annem bu olaylardan öncede böyleydi. Stresli zaten anlıyorum onuda. Ama oda bazı şeyleri kabullenmesi gerekiyo

Canım erkekler böyle bende başta dert ediyodum ama takılma hepsi olup geçiyo sıkıntı etme:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…