2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ya gerçekten çok uçuk rakamlar ya. yazık günah ne masraf yapıyorlarda bunu istiyorlar ağlıcam valla

Ben düşünmemeye karar verdim artık, yoksa kafamda saç kalmayacak..Düşündükçe işin içinden çıkamıyorum..Yapamayacakmışım gibi hissediyorum..

kızlar size bir şey danışcam birde sizin fkirlerinizi alayım. Malumunuz haftaya nişanım var nişanda takmak için babam salon vs baya masraf yaptı oyüzden nişanda kalın bilezikte değilde yine 1000 tl lik bir bilezik aldı erkek kardeşimde çalışıyor oda 1000 tl lik bilezik aldı annemde kart yada bileklik takacak.
Erkek arkadaşımda 25 grm bilezik ve saat takacak birde daha önce düğünde takmak için altın düşünce 30 grm bilezikle b reşat kolye aldı bunları ben saklıyorum düğün içindi. Daha önce müstakbel kayın valide isterseniz onlarıda nişanda takalım demişti bende gerek yok dedim dursunlar benim için sorun değil demiştim. Buarada altınların hepsini erkek arkadaşım yapıyor sadece anneannesi 5500 tl yardım yaptı kendisine. Neyse dün erkek arkadaşımla konuştum bana dediki snein kardeşin sana bilezik takacak benim kardeşim ne takacak annem dediki o sende duran bileziğide nişanda takalım birini annem birini kardeşim taksın. Ben belli etmesemde gıcık oldum bu duruma . Kardeşim çalışıp kendi parası ile aldı hem bunun kardeşi daha 15 yaşında neyin gösterişi bu . Bileziği halama vermiştik saklasın die bende dedim halama soralım tamm derse öyle yaparız ama nişanda taktıktan sora tekrar düşünde geri vermem oda tmm dedi. Sizce normalmi siz nasıl karşılardınız?

Kızlar ben çok yoğunum ya dua edin projeyi yetiştirmem lazımdualarınıza ihtiyacım var
Tabiat parkı projesi ilk projem çok büyük

Yüzüm ak çıkarım inşallah
Allah kolaylık versin canım..İnşallah halledersin en güzel şekilde..

Kızlaaaaaaaaaaar karnımda kelebekler uçuşuyor, 3 saat sonra otobüse biniyorum inşallah.. Dua edin bana yolculuğumu kazasız belasız bitirip evime kavuşayım. Sabaha karşı varıcam inşallah :)
İnşaallah kuzum hayırlı yolculuklarrrr

Küçükmüş kardeşi baya..Yani bilezik takmasına gerek yoktu sanki, hemde nişanda..Aman takıolarsa taksın boşver geri verme:)

Takı işleri çok geriyor beni. Hiçbir şey istemedim kimseden o yüzden. Bu tarz mevzuları konuşmak da zor geliyor. Hatta tanışmaya geldiklerinde konuşuldu kimse bişey takmasın dedim ama kayınvalidem gitmiş bilezik almış bana dayanamayıp. Soruyor beğendin mi diye bişey demeye utanıyorum. Beğenip beğenmemesi mi olur düşünmüş almış sonuçta. Ben olsam kimseye bir şey demezdim bu muhabbetlerle ilgili canım göze batar gibi geliyor. Ufak şeyler tatsızlık sokmasın aranıza

canım benim takıldığım nokta olmaması değil. hiç olmasa ellerinde yok derim herşeyi erkek arkadaşım yapıyo yine bişey demiyorum ama onun parasıyla millete gösteriş olsun die böyle bişey yapılması beni soğutuyo

ayrıca takılan takı benim değilki oğluyla benim. yani sanada aynı şekilde sana taktıkları şey sadece snein değil eşinle senin oluyor nasılki nişan bozulunca herşey geri veriliyor sanamı kalacakki

Çok takılma bence yaa sonuçta kimse takı yapmak zorunda değil erkek arkadaşın yapmış düşünerek ailesinin eksik kalmasını istemiyodur taksınlar yani. Bizde büyük nişan yaptık yani kimin ne taktığına takılmadım erkek kardeşim bilezik takıcaktı yarısını ben vermiştim sonucta bende o istiyor eksik kalmasın diye verdim yani normal bi durum sinir olma boşuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…