- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Kim yapmış bunuKonuyla alakasız ama hayal gücüne bakın ya:) ezan okununduğunu duyan pilotlar namaz için camii avlusuna iniş yapıyolar:)
günaydın kızlar,,amma konuşmuşsunuz,oku oku ancak geldim
hemşerim sen burya gelince haberleşiriz,belki düğün alışverişini bile birlikte yaparız :)
bende bu ikisini düşünüyorum cnmsen karar verince bana da bildirsene.benimde yüzüm uzun,görmüşsündür instagramda fotolarda o yüzden bende öyle sıkı bir topuz istemiyorum.
sen bana özelden numaranı yazsana,belki haberleşiriz vakit olursa :)
bana da erken geldi ama istersen yinede bir görüş.
bence de sence şekerim
canım yeni topik başkanlığın hayırlı olsun
azıcık bileğimi incittim ama bu defa alçılık bir durum yok çok şükür :) nişan öncesi bayramlık etmedim kendimi
Canım zaten yarın ailemle her şekilde görüşecek nişanlım. Nikaha da en erken pazartesi gidebiliriz zaten. Ama annem bu olaylardan öncede böyleydi. Stresli zaten anlıyorum onuda. Ama oda bazı şeyleri kabullenmesi gerekiyo
Kızlar arkadaşım tupper yapıyodu. Bu ay yapmıcaktı. Dedi sen yap 600 liralık sipariş verirsen bu ay 600 liralik hediyesi var sen alırsın dedi yapabilrmiyim bilmiyorum 600 liralık:)
kızlarr herkese tünaydınnnnkar tatili verdiler yine bugün bize ama kar yokk sanırım köye yağmış...
hemencecik atıyorummmnot:bekar evim
bu arada içimdeki siyah çamaşırları görmeyiverin emii
Eki Görüntüle 1376753
nişanlımın yaka çiçeği ve tacımm
Eki Görüntüle 1376754
altımada bilekten beyaz convers giycem..
conversin burun kısmına taş yapıştrcam ve bağcıkalrını çıkartıp çiceğin kahve tonundan kalın kurdele geçircem
ay ayaklarımda ne kadaaaaaar kazulet gibi çıkmışşşş
Bu arada merhaba güzel gelincikleeeer :)
Canım çok hoş olmuş kombinin çok beğendim :) nikah ne zamandı sizinkızlarr herkese tünaydınnnnkar tatili verdiler yine bugün bize ama kar yokk sanırım köye yağmış...
hemencecik atıyorummmnot:bekar evim
bu arada içimdeki siyah çamaşırları görmeyiverin emii
Eki Görüntüle 1376753
nişanlımın yaka çiçeği ve tacımm
Eki Görüntüle 1376754
altımada bilekten beyaz convers giycem..
conversin burun kısmına taş yapıştrcam ve bağcıkalrını çıkartıp çiceğin kahve tonundan kalın kurdele geçircem
ay ayaklarımda ne kadaaaaaar kazulet gibi çıkmışşşş
Bu elbise olayı çok can sıkıcı oldu senin yaAradim kapali telefonu dun sabahtan beri. Insallah ölmustur yoksa ölümlerden ölüm begenecek
canım ben kaçırdım sanırım olayı. Kim kötülüyor ki?incimete çoook güzel canım bayıldım :)
Bu terbiyesiz adam beni delirtecek. Ağzının payını verdim ama. Gelmiş nişanlımı kötülüyo ne hakkı varsa dengesiz insan...
