2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bizim gelinciklerden biri lazer epilasyona başlamıştı kimdi o burdamı veya bileniniz varmı?

Orya yavru kuş, bizi bir evlendir sen rahat ediceksin zaten :)

Love01 canım ya kıyamam bize,yazık bize..ama umuyorum çok güzel olucak sonu

Hiçte etmem üzülürüm

Bizim gelinciklerden biri lazer epilasyona başlamıştı kimdi o burdamı veya bileniniz varmı?

math27 olmalı canım

selammmm napıosunuzz geçmişş çok fazla birikiyoo okuyamıyorummm

A.s. canım iyiyiz çok şükür sen napıyosun ? :)

Bu kadar geceliği giymezsin canım sen Ustüruplu olanları sen bana ver, hem sen kar etmiş ol hemide ben biraz kadınsı birşey olayım, olma mı

bence de sen al bir iki takım bunlardan azıcık içindeki Zeyna çıksın ortaya adam ayıcıklı bi kadın istemez bence yatakta

ay inşallah canım :) şimdilik salonlarla konuşuyorum henüz benim tarih de yerleri var

cnm hangi salonlarla görüştün? benimde kına Adana'da oalcak ya,yer kalmıcak die korkuorum bizde düğün salonunu ayarlayalım,ona göre kına için tutucaz.sen hangi salonlarla görüştün? ortalama fiyatlar ne kdr?

Paylaşalım canım, sende gel Y da ben öğreneyim bu taçlardan yapmayı.Sizlere de yapayım :)

bencede yaaa,elin yatkınsa bu tarz seylere,sen bi el at bize

Ben yemek takımını tek aldım canım, set almadım :)

Çok yoruldum kızlaar yaa off daha çıkmamada 2 saat var

Bence de masraftan kaçının siz

Tamam canım bende düşünüyorumda biri vardı ama kimdi diye bilemdim cok sagol aydınlattıgın için

Rica ederim ne demek

Tamam canım bende düşünüyorumda biri vardı ama kimdi diye bilemdim cok sagol aydınlattıgın için
Canım ben gidiyorum 1yılı geçti yüzde 80 azaldı ama bitmedi ben trip yapıyprum canım. Çok kırıldım bu sefer. İnşallah strestendir.

canım senin düğün kına ne zamandı unuttum
evimiz istanbulda olacağı için düğünden sonra otel de kalacaz o yüzden otellere de bakıyorum
otel seyhan çok pahalı.
otel garden business var 4 yıldızlı bayağı beğendim onu gelinbaşı yapıyor kokteyl düğün cips pasta içecek fln, balayı odası ve ikramları 4bin dediler(bunun internetten yorumları da güzel en çok aklıma yatan bu, çünkü ayrıca otel e para vermeyecez nişanlım herşeyi kendi yapacak ailesinin durumu pek yok )
Atasev kır mekanı kişi başı 50tl
yeşim balo salonu 4000 civarı pasta video ve video çekimi var

böyle canım sende baktığın yerleri bana söylermisin ya gezip görmek daha farklı
bide nişanlımın ailesi duygu cafenin karşısındaki düğün salonlarına bakmaya gidecekler bu ay

Bende başlamıştım ama söyledim mi hatırlyamadım

Canım hangi bölge ve nereye başladın hastanemı güzellik salonumu faydasnı goruyomusn bana özelden yazarmısın rica etsem :)

Bence de masraftan kaçının siz

Rica ederim ne demek

Math yok sanırm smdı aksama onada sorcam

Ben yemek takımını tek aldım canım, set almadım :)

Tamam canım dogru kalmıs aklımda bılıyodm oyle aldıgını o zaman mutlaka bı celik set almalısın bence annenın yanına gıttıgnde bak mutlaka :)

Canım ben gidiyorum 1yılı geçti yüzde 80 azaldı ama bitmedi ben trip yapıyprum canım. Çok kırıldım bu sefer. İnşallah strestendir.

Seni yok sandım math aksama sorarım ona yazdydm Hastanemı güzellik salonunamı gıdıyodn canım sen? Neden bıtmıyo ya bıtmelıydı ama cok uzun surmus kacıncı seasnsın kı senın?

Evet canım strestendr bızım bıle ne kadar cok varken tartısmalar ıllakı oluyo sızın cok cok az kaldı normaldır bence bunlar sıkma canını btcek butun stres ınsallah güzel günlere cok az kaldı :)

Komple canım burdan yaziim herkes aydınlansın İlk önce koltukaltında deneme yapmışlardı banada sonra memnun kalınca gittim koltukaltının biri iki seansda bitti baya dökülme de oldu ilk seansa göre güzellik merkezinde canım kampanya var diye gitmiştim

Evet canım strestendr bızım bıle ne kadar cok varken tartısmalar ıllakı oluyo sızın cok cok az kaldı normaldır bence bunlar sıkma canını btcek butun stres ınsallah güzel günlere cok az kaldı :)
İnşallah canım 2hafta kaldı. Canım ben her ay gitmedim o yüzden uzun sürdü.ben tüm vücut gidiyorum göbek sırt falanda var. Güzellik salonuna gidiyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…