2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

İnşallah canım 2hafta kaldı. Canım ben her ay gitmedim o yüzden uzun sürdü.ben tüm vücut gidiyorum göbek sırt falanda var. Güzellik salonuna gidiyorum canım.
Hmmm anladım canım duzenlı gtseydın bıterdı belkı.. Ben smdı baslasam düğüne kadar bıtermı kı benım ya gunes gormemesı lazm falanmıs ya lazerden snra ben genıtal ıcın dusunuyorm dusunnmekten ote baslamak zorndaym artık cnku doktor dırek lazer dedı bana..Kolaltında sorun yok iğnelıye gıdıyormda düğüne kadar btmezse yarm bırakmak zornda kalırmıym tatılde falan sorun olurmu dıye dusunuyorm?

Anladım canım genel anlamda memnunsun yanı? Ben her guzellık salonuna guvenemıyorum bıde smdı saglıkla alakalı bı skıntı yasadm mıkrop kapmısım o yzden doktor kontrolnde olck doktr dedı cnku lazer yaptrcaksn hemen dıye..

Çıkmıyodu canım o yüzden gitmedim. Hmm ya onu doktorla görüş sen bi. Olmadı düğünden sonra başlarsın canım:)

Kızlar biz yola çıktık şarjım bitmesin hepinizi öpüyorum:)

Şimdilik memnunum canım çok ağrılı bi sistem ama yazında kullanılan tek cihazımız bu dediler bi de 5-6 seansta tamamen bitmiş olur dediler bakalım

Çıkmıyodu canım o yüzden gitmedim. Hmm ya onu doktorla görüş sen bi. Olmadı düğünden sonra başlarsın canım:)

hayırlı yolculuklar canım öpüldüün

Şimdilik memnunum canım çok ağrılı bi sistem ama yazında kullanılan tek cihazımız bu dediler bi de 5-6 seansta tamamen bitmiş olur dediler bakalım
Hangı cıhazmıs o canım adı ney? Agrısını gectm artk ben ya kurtlym yeter kıl koklerm cok sornlu benım.

Tamam canım cok sagol :)

Hayırlı yolculuklar size o zaman

cnm benim kınam Adana'da olacak,düğün erkek tarafının memleketinde olacak ama salonda yapıcaz tabi bizde kınayı,gelinlik fln giyicem.kına-düğün arası bişi olacak.otel Garden business çok iyi fiyat vermiş şok oldum hatta.bence çok iyi bir miktar.benim sözlüm daha dün gece geldi,daha yeni başlıcaz salon bakmaya.ama Atasev cok pahalı.200 kişi olsa 10.000 yapıyor.ben duygu cafenin karsısında ki salonlara bakmayı pek düşünmüyorum,çünkü öyle klasik piyanist şantörlü bi gece istemiyorum.ama orda bile 3000-3500 arası fiyatlar.ben sadece öğretmenevinin salonuna nişan için salon düşünürken bakmıstım.orda bile kır düğünü için 7500 civarı demişti,diğer kapalı salonları da 3500 fln civarıydı galiba ama ben begenmemiştim salonu.eğer Garden business içine sinerse asla kacırma derim :) bende hatta bakıcam kına için mekan bakarken oraya

Nişan geçsin, gitsin inşallah, öyle devam edicem alışverişe, şu an kendime çorap bile almıyorum o derece yani baskın duygularımı çıkarıcam ortaya Kendi kendimin bile farkında olmayabilirim belki Karşında ki insan önemli yavru, adam ne giyecek mesela? niye biz hazırlık yapıyoruz ki Röpteşambırıyla karşımızda viski mi yudumlayacak

bende iyiym şükürrr iş güçç yoğunlukk saat 5 i beklemece

1 saatcik kalmış az daha sabır :) :)

Hadi hayırlı yolculuklar inşallah hayırlısı olur hakkınızda

ayy ağzımda çay vardı onu püskürttüm röpteşambır viski ve karşısında sen Allah seni davul etsin yıkıldım gözümde canlandı birden o sahne,senin ki geçiyor karşına elinde viski,,gelsene bebişim yamacımaaa,geeel gelll çekinmeee,,korkacak bişi yok sadece gazoz içiçizzz

Bende dedım bunlar Eskişehirde yok ne dıyo bu kız Ortasndan baslamısım okumaya hey Alllahımm

vallahi sesli güldüm

Ay koptummmm
Canım erkekler içinde özel boxerlar var onlardan alsın erkek tarafıda

Hhheheheheeheheİlaç atar sonradaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…