2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ha belki niye bu renk çiçek veya niye kısa elbise diye merak edenler olur söyliyim

yazında gelinlkle çiçek takmayı düşünüyorum ve o zmn pembeli bişeyler olucak..şimdi kış mevsimine uygun olsun istedim...bide nişanlm lacivert takım giycek.kahve ayakkabısı var.öyle kombin yaptık..

elbiseyi kısa istedim çnkü gelinlik havasında olsun istemedim.zaten gelinlik giyicem

Çok güzel canım tacına bayıldım, Bu mevsime göre çok güzel bir seçim olmuş..Bende fotoğraf çekiminde (düğünde) takmayı düşünüyorum.pembeli, morlu birşey bulursam :)

netten yaptrdm cnm..instgramda gelinbuketcom var..oraya bak çok güzel modeller var

ben sanırım orya bakmıştım ama fiyatı bana sanki çok pahalı gelmişti gibi hatırlıyorum sen ne kadara yaptırdın sorması ayıp?

Aradim kapali telefonu dun sabahtan beri. Insallah ölmustur yoksa ölümlerden ölüm begenecek

ben bile uyuz oldum,gelip seninle birlikte dövesim war kadını

incimete çoook güzel canım bayıldım :)

Bu terbiyesiz adam beni delirtecek. Ağzının payını verdim ama. Gelmiş nişanlımı kötülüyo ne hakkı varsa dengesiz insan...

Bence güzel olur canım, ben de öyle bir oda yapmayı düşünüyorum.

Eki Görüntüle 1376501

Kizlar budavetiye cocuksu mu sizce
Beğendim ama daha şık bir şeyler olabilir canım.. Ben düz sade renksiz bişi yaptırıcam, çöpe gidiyor hepsi..

Offf valla kafayı yicem. Annem nikah burda olsun diyo. Nişanlım diyo ki orda zorlayacaklar. Sen gel burda olsun diyo. Annem niyeyse oraya gitmemi istemiyo. Arada kaldım ne yapacağımı şaştım kaldım
Karar verdin mi canım?

Sağlık karnesi mi? Sağlık karnesi yok ki artık..

Canım ben de stresli bir işin ortasında bana bişi söylenince öyle olabiliyorum. Çok takma kafana :)

Bende turk kahvesi hastasiyim ☺☺
Ben bağımlıydım, tedavi gördüm yani o kadar

Kızlar arkadaşım tupper yapıyodu. Bu ay yapmıcaktı. Dedi sen yap 600 liralık sipariş verirsen bu ay 600 liralik hediyesi var sen alırsın dedi yapabilrmiyim bilmiyorum 600 liralık:)
Canım bu işi artık elden yapmak zor oldu, instagramda alış fiyatına karsız satıyorlar. Çevrende de çoğu kişi almışsa işin zor..

Elbiseni beğendim canım, converselerle de çok marji olcan yani..

Canım karar vermedim nişanlımla konuştum. Sen takma kafana ben uğraşmayalım diye antepte olsun dedim. Sen nerde olsun diyosan orda yaparız dedi.
Canım tek bi sipariş vercem zaten sonra yapmıcam. Bakayım toplayabilirsem hediyeleri çok güzel canım.

cnm onu da bi tane alalım,senin düğünde sen,benimkin de ben kullanırız masraf ikiye bölünmüş olur ne güzel işte

Kıız aynı gün olursa düğünler

İşte bunlar hep fakirlik Şu an kendimi sıkıyorum kahkaha atmamak için yavrum ben sana alırım, hatta kendim bile yapabilirim diye düşünüyorum :)

Canlarıımm siz kullanın hepiciğini sonra ben senden de Love01 den de alıcam hepsini ehehehh çok akıllıyımmm

Günaydın kızlar 12den sonra ancak uyandım

Tünaydın canım :) bugün okul yok sanırım sana :)

Canım sen yine toplamaya çalış, toplayamazsan da kaybedecek bir şeyin yok.
Tünaydın canım :) bugün okul yok sanırım sana :)
Cumalarım boş canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…