2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kizlar albume fotograf ekledim. Takip ettigim kisiler gorebilirler

Bakmak isteyenleri hemen izlemeye alirim

Canım günaydın, çok sevindim herşeyin güzel geçmesine..Allah tamamına erdirsin inşallah..Darısı benim ve tüm gelinciklerin başına.. Sıra bizde dua edin, sizin gibi sorunsuz ağız tadıyla atlatalım inşallahh

Bu arada hatun ben seni izlemeye almışım sen niye beni izlemiyorsun

Günaydın herkese. öncelikle math27 fotoğraflarını gördüm tekrar tebrik ederim canım. Elbisen çok şirin durmuş buarada ve senide çok beğendim çok talı birine benziyorsun Precious sana gelincede tatlım henüz otoğraflarını göremedim beni izlemeye alırsan sevinirim sende kurtuldun stresten diyim hayırlı olsun Allah utandırmadan tamamına erdirsin inş. darısı diğerlerinin başına

Ay hadi hayırlısı olsun tatlım çok sevindim güzel geçmesine :) Darısı başımıza

Heh ben de tam onu diyecektim, ben de izliyorum ama izlenmiyorum, merak ettim fotoğrafları :)
Günaydın güzel gelincikler, hepinize güzel bir hafta diliyorummmmmmmmm
Günaydınlarr, sana da güzel haftalar :)

Ben resimleri göremedim kizlar

Izledim seni canim bakabilirsin

Amiinnn canim insallah hersey gonlunuzce olur oncesinde insan stres oluyor hatta ben bir hafta once olmasina ragmen regl olur gibi bisey oldu bende. Butun dengem sasti ama gecti cok sukur cok guzel olucak seninde ben eninim dua edicem hepiniz icin

Ben seni niye izlememisim bende anlamadim izledim hemen

Amin canim sagolasin izledim senie bakabilirsin fotograflara

Çokk güzelsiniz maşallah

Gunaydinn bebeklerim
Günaydınn. Maşallah çok güzel olmuşsunuz mutluluğunuz daim olsun :) Elbisen de çok güzel durmuş bu arada, işte fizik güzel olunca :) Çikolatanız da çok güzelmiş ay gördükçe heyecan bastı beni. Pazar günü geliyorlar Ay nolur güzel geçsin ya nolur sevgilim o gün bari heyecanlansın hevesli görünsün odun gibi durmasın.

Masallah canımm çok sevindim güzel geçmesine Allah daim etsin kuzuu

Çok sevindim kuzum :) darısı bana inşallah:)

Canım benim masaAllah ne guzel Rabbim hayırlı eylesin tamamına erdirsin insaAllahh cok sevindim kuzumm darısı bizim basimizaa

Sağol canım benim çok teşekkür ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…