Kizlar yardımıniza ihtiyacım var !!!
Ablamın 7 aylık bir oğlu var sütü de baya bol
Öğlen sınavı vardı sabah da bir süre emziremedi
Suan kötü bir durumda oğlu da emmiyor ki tam rahatlatsin geri vurmaaindan fa korkuyoruz ağrı da yapıyor şu an üşüme de geldi
Bilgisi olan var mı ne yapabiliriz
Sağacak alet de yok gibi var ama sorunlu
Ne yapabiliriz canlarım
Sağol canım yinedeCanim.pek anlamadim bi bilgimde yok gecmis olsun
Canım alet olmadan olmaz diyor annem, nobetci eczaneden alın bence..Kizlar yardımıniza ihtiyacım var !!!
Ablamın 7 aylık bir oğlu var sütü de baya bol
Öğlen sınavı vardı sabah da bir süre emziremedi
Suan kötü bir durumda oğlu da emmiyor ki tam rahatlatsin geri vurmaaindan fa korkuyoruz ağrı da yapıyor şu an üşüme de geldi
Bilgisi olan var mı ne yapabiliriz
Sağacak alet de yok gibi var ama sorunlu
Ne yapabiliriz canlarım
LTam.olarak ne oldu kzuum
Canım ablam galate yemiş sanırım susamliTam.olarak ne oldu kzuum
L
Bxjsi
CA
Canım ablam galate yemiş sanırım susamli
Zaten sütü bol olan bi insan susam da sütünü daha da arttırmış bizim velet de doğru düzgün emmeyen bir bebek ondan ötürü ablamın göğsü şişti ağrı yaptı bez yaptı
Biraz sıcak su buharı ile rahatlattı velet de emdi biraz daha iyi gibi
Haklısın canım sıcak su buharı ile rahatlamaya çalıştık biraz daha iyiCanım alet olmadan olmaz diyor annem, nobetci eczaneden alın bence..
Sağol Canımcim eğer agirlasirsa öyle yaparız sanırım ...Anladim.kuzummm yaa uzuldimm gercekten cok gecmis olsun suan Iyi olmasina sevndim olmadi hastaneye gidinnn
Kizlar telm bozuldu hc gelemedm iki haftadir naptnz naslsnz ben sinirden çatlıyorum
Sağol Canımcim eğer agirlasirsa öyle yaparız sanırım ...
Benimle kafayı yemiş bir eltm var. Aylar önce benimle ortak bir arkadaşı varmış kv.me söylemiş bunu ışte beni arastirmis falan da kız buna benim alkol aldığımi falan söylemiş. Nişanlımin ailesı de dindarlar onlara ters bunlar ışte. Neyse kızın kim olduğunu öğrendim aylar sonra benim ilk okul arkadaşım kız . Ulaştım dedim böyle bir şey dedin mi falan diye. 7 senedir seni gormuyorum böyle bir şey olsa da ben nerden bileym dedi. Bende nişanlıym allah.tan korkarım böyle bir şeyi bozmaya dedi
Kuzu seni araştırdığına emin misin? Eğer dediğin gibiyse yuh yaa bi insan bu kadar aciz olur.. Başkasıyla uğraşan başkasının varlığını dert eden insan kadar acınası kimse yoktur. Sinir oldum şu an nefret ederim o tip kızlardan..Benimle kafayı yemiş bir eltm var. Aylar önce benimle ortak bir arkadaşı varmış kv.me söylemiş bunu ışte beni arastirmis falan da kız buna benim alkol aldığımi falan söylemiş. Nişanlımin ailesı de dindarlar onlara ters bunlar ışte. Neyse kızın kim olduğunu öğrendim aylar sonra benim ilk okul arkadaşım kız . Ulaştım dedim böyle bir şey dedin mi falan diye. 7 senedir seni gormuyorum böyle bir şey olsa da ben nerden bileym dedi. Bende nişanlıym allah.tan korkarım böyle bir şeyi bozmaya dedi
Hadi yaa Allah yardımcın olsun kuzum işin zor böyle insanlarla ugrasmak yorar yıpratır insanı olabildiğince uzaklaşmak iyidirBenimle kafayı yemiş bir eltm var. Aylar önce benimle ortak bir arkadaşı varmış kv.me söylemiş bunu ışte beni arastirmis falan da kız buna benim alkol aldığımi falan söylemiş. Nişanlımin ailesı de dindarlar onlara ters bunlar ışte. Neyse kızın kim olduğunu öğrendim aylar sonra benim ilk okul arkadaşım kız . Ulaştım dedim böyle bir şey dedin mi falan diye. 7 senedir seni gormuyorum böyle bir şey olsa da ben nerden bileym dedi. Bende nişanlıym allah.tan korkarım böyle bir şeyi bozmaya dedi
Bundan sonra ki tüm bekarlara sözlenecek olanlara dicem utanmadan altını da eşyayı da isteyin dicem :)Kuzum ele karisinca anlıyorsun nasil olduklarini
Kv.em kb.m aradilar falan beni görüşme kızın sen istemiyorsan haklısın dedilerHadi yaa Allah yardımcın olsun kuzum işin zor böyle insanlarla ugrasmak yorar yıpratır insanı olabildiğince uzaklaşmak iyidir
Gercekten sonra ne oldu peki
Kuzu seni araştırdığına emin misin? Eğer dediğin gibiyse yuh yaa bi insan bu kadar aciz olur.. Başkasıyla uğraşan başkasının varlığını dert eden insan kadar acınası kimse yoktur. Sinir oldum şu an nefret ederim o tip kızlardan..Peki sen alkol aldığını söylemedin mi sevgilinin ailesine?[/QUO canım benim ben alkol almıyorum ki zaten. Bir defa nişanlımla aldm onu da bir biz biliyoruz
Ya insanları anlamıyorum senle alıp veremediği ne ki kıskançlık resmen. Bide anlamadığım dindar geçinip dedikodu yapıyolar. Sanki içki içmek günahta dedikodu günah değil.Benimle kafayı yemiş bir eltm var. Aylar önce benimle ortak bir arkadaşı varmış kv.me söylemiş bunu ışte beni arastirmis falan da kız buna benim alkol aldığımi falan söylemiş. Nişanlımin ailesı de dindarlar onlara ters bunlar ışte. Neyse kızın kim olduğunu öğrendim aylar sonra benim ilk okul arkadaşım kız . Ulaştım dedim böyle bir şey dedin mi falan diye. 7 senedir seni gormuyorum böyle bir şey olsa da ben nerden bileym dedi. Bende nişanlıym allah.tan korkarım böyle bir şeyi bozmaya dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?