2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Temmuza zaten kesin olmaz ki zaten:)

Ayy napacam ben ya fotoğraf çekimi ne olacak ki ya @Orya ben kesin tayt giyerim ben:)

ayyy kız hallolur bi şekilde ya...hava durumuna ben çok güvenmiyorum. sanki sabahtan akşama kadarmı yağcak
gelinliğini dışarlarda gezerken iyice elinle kaldırırsın..altınada gerekiyosa bot giy.. foto. çekilirken gelin pabuçlarını giyersin

Canım her yer çamur olacak ama fotoğraf çekimi aynı gün olacak düğünle

Bu arada kına için kafe ayarladım gibi bişe:) üstelik 400 lira :) orkestrayla beraber:)

Sıkma canını tatlım stresten gergin oldugu için demiştir o kelimeleri sana birde yapılması gereken yapılmış madem içine sinmeyen bir durum mu var? Bu arada günaydın:)

Canim disaridaydim giremedim

yok yapilmadi yanlış yazmisim yapilacak olab yapilirmis zaten ben erken hareket ediyomusum her dk bu konuyu aciomusum ne konucam futboldanmi evlilik arofrsimde dugunden konulmaz mi

Dugunume 6 ay kaldi napsse evet aveleciymisim bende heyecanlym.ne blym iste bianda ole demesi cok agrima gitti

Sana ne oldu kuzum

Uzuldum sertti çünkü insan bunun icn neden kizarki hersey para ama bende iyi olsun istiyorum hemde uygun olsun die arastrp.ona dansiyorum kafama gore is yapiomusum pes

Evet der fistigimda uslupluca desin o calisiyormus bende oturdugum.yerde sunu buni yapalm diomusum bende yardim.etmeye calisiom ona ole iste erkek deilm kiricak illlaha

Günaydın kızlar:) düğün tarihlerineki hava durumuna baktım yağmurlu görünüyoo ya fotoğraf çekimi nasıl olacak ki

endless love çoook teşekkür ederim canım:)

Kuzum mutluluklar

tatlim buyuk ihtmal.ertelenir arkdsmn ertelenmisti hava nedeniyle dis cekimden dolayi

Canim disaridaydim giremedim

yok yapilmadi yanlış yazmisim yapilacak olab yapilirmis zaten ben erken hareket ediyomusum her dk bu konuyu aciomusum ne konucam futboldanmi evlilik arofrsimde dugunden konulmaz mi
Canım bizde düğün belli olur olmaz ilk bu yüzden kavga ediyoduk ki o zamanlar bende hiç yapılmıcak zannediyodum. Bak 10 gün kaldı herşey halloldu. Ve hepsi 3buçuk ayda bitti. Keşke hiç bu yüzden yıpratmasaydık birbirimizi. Diğer kavgalarda ondan sonra çıktı. Onlar bizi anlamıyolar o yüzden sen hiç stres yapma. Çünkü herşey zamanında yapılıyo zaten. Boş yere biz üzülüyoruz

Sana ne oldu kuzum

Uzuldum sertti çünkü insan bunun icn neden kizarki hersey para ama bende iyi olsun istiyorum hemde uygun olsun die arastrp.ona dansiyorum kafama gore is yapiomusum pes

Erkeklerinn hepsi aynı canm duygusuz odunlar .. Cok benziyor bizimde maddi durumlar sikintili biraz ailesine yuk olmayacak herseyi biz yapacaz bende en uygunu en guzeli olsun diye arastryorum ama tabi kalite ve guzellikten odun veremiyorum basit seyleri sevmiyorum dun annesigilin baktigi bi salon vardi coka basit ama ucuz inu begenmis beyefendi biraz tartistik allahtan kayınvalidem cok cici bi insan benim begendigim otele gitti bugun nişanlım soylemis bu arada orasi cok elit cok guzel sende gel begenirsen tutalim bosver o olmasn dedi :)
Sonra esyalardan konu acildi arkadasi butun evi 7bin e dizmis ama hersey dahiill bakalım dedi bende biliyorum oyle esyalar istemiyorm dedim sen orada ugrasiyorsun bende oneri sunmak istiyorum fln dedi iyi de her oneri kabul gorecek degil ya, ev aldiktan sonra evimize gore esya aliriz diyor ama benim aklima yatmadi diye de kiziyor.. Az once de konustuk sen boyle degildin cok stres olmussun bak dugun salonunu halledecez skma canini hersey istedigin gibi olacak diyor kafayı yedim sanrm kzlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…