Temmuza zaten kesin olmaz ki zaten:)
Ayy napacam ben yafotoğraf çekimi ne olacak ki ya @Orya ben kesin tayt giyerim ben:)
Canım her yer çamur olacak amaayyy kız hallolur bi şekilde ya...hava durumuna ben çok güvenmiyorum. sanki sabahtan akşama kadarmı yağcak
gelinliğini dışarlarda gezerken iyice elinle kaldırırsın..altınada gerekiyosa bot giy.. foto. çekilirken gelin pabuçlarını giyersin
Hahaa :)Ahaha Allah seni netmesin
Oo çok iyiymiş. Kadın erkek karışık mı?Bu arada kına için kafe ayarladım gibi bişe:) üstelik 400 lira :) orkestrayla beraber:)
Evet canım çok yakınlarımız olacak kadın erkek karışık olacak:) toplamda 50 kişi falan olacak:)Oo çok iyiymiş. Kadın erkek karışık mı?
Aaa çok az kişiymiş, ama sırf aile olunca daha rahat olursunuz.Evet canım çok yakınlarımız olacak kadın erkek karışık olacak:) toplamda 50 kişi falan olacak:)
Evet canım o yüzden rahat oluruz:))Aaa çok az kişiymiş, ama sırf aile olunca daha rahat olursunuz.
Sıkma canını tatlım stresten gergin oldugu için demiştir o kelimeleri sanabirde yapılması gereken yapılmış madem içine sinmeyen bir durum mu var? Bu arada günaydın:)
Günaydin kızlar mutlu pazarlar
Canım senin düğüne ne kadar vardı? Belki acele ettiğini dusunuyordur. Erkekler bizim kdr detaycı değil cünkü o yuzden bazen onlara abartı gelebiliyor
Canımm bak şöyle anlatayım ben fotograf mezunuym fakat hic dugun cekimo yapmadim. Fakat simdi is degistirdm ve calistigim firma profosyonel dugun hikayesi ve cekimleri yapiyor. Fakat fiyatlarimiz biraz tuzlubenimde amacim brada bu yaz baya profosyonellesip ayrica kisiselde bu ise devam etmek. Cunku bu alanda cogu seye hakimim kurgu photoshop vs.. Bi tek cekim tecrubem yok eger o da olursa kisisel olarak baslayabilirim. Ama bu yazi atlatmam lazim cunku tecrubem yok bu konuda. Ama sirketim kisa surede tecrube edinip yapabilecegimo soyluyorlar dugunun ne zaman bilmiyorum ama 2016 da cekimlere baslayabilirim profosyonel anlamda o zaman tabiki sehir disinada gelirim canim
saol canm benim anlatrım bir ara hala skkn canm moralim cok bozuk
Bilmiyorum canm sitede oturuyorum sitenn interneti yapyor bazen boyle
Günaydın canmm
Gunaydn canm
Stres den oluyor sanrm arkadaslarin dedigi dogru bazende dusunmeden konusuyorlar.. Dun aksam benimkide bana birkac can skcı laf etti erkek milleti iste... Uzulme sen
Günaydııın :)
Günaydın teşekkürler sen nasılsın :)
Hiç canını sıkma erkekler böyle biraz detaycı değiller o yüzden hep kızlar koşturur onlar da daha erken dur falan derler takılma böyle şeylere..
Günaydın canıım :) harika olmuş çerçeveler
Tikkabilla Canım aldığın örtü çok güzellmiş :)
Kızlar herkese günaydın ve mutlu pazarlar ben sabahın 8:30 nda kalktım yine yeğenimden dolayı ama ancak şimdi açabildim pc yi :) Şimdi de kuzuşla oynucam öpüyorum hoşçakalııınnn
Günaydın kızlar:) düğün tarihlerineki hava durumuna baktım yağmurlu görünüyoo yafotoğraf çekimi nasıl olacak ki
endless love çoook teşekkür ederim canım:)
Bu arada kına için kafe ayarladım gibi bişe:) üstelik 400 lira :) orkestrayla beraber:)
Canım bizde düğün belli olur olmaz ilk bu yüzden kavga ediyoduk ki o zamanlar bende hiç yapılmıcak zannediyodum. Bak 10 gün kaldı herşey halloldu. Ve hepsi 3buçuk ayda bitti. Keşke hiç bu yüzden yıpratmasaydık birbirimizi. Diğer kavgalarda ondan sonra çıktı. Onlar bizi anlamıyolar o yüzden sen hiç stres yapma. Çünkü herşey zamanında yapılıyo zaten. Boş yere biz üzülüyoruzCanim disaridaydim giremedim
yok yapilmadi yanlış yazmisim yapilacak olab yapilirmis zaten ben erken hareket ediyomusum her dk bu konuyu aciomusum ne konucam futboldanmi evlilik arofrsimde dugunden konulmaz mi
Sana ne oldu kuzum
Uzuldum sertti çünkü insan bunun icn neden kizarki hersey para ama bende iyi olsun istiyorum hemde uygun olsun die arastrp.ona dansiyorum kafama gore is yapiomusum pes
Evet ya bende bu kadar beklemiyodum:)Super ucuz tatlim
Of ya balayından sonra nasıl olur kiiKuzum mutluluklar
tatlim buyuk ihtmal.ertelenir arkdsmn ertelenmisti hava nedeniyle dis cekimden dolayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?