Rahatsın diyodun diyodun bak gördün mü stresimiEvet canım güzell :) :)
Bişey olmaz kendini bu kadar strese sokma canım
Günaydınn canım :)
Canım üzme kendini erkekler böyle bir de yoldaymış şuan akşam konuşursunuz rahat rahat sıkma canını hiç
Love01 hoşgeldin canııımm :) :)
Rahatsın diyodun diyodun bak gördün mü stresimi
haklısın kuzum snirli stresli bir anına gelmiştir oan senle güzel konuşamamıştır kuzumm. Daha sora gönlünü alırdır kuzumKizlar sizle bişey paylasmak.istiyorum
bisey beni üzüyor
Mesala nisnalimi aradim nikah islmelri icin bunlar gerekiyormuş diye nisanlim sofor benim yerler kardan buzlanmis zor suruyor arabayiben nelerle ugrasiyorum sen nediosun dedi hallderiz ozmn gelsin diyo hallederiz suan yasadiklarimi bi bilsen diyo tamam zor bizim yuvamiz icn calsiiyo esya takstlerimz var ama benimde zoruma gidiyor nikah islmleri söyledim die suclumuyum yani bu tepki zoruma gitti yerler buzmus cani tehlikede araba kullanio biliyorim ALLAHIM korusun onuda bende birsz bu konuda ilgi bekledim hakszmym
Annelerin sabrına hayrandım:) bu aşamadan geçen her genç kız sabır küpü oluyomuş:)Canım olur öyle şeyler sen iyi düşün de iyi olsun
Kizlar aradi biraz stresliyim araba ariza yapmıştı dedi yanına gelince detayli konusuruz dedi guzelce konustuk cok sukur kizlar cok mutluyum simdi
azıcık bileğimi incittim ama bu defa alçılık bir durum yok çok şükür :) nişan öncesi bayramlık etmedim kendimi
Bende turk kahvesi hastasiyim ☺☺
haklısın kuzum snirli stresli bir anına gelmiştir oan senle güzel konuşamamıştır kuzumm. Daha sora gönlünü alırdır kuzum
Geliş fiyatından verirsen bi çok kişiye satarsın çok kullanılan bişey cnmKızlar arkadaşım tupper yapıyodu. Bu ay yapmıcaktı. Dedi sen yap 600 liralık sipariş verirsen bu ay 600 liralik hediyesi var sen alırsın dedi yapabilrmiyim bilmiyorum 600 liralık:)
bende en çok türk kahvesi içiyorum.çok seviyorum.bi ara hergün içip fal bakıyoduk.fallarım da çıkıyo çoğu zaman.hergün hergün olunca ama sıktı tabi artık :)
Bende içiyorum da fal bakcak kimse yokbende en çok türk kahvesi içiyorum.çok seviyorum.bi ara hergün içip fal bakıyoduk.fallarım da çıkıyo çoğu zaman.hergün hergün olunca ama sıktı tabi artık :)
Bende içiyorum da fal bakcak kimse yok
Olur vallaBende pek anlamamm ☺ ikizmde kafein arkdsa gdeliMm o bakiyomuss ☺
tatlım ne giyeceksin nikahta
Fala inanma falsizda kalma kahve candir falda en tatli sohbetlerden biridir
kızlarr herkese tünaydınnnnkar tatili verdiler yine bugün bize ama kar yokk sanırım köye yağmış...
hemencecik atıyorummmnot:bekar evim
bu arada içimdeki siyah çamaşırları görmeyiverin emii
Eki Görüntüle 1376753
nişanlımın yaka çiçeği ve tacımm
Eki Görüntüle 1376754
altımada bilekten beyaz convers giycem..
conversin burun kısmına taş yapıştrcam ve bağcıkalrını çıkartıp çiceğin kahve tonundan kalın kurdele geçircem
ay ayaklarımda ne kadaaaaaar kazulet gibi çıkmışşşş
kızlarr herkese tünaydınnnnkar tatili verdiler yine bugün bize ama kar yokk sanırım köye yağmış...
hemencecik atıyorummmnot:bekar evim
bu arada içimdeki siyah çamaşırları görmeyiverin emii
Eki Görüntüle 1376753
nişanlımın yaka çiçeği ve tacımm
Eki Görüntüle 1376754
altımada bilekten beyaz convers giycem..
conversin burun kısmına taş yapıştrcam ve bağcıkalrını çıkartıp çiceğin kahve tonundan kalın kurdele geçircem
ay ayaklarımda ne kadaaaaaar kazulet gibi çıkmışşşş
Canıım maşallah çok güzell :) :) hiçbişi görmedik elbisenden başka merak etm
Çok güzell herşey çiçek yerine tül şapkalar var o da olabilir canım ama çiçekte olur sen bilirsin converse fikri de değişik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?