2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Rahatsın diyodun diyodun bak gördün mü stresimi

haklısın kuzum snirli stresli bir anına gelmiştir oan senle güzel konuşamamıştır kuzumm. Daha sora gönlünü alırdır kuzum

Kızlar arkadaşım tupper yapıyodu. Bu ay yapmıcaktı. Dedi sen yap 600 liralık sipariş verirsen bu ay 600 liralik hediyesi var sen alırsın dedi yapabilrmiyim bilmiyorum 600 liralık:)

Kizlar aradi biraz stresliyim araba ariza yapmıştı dedi yanına gelince detayli konusuruz dedi guzelce konustuk cok sukur kizlar cok mutluyum simdi

oo halletmişsiniz bile kuzu baak ne güzel sebindim yaaaa

azıcık bileğimi incittim ama bu defa alçılık bir durum yok çok şükür :) nişan öncesi bayramlık etmedim kendimi

Çok geçmiş olsun canım benimmm

Kızlar arkadaşım tupper yapıyodu. Bu ay yapmıcaktı. Dedi sen yap 600 liralık sipariş verirsen bu ay 600 liralik hediyesi var sen alırsın dedi yapabilrmiyim bilmiyorum 600 liralık:)
Geliş fiyatından verirsen bi çok kişiye satarsın çok kullanılan bişey cnm

bende en çok türk kahvesi içiyorum.çok seviyorum.bi ara hergün içip fal bakıyoduk.fallarım da çıkıyo çoğu zaman.hergün hergün olunca ama sıktı tabi artık :)

Fala inanma falsizda kalma kahve candir falda en tatli sohbetlerden biridir

Kizlar hava cok yagmurlu uykum geldi valla biraz uyucam donerimmm yine kendinize cici bakin kizlar

kızlarr herkese tünaydınnnn kar tatili verdiler yine bugün bize ama kar yokk sanırım köye yağmış...
tatlım ne giyeceksin nikahta

hemencecik atıyorummm not:bekar evim

bu arada içimdeki siyah çamaşırları görmeyiverin emii

nişanlımın yaka çiçeği ve tacımm

altımada bilekten beyaz convers giycem..
conversin burun kısmına taş yapıştrcam ve bağcıkalrını çıkartıp çiceğin kahve tonundan kalın kurdele geçircem

ay ayaklarımda ne kadaaaaaar kazulet gibi çıkmışşşş

Fala inanma falsizda kalma kahve candir falda en tatli sohbetlerden biridir

evet canım aynen öyle falla birlikte sohbet harika oluyo.size bakarım kızlar.gelmeseniz bile fotoğrafını çekip gönderin özelden bi kaç şey söylerim sizin için.tutar mı tutmaz mı bilemiycem tabi :)))

Canıım maşallah çok güzell :) :) hiçbişi görmedik elbisenden başka merak etm
Çok güzell herşey çiçek yerine tül şapkalar var o da olabilir canım ama çiçekte olur sen bilirsin converse fikri de değişik

çok güzelmiş elbisen,şimdiden tebrikler.. o gelin tacından bende istiyorum cnm,netten mi aldın? bende baksam eger nettel aldıysan

canım ya ben sevmiyorum o şapkaları...komik duruyo gibi geliyor bana...ondan çiçek aldım...
bide bulablrsem (çok şart görmüyorum ama) bileğe kibar bi dantel eldiven olblr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…