2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Merhabalaaarrrrr kızlar vallahi hızınıza yetişemiyorum ya projeyi bırakıp sizlerin yezdıklarını okudum ne yapiim .p

Eki Görüntüle 1376501

Kizlar budavetiye cocuksu mu sizce

sende benim gibisin vallahi herşeye bak bak artık her modeli biliyorum :)
davetiye güzel ama biraz daha bak daha güzelleri var canım

Yapalım vallahi benim alacak daha çookkk şeyim vaaarr :)

azıcık bileğimi incittim ama bu defa alçılık bir durum yok çok şükür :) nişan öncesi bayramlık etmedim kendimi

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Anneler hep böyle şimdi üzüntüsünden ne yaptığını bilmiyordur canımm

Kızlar arkadaşım tupper yapıyodu. Bu ay yapmıcaktı. Dedi sen yap 600 liralık sipariş verirsen bu ay 600 liralik hediyesi var sen alırsın dedi yapabilrmiyim bilmiyorum 600 liralık:)

ucuz verirsen satarsın canım benimm

ben çok beğendim canım benim çok hoşlaarr :)

Canım çok hoş olmuş kombinin çok beğendim :) nikah ne zamandı sizin

Evraklarla boğuşuyorumm
Kolay gelsin :)

Canım ben saten almıycam, zaten bir sürü fantezi çamaşırım var, bunların koton olanını almayı düşünüyorum. Şu hoşuma gidiyor.

Bu arada merhaba güzel gelincikleeeer :)
Hoşgeldin cano..

Geliş fiyatına verecm canım zaten :)

Canım ben saten almıycam, zaten bir sürü fantezi çamaşırım var, bunların koton olanını almayı düşünüyorum. Şu hoşuma gidiyor.

Hoşgeldin cano..

Hoşbuldum hayatım :)

Aynen bende saten almayı düşünmüyorum canım bi dünya aldık zaten hepsinden. Ama yeter artık paylaşma bu resimleri dayanamıyorummmm almak istiyorum hemencık tikka içmdeki alışveriş aşkını sen depreştiriyosun valla

ben sanırım orya bakmıştım ama fiyatı bana sanki çok pahalı gelmişti gibi hatırlıyorum sen ne kadara yaptırdın sorması ayıp?

ben bile uyuz oldum,gelip seninle birlikte dövesim war kadını

canım normalde 40 tl taç ama indirim vardı ben aldığımda. 1ay olmamıştır alalı. 30 tl ye aldım.kargoda 10 tl. 40a geldi. yaka çiçeğide 10 tl

incimete çoook güzel canım bayıldım :)

Bu terbiyesiz adam beni delirtecek. Ağzının payını verdim ama. Gelmiş nişanlımı kötülüyo ne hakkı varsa dengesiz insan...

Çok güzel olmuşunn

Canım

Taca bayıldımmmm

Canım çok hoş olmuş kombinin çok beğendim :) nikah ne zamandı sizin

hepinize ççoooooooooooooooooookk teşekkür ederim Tikkabilla seni alıntılamayı unuttum sanada cok teşekkr ederim

nikahım 30 ocak cuma

Konum vardı canım bak istersen:)
Canım nasılsn heycan ne durumda az kaldı Bide naptınız uzlaşabildinzmi nişanlınla bu sefer konunun dısında kalmıstm ben ama oncekılerdn az cok tahmın edebılıyorm. Bu arada öğretmen olayına cevap yazmıssn bana sevındm o konuyada :)

Hahaha napiim içimden bişi dürtüklüyo Ama şimdik bişiler almıycam, dün kredi kartımı ödedim şu an sıfırlandı, 1 haftaya eve gidiyorum, annemle çıkıp tencere takımı falan bakıcaz gitmişken, hem de kardeşlerimle gezip tozcam biraz, onlara harcıycam :)

Aaaaa ne kadar az kalmışşş ne güzel bizde bu kadar az kalan günleri görebilcezmi ya

Evet yeter artık frenle kendini sen paylaştıkça benide zarara sokuyosn Al canım esas onlar ihtiyaç biz deli gibi pijamaya geceliğe sardık ama tencere tabakçanakta lazım yanı

Hoşgeldin cano..

evet bu da güzelmiş. benim yoktu hiç saten bişiyim daha doğrusu fantezi bişiyim yoktu çeyizlik :) artık bende başlarım sizler gibi stok yapmaya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…