Kolay gelsin :)Evraklarla boğuşuyorumm
Canım ben saten almıycam, zaten bir sürü fantezi çamaşırım var, bunların koton olanını almayı düşünüyorum. Şu hoşuma gidiyor.Eki Görüntüle 1376827 kızlar gecelik takımında geçen gün beğendiğim model yoktu bende bu modelin lacivertini aldım.altı üstü 20 cm bez parçasına 180 küsür verdim yaa,,çok zoruma gitti yeminlenherşey ateş pahası,ne kdr zormuş züğürt evlenmek @greenandblue bunu da yarı yarı paylaşmak isterdim senle ama bu artık paylaşılacak bişi değil öyle 1 gece sen bi gece ben giyeyim olmaz dimi
Hoşgeldin cano..Bu arada merhaba güzel gelincikleeeer :)
Öğrencim canım:)Kim yapmış bunu
Geliş fiyatına verecm canım zaten :)Merhabalaaarrrrr kızlar vallahi hızınıza yetişemiyorum ya projeyi bırakıp sizlerin yezdıklarını okudum ne yapiim .p
sende benim gibisin vallahi herşeye bak bak artık her modeli biliyorum :)
davetiye güzel ama biraz daha bak daha güzelleri var canım
Yapalım vallahi benim alacak daha çookkk şeyim vaaarr :)
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Anneler hep böyle şimdi üzüntüsünden ne yaptığını bilmiyordur canımm
ucuz verirsen satarsın canım benimm
ben çok beğendim canım benim çok hoşlaarr :)
Aaaaa ne güzeeeel düğün ne zaman sizin oda aynı olsunmerhabalar canım
bizim nişan tarihlerimiz aynıymış kız
Konum vardı canım bak istersen:)canım ben kaçırdım sanırım olayı. Kim kötülüyor ki?
Kolay gelsin :)
Canım ben saten almıycam, zaten bir sürü fantezi çamaşırım var, bunların koton olanını almayı düşünüyorum. Şu hoşuma gidiyor.
Hoşgeldin cano..
ben sanırım orya bakmıştım ama fiyatı bana sanki çok pahalı gelmişti gibi hatırlıyorumsen ne kadara yaptırdın sorması ayıp?
ben bile uyuz oldum,gelip seninle birlikte dövesim war kadını
incimete çoook güzel canım bayıldım :)
Bu terbiyesiz adam beni delirtecek. Ağzının payını verdim ama. Gelmiş nişanlımı kötülüyo ne hakkı varsa dengesiz insan...
Çok güzel olmuşunn
Canım
Taca bayıldımmmm
Merhabalaaarrrrr kızlar vallahi hızınıza yetişemiyorum ya projeyi bırakıp sizlerin yezdıklarını okudum ne yapiim .p
sende benim gibisin vallahi herşeye bak bak artık her modeli biliyorum :)
davetiye güzel ama biraz daha bak daha güzelleri var canım
Yapalım vallahi benim alacak daha çookkk şeyim vaaarr :)
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Anneler hep böyle şimdi üzüntüsünden ne yaptığını bilmiyordur canımm
ucuz verirsen satarsın canım benimm
ben çok beğendim canım benim çok hoşlaarr :)
Canım çok hoş olmuş kombinin çok beğendim :) nikah ne zamandı sizin
Canım nasılsn heycan ne durumda az kaldıKonum vardı canım bak istersen:)
Hahaha napiim içimden bişi dürtüklüyoHoşbuldum hayatım :)
Aynen bende saten almayı düşünmüyorum canım bi dünya aldık zaten hepsinden. Ama yeter artık paylaşma bu resimleri dayanamıyorummmm almak istiyorum hemencık tikka içmdeki alışveriş aşkını sen depreştiriyosun valla
canım normalde 40 tl taç ama indirim vardı ben aldığımda. 1ay olmamıştır alalı. 30 tl ye aldım.kargoda 10 tl. 40a geldi. yaka çiçeğide 10 tl
hepinize ççoooooooooooooooooookk teşekkür ederimTikkabilla seni alıntılamayı unuttum sanada cok teşekkr ederim
nikahım 30 ocak cuma
Evet yeter artık frenle kendini sen paylaştıkça benide zarara sokuyosnHahaha napiim içimden bişi dürtüklüyoAma şimdik bişiler almıycam, dün kredi kartımı ödedim şu an sıfırlandı, 1 haftaya eve gidiyorum, annemle çıkıp tencere takımı falan bakıcaz gitmişken, hem de kardeşlerimle gezip tozcam biraz, onlara harcıycam :)
Aaaaa ne güzeeeel düğün ne zaman sizin oda aynı olsun
Kolay gelsin :)
Canım ben saten almıycam, zaten bir sürü fantezi çamaşırım var, bunların koton olanını almayı düşünüyorum. Şu hoşuma gidiyor.
Hoşgeldin cano..
Hoşbuldum hayatım :)
Aynen bende saten almayı düşünmüyorum canım bi dünya aldık zaten hepsinden. Ama yeter artık paylaşma bu resimleri dayanamıyorummmm almak istiyorum hemencık tikka içmdeki alışveriş aşkını sen depreştiriyosun valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?