Bende hiç görüşmek istemiyorum ama nişanlım da aynı fikirde abimi gider disarda ben görürum dedi.canım ben bütün aileye karşı öyleyim zaten.tek muhabbetimiz nasılsın iyimisin.abisinin işyeri de babamın işyerinin yanında bi de.deli oluyorum yani.bu lafları söylememiş olsa bile çok konuşuyo zevzek.bense hiç öyle değilimdir tahammülde edemem.sözlüme zaten hep söylüyolarmış sen hiç abilerine benzemiyosun falan diye.geçen gün yazın hergün anneme gideriz zaten dedi.tabi abileri de orda olur.ben gitmem falan evimden bi yere dedim.tamam aşkım ben kendim giderim dedi.bi sorun çıkarmadı.ama mecbur biraraya gelicez.bilmiyorum nası olcak.
Allahımmmmm resmen adam kayırıyorlar yaa kuzu boşver o zaman hiç tenezzül etme ya hatta konuyla çok ilgisi yok ama şimdi de evlenince de eltinin yanında özellikle mutluluğunuzu yüzlerine çarp dur.. O salak (çok afedersin) kendisine yapılan maddi şeylerle oyalansın sen hep ondan bi adım mutlu görün, sinirliysen de küssende kocanla hep böyle ol çatlasın o (Allahımmmm kendimden utanıyorumO da ayrı konu zaten canım benim. O konu da ayrı tartışılıyor.bende nişanlıma diyorum tabi nişanlımı da ailesine söyledi. Sizin tek mi gelininiz var filan diye. Ama yapacagz falan diye nişanlımi oyalıyorlar dört aylık geliniym bir çift corap almısligi yok bana kv.min ama ona aldıkları yaptıklarını saymakla bitiremiyor.
Hey Allahım yaaa hadi kız cinsinde oluyor böyle saçmalıklar diyordum (sözüm meclisten dışarı bizler süperiz her daim) erkekler daha olgun daha iyiler böyle saçma sapan lafları yok küçük şeylerle uğraşmazlar diyordum senin kaynın bu düşüncemi yerle bir etti kuzucum elinden geldiğince takmamaya çalışmaktan başka çaren yok heralde çünkü abisi uzak biri değilki görüşmeyi kesin yada azaltın ne bileyim yaa aslında görüşme azaltılabilir ilerde evlenince he bide canım sen bence hep resmi dur ona belki çekinir senden
Zaten onunla kafayı yiyorAllahımmmmm resmen adam kayırıyorlar yaa kuzu boşver o zaman hiç tenezzül etme ya hatta konuyla çok ilgisi yok ama şimdi de evlenince de eltinin yanında özellikle mutluluğunuzu yüzlerine çarp dur.. O salak (çok afedersin) kendisine yapılan maddi şeylerle oyalansın sen hep ondan bi adım mutlu görün, sinirliysen de küssende kocanla hep böyle ol çatlasın o (Allahımmmm kendimden utanıyorum)
Zaten onunla kafayı yiyorbiz allah bozmasın çok iyiyiz. Kendi huzursuz ışte bizim mutlu olmamiz onu bu hala getiriyor. Bir de benim yanlış anlamayın lütfen ev hanimi eltm nasıpse biterse ben de öğretmen olacağım bunu falan da etkisi olmus. Yoksa karşılıklı tel de bile konuşmadık
Aman tek biz mutlu olalım da gerisi dediğin gibi tatlım geçiyor.Uzme tatlim bosuna kendini sen nisanlinla mutluluğunu yasa
Kuzu sık sık gitmezseniz tahammül et sende bende nefret ederim çok konuşan insanlardan bende hiç konuşmam sessiz sakin bi tipim hiç sevmem konuşmayı ki dediğin gibi çok konuşanlar zevzek olur boş konuşur resmen sabrını çatlatır çok iyi anlıyorum. Ama canım zamanla herkes kendi çekirdek ailesine dönüyor bakma gidiş gelişler azalıyor hele çocuk olduktan sonra kendi kabuğuna çekiliyor insan o zamana kadar sende sabret çoğu zaman sevdiceğini tek yolla idare edersin sen
