2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Evet yeter artık frenle kendini sen paylaştıkça benide zarara sokuyosn Al canım esas onlar ihtiyaç biz deli gibi pijamaya geceliğe sardık ama tencere tabakçanakta lazım yanı
Sen aldın mı canım tencere tava? Önerdiğin bişi var mı? Seramik almayı düşünmüyorum ben, çelik alcam bide granit mi alsam acaba?

evet bu da güzelmiş. benim yoktu hiç saten bişiyim daha doğrusu fantezi bişiyim yoktu çeyizlik :) artık bende başlarım sizler gibi stok yapmaya :)
Ben de saten atlet şort takım aldım, bide aynısının geceliğini alacağım, yeter bence :)

düğün salonu bulabilirsek inşallah 18 ağustos da canım
Canım bi an önce bakın o zaman biz kasımda tuttuk sanırm belkıde ekimde hatrlamıyorm tam o zaman bıle dolmaya baslamıstı cok bı zaman yok yıne aramzda nikahı 2 agustos istyorum ben nişanla aynı tarıh olsn dıye düğünde 24 agustosta olcak ınsallah..

Sen aldın mı canım tencere tava? Önerdiğin bişi var mı? Seramik almayı düşünmüyorum ben, çelik alcam bide granit mi alsam acaba?
evet canım bi takım seramik aldık annemde aldı suan kullanıyo ck memnunuz tavsıye ederım tantıtonıden almstm ben pembee :) Görsen emınım alırsn rengnden dolayı :) Çeliğe para verme yemek takımında yokmu çelik? Granit hakknda fikrim yok cnku almadk ama istiyrm

bende çok istiyorum ama bakma imkanımız yok malesef canm çok dertliyim bu konuda

Canım seramik asla almam ben, biz de kullandık essenso hem de pahalı bişeydi, özelliklerini kaybediyor kısa sürede, onun yerine granit alırım. Daha hiç tencere almadım ben canım, çelik almayı düşünüyorum.

çok heyecanlıı :) çok az kalmış hadi bakalım

Bu kadar geceliği giymezsin canım sen Ustüruplu olanları sen bana ver, hem sen kar etmiş ol hemide ben biraz kadınsı birşey olayım, olma mı

bende çok istiyorum ama bakma imkanımız yok malesef canm çok dertliyim bu konuda

Olcagna varır canım inşallah en yakın zamanda alırız haberını bulursunuz bakmaya baslaynca gerısı gelır zaten sıkma canını :)

Onu bılemıcem canım 1 sene falan oldu alalı sorun yasamadık ama ılerde ne olur bılemem. Çelik illaki şart ama yemek takımı setlerınde oluyo dıye dedım ben sana extradan alma dıye ama sen almıstın sanırm yemek takımını önceden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…