2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ya insanları anlamıyorum senle alıp veremediği ne ki kıskançlık resmen. Bide anlamadığım dindar geçinip dedikodu yapıyolar. Sanki içki içmek günahta dedikodu günah değil.
Nisanima dahi gelmedi tek kelime konuşmuşlugumz yok ya. Bende anlamadim benle ne derdi var

Ya insanları anlamıyorum senle alıp veremediği ne ki kıskançlık resmen. Bide anlamadığım dindar geçinip dedikodu yapıyolar. Sanki içki içmek günahta dedikodu günah değil.
Bana almadıklarını yapmadiklarini ona yapıyorlar. Tel kavga etmesinler diye her istediği yapıyor nişanlımın ailesi.

kızlar bende sözlümün abisinden hiç ama hiç hoşlanmıyorum.nefret ediyorum.çok konuşuyo zevzek zevzek hareketleri oluyo ki ben hiç dayanamam çok konuşan insanlara.sözlümün babası vefat etmiş abisi de babam yaşında.durum böyle olunca büyük olduğu için o yapıyo herşeyi babasının yerine.maddi anlamda bişey yapmıyo ama işte oturup kalkıyo büyük olarak o öne atılıyo.bense sinir oluyorum.bizimkilerde hiç sevmiyo.bi kez sözlüme de söyledim ama o da babasının eksikliğini hissettiği için kırıldı galiba.benimle 2 gün konuşmak istemediğini bunaldığını söyledi.babam hayatta olsaydı sizinkiler hiç böyle yapmazdı falan demişti daha öncede çünkü.görmeye bile tahammülüm yok ama benim.nolcak böyle bilmiyorum.

birde ben annem ve ablam bigün alışverişe çıkmıştık.ablam o zaman hamile olduğu için yürüyemiyodu,haliyle yavaş yavaş bakına bakına gezer gibi dolaşıyoduk.abisi bizi görmüş sözlüme kafeini gördüm birini arıyodu heralde yolda etrafına bakınıp duruyodu demiş.sonrada sözlüm sen yolda hep etrafına bakınıp dururmusun diye kızmıştı bana, biraz tartışmıştık.taa o zamandan sinir oldum.başka davranışları da oldu üstüne.

Ay vala insanı deli ediyorlar ışte iş güç yok

Ay vala insanı deli ediyorlar ışte iş güç yok

aynen öyle.düşündükçe sinir oluyorum abisine.zaten o ağırbaşlı bi adam olsaydı ailem bu kadar karşı çıkmazdı.hemen severlerdi sözlümü.neyseki sözlüm yönünden şanslıyım.abisini kafamdan silip atarsam bi sorun kalmıyo.yoksa sinirlerim tepeme çıkıyo.

Aynen öyle benim de tek sansim nişanlım.

Aynen öyle benim de tek sansim nişanlım.

her gülün dikeni diye pek ses çıkarmıyorum artık.ama içten içe kesinlikle bir araya gelmek istemiyorum ben.kurban bayramlarında falan nası kaçarım onu düşünüyorum şimdiden.iyice sapıttım. :)

Az önce eltmin yaptklarini yazdım kafayı yedircek bize ama. Kgörmek istemiyoruz. Çamur

her gülün dikeni diye pek ses çıkarmıyorum artık.ama içten içe kesinlikle bir araya gelmek istemiyorum ben.kurban bayramlarında falan nası kaçarım onu düşünüyorum şimdiden.iyice sapıttım. :)
Ben de dugune gelmesin dedim utanmadan bir de evime gelecek hali yok o kadar iftiradan oyundan sonra ki şükür çıktı oyunu ortaya

Hey Allahım yaaa hadi kız cinsinde oluyor böyle saçmalıklar diyordum (sözüm meclisten dışarı bizler süperiz her daim ) erkekler daha olgun daha iyiler böyle saçma sapan lafları yok küçük şeylerle uğraşmazlar diyordum senin kaynın bu düşüncemi yerle bir etti kuzucum elinden geldiğince takmamaya çalışmaktan başka çaren yok heralde çünkü abisi uzak biri değilki görüşmeyi kesin yada azaltın ne bileyim yaa aslında görüşme azaltılabilir ilerde evlenince he bide canım sen bence hep resmi dur ona belki çekinir senden

Az önce eltmin yaptklarini yazdım kafayı yedircek bize ama. Kgörmek istemiyoruz. Çamur
Canım boşver sen o kendi kendine uğraşıp dursun seninle kalite denen bişeyi yokmuş ki seni dert etmiş ama sana yapmadıklarını ona yapıyorsa ailesi çifte standaert olur bu bence mazereti yok.. Bi şekilde belli et bence bozulduğunu, sırf kavga çıkmasın diye ona daha çok şey yapılmamalı o snein küçük kardeşin değil hepimiz olgun insanlarız eşit yapılmasınıı çekemiyorsa kendisi bilir

canım ben bütün aileye karşı öyleyim zaten.tek muhabbetimiz nasılsın iyimisin.abisinin işyeri de babamın işyerinin yanında bi de.deli oluyorum yani.bu lafları söylememiş olsa bile çok konuşuyo zevzek.bense hiç öyle değilimdir tahammülde edemem.sözlüme zaten hep söylüyolarmış sen hiç abilerine benzemiyosun falan diye.geçen gün yazın hergün anneme gideriz zaten dedi.tabi abileri de orda olur.ben gitmem falan evimden bi yere dedim.tamam aşkım ben kendim giderim dedi.bi sorun çıkarmadı.ama mecbur biraraya gelicez.bilmiyorum nası olcak.

O da ayrı konu zaten canım benim. O konu da ayrı tartışılıyor.bende nişanlıma diyorum tabi nişanlımı da ailesine söyledi. Sizin tek mi gelininiz var filan diye. Ama yapacagz falan diye nişanlımi oyalıyorlar dört aylık geliniym bir çift corap almısligi yok bana kv.min ama ona aldıkları yaptıklarını saymakla bitiremiyor.

Kuzu sık sık gitmezseniz tahammül et sende bende nefret ederim çok konuşan insanlardan bende hiç konuşmam sessiz sakin bi tipim hiç sevmem konuşmayı ki dediğin gibi çok konuşanlar zevzek olur boş konuşur resmen sabrını çatlatır çok iyi anlıyorum. Ama canım zamanla herkes kendi çekirdek ailesine dönüyor bakma gidiş gelişler azalıyor hele çocuk olduktan sonra kendi kabuğuna çekiliyor insan o zamana kadar sende sabret çoğu zaman sevdiceğini tek yolla idare edersin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…