işte nikah resimlerimiz :)
Canim Allah mesut bahtiyar etsin, rabbim utandirmasin
Ben fotoları göremedim kizlar
Foto foto foto foto fotoooooooooooooBen gelebildiiimmm
Hepinizi ozledim
Oncelikle soylemeliyim ki hersey mukemmel gecti
Insallah sizin nisanlar dugunler de boyle olur
Cumartesi saat 8gibi geldiler. Aslinda 7demistik ama bi yakinlari gecikti onlari beklediler. Ben tabi hazir bekliyorum biraz sıkılmaya baslamistim geldiler
Ilk once odada bekledim herkes oturunca hosgeldiniz dedim. Biraz oturduk. Sonra istemeye gecildi kahveler yapildi. Ben yapmadimablam yapti
Sonra verdiler iste beni sevdicegime
babam cok agladikalabalik oldugumuzdan bayanlar erkekler ayri oturdu mecburen. Bayanlar biz duymadik istemeyi dediler. Bidaha kadinlar arasinda isteme toreni yaptik tiyatro gibi cok komikti ananemden istedi beni gorumcemin kayinvalidesi
Sonra yuzuk kesmeye gectiko ana dair hicbisey hatirlamiyorum. Sadece elimin titredigini gordum
Veeeee askkupum o anda biz yuzukleri beklerken kulagima egildi benimle evlenir misin dedidondum kaldim bisey diyemedim ama daha sonra bi kosede kistirdim onu evet dedim
kayinpederimle dedem takti yuzukleri. Dedem kesti. Tepsiye para koydu babasi falansonra bilezik falan taktilar. Askulatam da tektasimi takti gercekten kendim gidip alsaymisim bu kadar olurmus cok begendim bayildim sonra herkesi optuk babam yine agladi
Cikolatayi actik herkese tuttumcok guzeldi fotorafini atarim size
Ardindan ikramlara gectik. Yine ablamlar hazirladilaryedik ictik sira bohca acmaya geldi
Gorumcemden beklemiyordum ama herseyi mukemmel yapmis herkes cok begendi bohcami
Sonra ben hediyelerimi dagittim herkese fazla fazla verdim yetti. Kalanlari yarin isteki arkadaslara vericem
Ardindan gece sonlandi. Benim agzim kulaklarimda tabi
Kizlar inanin bu kadar guzel olacagini ummuyordum. Kalabalikti ama kargasa olmadi. Cok guzel sicak samimi bi ortam oldu
Ve cicegim cikolatam bohcam yuzugum hepsini cok begendim. Cok ozenmisler sagolsunlar. Hersey bi yana ben cok guzel bi aileye gelin gidiyorum
Kizlar albume fotograf ekledim. Takip ettigim kisiler gorebilirler
Bakmak isteyenleri hemen izlemeye alirim
Foto foto foto foto fotoooooooooooooKuzucum benim yaaa Allah tamamına erdirsin çoookkkk sevindim herşeyin güzel geçmesine babanın ağlaması kötü olmuş bi tek benim babam nişanımda ağlasa ben de ağlaya ağlaya odadan kaçardım heralde hiç dayanamam babaların ağlamasına ayyyyy kuzum benim yaaaa nişanlıgörlsün artık sende Az önce dediğim gibi foto foto foto fotooooooooooo
Bu yaz en azından söz düşünüyoruz, ama kesin değil. Üf, keşke ben de kesin bi şekilde "bu yaz nişanım var" diye sevinebilseydim. :)
Sizlere mutluluklar diliyorum kızlar. Muradınıza ererken bana da dua edin emi :)
KuzuFotoyu gordunmu kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?