belki bu konuda tecrübesi olan bilen birisi yardımcı olur die sordum aslında üstüne şeker hamuruyla süsleme yapabilirm ama sertmi olur tadı nasıl olur bilmiyorum içi dolgulu olacak zatenYapmasan olmaz mı? Dediğin gibi ortamın sıcaklığı fazla olursa görüntüde kötü olur
canım bence pasta değildi hani pasta tarzı tatlı türü şeyler olabilr.Buarada kızlar benim menümde aşağı yukarı belli şöyleki
Bunlar kesin olanlar
Baklava
Su Böreği
Hem lahana hem üzüm yaprak sarması
Elmalı Kurabiye
Mercimek Salatası
Makaron (görsellik amaçlı)
Yaş pasta nişanda olacak kimisi sözdede olsun dedi bunu birde size danışayım
yine 1 çeşit cakepops cupcake veya tarçınlı kurabiye düşündüm
ekler pasta gibimi kuzummcanım bence pasta değildi hani pasta tarzı tatlı türü şeyler olabilr.
evet canım o traz olur ıslak kek gibi bişi olur hem tatlıda olmuş olur. ayrıca bir pasta yaptırıp kesmeye gerek yok. cupcake üstüne şeker hamuru içinde gayet güzel olur.sert olacağını düşünme sonuçta pastalara kaplanıyor hiç birşey olmuyor.ekler pasta gibimi kuzumm
Şeker hamuruyla hoş olabilir hem 1 gün önceden de yapılır. Ben böyle pasta yapmıştım arkadaşımın doğumgününe, herkes çok beğenmişti tadı çok hafif olmuştu. Hem de marshmellowu eritip pudra şekeriyle yoğurarak yapmıştım şeker hamurunu, normalde ağır bir tat bekleniyor ama öyle olmadı.belki bu konuda tecrübesi olan bilen birisi yardımcı olur die sordum aslında üstüne şeker hamuruyla süsleme yapabilirm ama sertmi olur tadı nasıl olur bilmiyorum içi dolgulu olacak zaten
Günaydınlarr :) Ay ne güzel nazar değmesin sizeKızlar günaydın:) evli hatununuz geldievliliği dün hissettim:) kocacım bizi bıraktı dönerken göndermek istemedim hiç :) normalde o eve ulaşana kadar zaten merak ederdim bu sefer daha çok merak ettim:)
Kızlar günaydın:) evli hatununuz geldievliliği dün hissettim:) kocacım bizi bıraktı dönerken göndermek istemedim hiç :) normalde o eve ulaşana kadar zaten merak ederdim bu sefer daha çok merak ettim:)
hatuna baakk havanı yesinler seninnnKızlar günaydın:) evli hatununuz geldievliliği dün hissettim:) kocacım bizi bıraktı dönerken göndermek istemedim hiç :) normalde o eve ulaşana kadar zaten merak ederdim bu sefer daha çok merak ettim:)
ne işi tatlımmmGunaydin
Isim iptal oldu eve donuyorum
bakalım kuzum bende bi çare bulmayı düşünüyorum önden bir deneme yapmayı planlıyorum :)Şeker hamuruyla hoş olabilir hem 1 gün önceden de yapılır. Ben böyle pasta yapmıştım arkadaşımın doğumgününe, herkes çok beğenmişti tadı çok hafif olmuştu. Hem de marshmellowu eritip pudra şekeriyle yoğurarak yapmıştım şeker hamurunu, normalde ağır bir tat bekleniyor ama öyle olmadı.
Çok da az kaldı 10 gün sonra nişanlı olacaksınız, vallahi ben heyecan yapıyorum buradabakalım kuzum bende bi çare bulmayı düşünüyorum önden bir deneme yapmayı planlıyorum :)
Günaydınlarr :) Ay ne güzel nazar değmesin size
Gunaydınnlaarrrr guzel gelinciklerr
Yerim senii şuna baakk :)))
Bugün hissediyorum kızlar ben evliyim:)hatuna baakk havanı yesinler seninnnaşkınız daim olsun kuzummm
Ama nedenkızlar size balayı için bir mekan buldum onu gönderiyimde biraz ağzınızın suyu aksın( tabiki bende gidemiyorum he )
http://www.perdue.com.tr/
balayına değilde bizde bi kaç sene sonra gideriz napalımAma nedenZaten bu yaz izin kullanamıyorum, tam diğer iş yerinde 1 yılı doldurdum, iş değiştirdim. Burada 1 yılı doldurduğumda sonbahar olacak. Yapılır mı bu Düğünün ne zaman olacağını bile bilmiyorum
Ben burayı beğenmiştim:) kış olduğu için gidemedimkızlar size balayı için bir mekan buldum onu gönderiyimde biraz ağzınızın suyu aksın( tabiki bende gidemiyorum he )
http://www.perdue.com.tr/
yaza tatile çıkarsınız belkiBen burayı beğenmiştim:) kış olduğu için gidemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?