2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canim.pek anlamadim bi bilgimde yok gecmis olsun

Canım alet olmadan olmaz diyor annem, nobetci eczaneden alın bence..

Kizlar telm bozuldu hc gelemedm iki haftadir naptnz naslsnz ben sinirden çatlıyorum

Tam.olarak ne oldu kzuum
L
Bxjsi

CA
Tam.olarak ne oldu kzuum
Canım ablam galate yemiş sanırım susamli
Zaten sütü bol olan bi insan susam da sütünü daha da arttırmış bizim velet de doğru düzgün emmeyen bir bebek ondan ötürü ablamın göğsü şişti ağrı yaptı bez yaptı
Biraz sıcak su buharı ile rahatlattı velet de emdi biraz daha iyi gibi

Anladim.kuzummm yaa uzuldimm gercekten cok gecmis olsun suan Iyi olmasina sevndim olmadi hastaneye gidinnn

Benimle kafayı yemiş bir eltm var. Aylar önce benimle ortak bir arkadaşı varmış kv.me söylemiş bunu ışte beni arastirmis falan da kız buna benim alkol aldığımi falan söylemiş. Nişanlımin ailesı de dindarlar onlara ters bunlar ışte. Neyse kızın kim olduğunu öğrendim aylar sonra benim ilk okul arkadaşım kız . Ulaştım dedim böyle bir şey dedin mi falan diye. 7 senedir seni gormuyorum böyle bir şey olsa da ben nerden bileym dedi. Bende nişanlıym allah.tan korkarım böyle bir şeyi bozmaya dedi

Ee sonuc ne oldu kuzum

Kuzu seni araştırdığına emin misin? Eğer dediğin gibiyse yuh yaa bi insan bu kadar aciz olur.. Başkasıyla uğraşan başkasının varlığını dert eden insan kadar acınası kimse yoktur. Sinir oldum şu an nefret ederim o tip kızlardan.. Peki sen alkol aldığını söylemedin mi sevgilinin ailesine?

Hadi yaa Allah yardımcın olsun kuzum işin zor böyle insanlarla ugrasmak yorar yıpratır insanı olabildiğince uzaklaşmak iyidir
Gercekten sonra ne oldu peki

Beni tanıdığıni idea ettiği kızı görmedin senelerdir. Bugün de kıza ulaştım. Ben öyle bir şey demedim. İstersen yüzlerselm dedi. Yemin etti. Ben seni yıllardır gormuyorum nerden bileym senin naptini diye kız söyledi

Ya insanları anlamıyorum senle alıp veremediği ne ki kıskançlık resmen. Bide anlamadığım dindar geçinip dedikodu yapıyolar. Sanki içki içmek günahta dedikodu günah değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…