- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
Sen aldın mı canım tencere tava? Önerdiğin bişi var mı? Seramik almayı düşünmüyorum ben, çelik alcam bide granit mi alsam acaba?Evet yeter artık frenle kendini sen paylaştıkça benide zarara sokuyosnAl canım esas onlar ihtiyaç biz deli gibi pijamaya geceliğe sardık ama tencere tabakçanakta lazım yanı
hemen bakıyorummKonum vardı canım bak istersen:)
Ben de saten atlet şort takım aldım, bide aynısının geceliğini alacağım, yeter bence :)evet bu da güzelmiş. benim yoktu hiç saten bişiyim daha doğrusu fantezi bişiyim yoktu çeyizlik :) artık bende başlarım sizler gibi stok yapmaya :)
Canım bi an önce bakın o zaman biz kasımda tuttuk sanırm belkıde ekimde hatrlamıyorm tam o zaman bıle dolmaya baslamıstı cok bı zaman yok yıne aramzda nikahı 2 agustos istyorum ben nişanla aynı tarıh olsn dıye düğünde 24 agustosta olcak ınsallah..düğün salonu bulabilirsek inşallah 18 ağustos da canım
evet canım bi takım seramik aldık annemde aldı suan kullanıyo ck memnunuz tavsıye ederım tantıtonıden almstm ben pembee :) Görsen emınım alırsn rengnden dolayı :) Çeliğe para verme yemek takımında yokmu çelik? Granit hakknda fikrim yok cnku almadk ama istiyrmSen aldın mı canım tencere tava? Önerdiğin bişi var mı? Seramik almayı düşünmüyorum ben, çelik alcam bide granit mi alsam acaba?
Canım bi an önce bakın o zaman biz kasımda tuttuk sanırm belkıde ekimde hatrlamıyorm tam o zaman bıle dolmaya baslamıstı cok bı zaman yok yıne aramzda nikahı 2 agustos istyorum ben nişanla aynı tarıh olsn dıye düğünde 24 agustosta olcak ınsallah..
Canım seramik asla almam ben, biz de kullandık essenso hem de pahalı bişeydi, özelliklerini kaybediyor kısa sürede, onun yerine granit alırım. Daha hiç tencere almadım ben canım, çelik almayı düşünüyorum.evet canım bi takım seramik aldık annemde aldı suan kullanıyo ck memnunuz tavsıye ederım tantıtonıden almstm ben pembee :) Görsen emınım alırsn rengnden dolayı :) Çeliğe para verme yemek takımında yokmu çelik? Granit hakknda fikrim yok cnku almadk ama istiyrm
bulamadımKonum vardı canım bak istersen:)
Aaaaa ne kadar az kalmışşş ne güzel bizde bu kadar az kalan günleri görebilcezmi ya
çok heyecanlıı :) çok az kalmış hadi bakalımcanım normalde 40 tl taç ama indirim vardı ben aldığımda. 1ay olmamıştır alalı. 30 tl ye aldım.kargoda 10 tl. 40a geldi. yaka çiçeğide 10 tl
hepinize ççoooooooooooooooooookk teşekkür ederimTikkabilla seni alıntılamayı unuttum sanada cok teşekkr ederim
nikahım 30 ocak cuma
Eki Görüntüle 1376827 kızlar gecelik takımında geçen gün beğendiğim model yoktu bende bu modelin lacivertini aldım.altı üstü 20 cm bez parçasına 180 küsür verdim yaa,,çok zoruma gitti yeminlenherşey ateş pahası,ne kdr zormuş züğürt evlenmek greenandblue bunu da yarı yarı paylaşmak isterdim senle ama bu artık paylaşılacak bişi değil öyle 1 gece sen bi gece ben giyeyim olmaz dimi
Seninki gelirse benimkide geli o zaman 2 gün snra sendenvalla kaldıda...düğüne çoooooooook var daha...22 ağustosda
Çk yakınmış bizimdeeeSeninki gelirse benimkide geli o zaman 2 gün snra sendenNeyse en azndan nıkah cıkcak aradan bızım onda ck var
bende çok istiyorum ama bakma imkanımız yok malesef canmçok dertliyim bu konuda
Canım seramik asla almam ben, biz de kullandık essenso hem de pahalı bişeydi, özelliklerini kaybediyor kısa sürede, onun yerine granit alırım. Daha hiç tencere almadım ben canım, çelik almayı düşünüyorum.
İnşallah bulursunuz canım :)Çk yakınmış bizimdeeesalon bulursak önce ben gidiyorum
ay inşallah canım :) şimdilik salonlarla konuşuyorum henüz benim tarih de yerleri varİnşallah bulursunuz canım :)
Elinizi çabuk tutun o zaman canım kaptırmayın vallaay inşallah canım :) şimdilik salonlarla konuşuyorum henüz benim tarih de yerleri var
kızlar benimle de paylaşın yahuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?