- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Çok güzel olmuşunnkızlarr herkese tünaydınnnnkar tatili verdiler yine bugün bize ama kar yokk sanırım köye yağmış...
hemencecik atıyorummmnot:bekar evim
bu arada içimdeki siyah çamaşırları görmeyiverin emii
Eki Görüntüle 1376753
nişanlımın yaka çiçeği ve tacımm
Eki Görüntüle 1376754
altımada bilekten beyaz convers giycem..
conversin burun kısmına taş yapıştrcam ve bağcıkalrını çıkartıp çiceğin kahve tonundan kalın kurdele geçircem
ay ayaklarımda ne kadaaaaaar kazulet gibi çıkmışşşş
Aynen öyle :)) Sen napıyon kuzu?Senin için çook hayırlı bir gün olmalı :) :)
kızlarr herkese tünaydınnnnkar tatili verdiler yine bugün bize ama kar yokk sanırım köye yağmış...
Eki Görüntüle 1376753
Eki Görüntüle 1376754
conversin burun kısmına taş yapıştrcam ve bağcıkalrını çıkartıp çiceğin kahve tonundan kalın kurdele geçircem
Taca bayıldımmmmkızlarr herkese tünaydınnnnkar tatili verdiler yine bugün bize ama kar yokk sanırım köye yağmış...
Eki Görüntüle 1376753
Eki Görüntüle 1376754
Ben de o renklerde bakıyordum buldum bi kaç model instagramda falan satıyolarÇok güzel canım tacına bayıldım, Bu mevsime göre çok güzel bir seçim olmuş..Bende fotoğraf çekiminde (düğünde) takmayı düşünüyorum.pembeli, morlu birşey bulursam :)
İnstagramda satılmayan ürün kalmadı ki zaten.. Mübarek sahibinden...com gibi:))Ben de o renklerde bakıyordum buldum bi kaç model instagramda falan satıyolar
Siz çözdünüz bu işi:))))
İşte bunlar hep fakirlikŞu an kendimi sıkıyorum kahkaha atmamak için yavrum ben sana alırım, hatta kendim bile yapabilirim diye düşünüyorum :)
Kıız aynı gün olursa düğünler
Canlarıımm siz kullanın hepiciğini sonra ben senden deLove01 den de alıcam hepsini ehehehh çok akıllıyımmm
walla yaa
bizi bu hale getiren kader utansın şekerim
wayyy planlara bakkk seni çakallll
Ben de o renklerde bakıyordum buldum bi kaç model instagramda falan satıyolar
Eki Görüntüle 1376827 kızlar gecelik takımında geçen gün beğendiğim model yoktu bende bu modelin lacivertini aldım.altı üstü 20 cm bez parçasına 180 küsür verdim yaa,,çok zoruma gitti yeminlenherşey ateş pahası,ne kdr zormuş züğürt evlenmek greenandblue bunu da yarı yarı paylaşmak isterdim senle ama bu artık paylaşılacak bişi değil öyle 1 gece sen bi gece ben giyeyim olmaz dimi
Bayıldım canıım güzelmişş hele şortlu olannO kadar da değil kıız zaten bunlar tek gecelik
Güzelmiş canım iyi günlerde kullanEki Görüntüle 1376827 kızlar gecelik takımında geçen gün beğendiğim model yoktu bende bu modelin lacivertini aldım.altı üstü 20 cm bez parçasına 180 küsür verdim yaa,,çok zoruma gitti yeminlenherşey ateş pahası,ne kdr zormuş züğürt evlenmek greenandblue bunu da yarı yarı paylaşmak isterdim senle ama bu artık paylaşılacak bişi değil öyle 1 gece sen bi gece ben giyeyim olmaz dimi
Hehee diyomuşunuz bu gece şortlu takım benim gecelik senin:) sabah değişirmişiniz:))Eki Görüntüle 1376827 kızlar gecelik takımında geçen gün beğendiğim model yoktu bende bu modelin lacivertini aldım.altı üstü 20 cm bez parçasına 180 küsür verdim yaa,,çok zoruma gitti yeminlenherşey ateş pahası,ne kdr zormuş züğürt evlenmek greenandblue bunu da yarı yarı paylaşmak isterdim senle ama bu artık paylaşılacak bişi değil öyle 1 gece sen bi gece ben giyeyim olmaz dimi
tek kullanımlık der gibi tek gecelik ne demek öyle yaaa
Güzelmiş canım iyi günlerde kullan
Hehee diyomuşunuz bu gece şortlu takım benim gecelik senin:) sabah değişirmişiniz:))
Baktım buldum canım dun gece merak ettydım kacırdım cunku neyse kapatılmadıgı ıyı olmus ben mutluhatunla bı sorun yasamadm hatta cok sukur kımseyle yasamadım ama kapansaydı topık uzulurdm cok cnku ben burası ıcın uye olmştm ve ne guzel paylasmlarımz oluyo hepımızın hayırlısı olsn ya :)http://www.kadinlarkulubu.com/forum...izi-paylasalim.734255/page-2295#post-38870206
Canım önceki sayfalarda başlamış tartışma.. Bakarsın burdan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?