Bakalım annemler de araştırıyor bi kaç yerden daha fiyat alsınlar ona göre karar veririz artıkResimli derken bu tarz bişiden bahsettim kızlar. bunu kremalı yaptırabilirsiniz sanki
Resimli derken bu tarz bişiden bahsettim kızlar. bunu kremalı yaptırabilirsiniz sanki
Yerim seni ya:) tek değilsin aynı pastadan bende sandım:)ayyy şu an yerin dibinden yazıyorumcahilliğime gel,ben diğer türlü resimli pasta sandımdı
Evde oturuyorum bugün :) ama daha çok yoruldum sanki:) sen napıyosun:)Selam hatunlar nasılsınız. Napıyorsunuz
Yerim seni ya:) tek değilsin aynı pastadan bende sandım:)
hahaa:)Yalnız değilim demek ki yihuuuu
Bende bugun sinava gittim aof eve geldim istanbuldan akrabalarim geldi nisan icin bu haftada izinliyim 1-2 gun dinlenirim sora bi temizlik yapariz son 2-3 gunde eksiklerimi tamamlarım oyle iste kuzummEvde oturuyorum bugün :) ama daha çok yoruldum sanki:) sen napıyosun:)
haftaya bugün hepimizin stresi bitiyo :) benimde halamlar geldi akşama giderim belki:)Bende bugun sinava gittim aof eve geldim istanbuldan akrabalarim geldi nisan icin bu haftada izinliyim 1-2 gun dinlenirim sora bi temizlik yapariz son 2-3 gunde eksiklerimi tamamlarım oyle iste kuzumm
Hoşgeldin kuzumSelam hatunlar nasılsınız. Napıyorsunuz
Gordugunu raslastigini cagir canımmKızlar ya bişe soracam. Şimdi ben yakın arkadaşlarımı düğüne çağırdım ama çok samimi olmayıpta antepte çalışan yada oralı olan arkadaşlarımda var. Onları çağırayım mı bilmiyorum
Bence aklına Helen herkese hbr ver benceKızlar ya bişe soracam. Şimdi ben yakın arkadaşlarımı düğüne çağırdım ama çok samimi olmayıpta antepte çalışan yada oralı olan arkadaşlarımda var. Onları çağırayım mı bilmiyorum
Hoşgeldin kuzum
Bn bebek bakıyorum valla yeğen sen bugün nasılsın bakalim
Evde dinlenebilir insana hayranım bn ablamla da kaldığım için 7 aylık yeğenim var onunla bogusmaktan yoruluyorum ama çok güzel oluyor yinedeNapim kuzum evdeyim bende dinleniyorumm
Canım çağırırsam telefonla çağırcam ya da faceten ulaşacam. Üniversite bitti biteli hiç görüşmediğim insanlar.Gordugunu raslastigini cagir canımm
Canım alınganlık yapsa da çok umursamıcağım kişiler o yüzden takmam aslında.Bence aklına Helen herkese hbr ver bence
Biz çok şknti çektik hiç beklediğim insanlar bile alınganlık yaptı
Sen çağır gelmezse gelmesinler
O zmn sen bilirsin balım ama laf isitmrktense ben düğünüm de herkese hbr vericemCanım çağırırsam telefonla çağırcam ya da faceten ulaşacam. Üniversite bitti biteli hiç görüşmediğim insanlar.
Canım alınganlık yapsa da çok umursamıcağım kişiler o yüzden takmam aslında.
Yani o mantıklı telefon facebook çok zamn istemeyen olay..Canım çağırırsam telefonla çağırcam ya da faceten ulaşacam. Üniversite bitti biteli hiç görüşmediğim insanlar.
Canım alınganlık yapsa da çok umursamıcağım kişiler o yüzden takmam aslında.
Bu arada hayırlı olsun fotolarıni gördümYani o mantıklı telefon facebook çok zamn istemeyen olay..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?