2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hayırlı olsun ne güzel yazmışsın...Allah tamamına erdirsin=)

işte nikah resimlerimiz :)

Canım çok güzel olmuşsun inşallah çok mutlu olursunuz,tekrardan hayırlı olsun

Güle güle kullan canım , çok güzeller

Ayy kendi söz günüm geldi aklıma şimdiii, ne güzel olmuş sorunsuz sıkıntısız atlatmışsın çok sevindim canım hayırlısı olsun inşallah artık sende sözlüler camiasındansın Resimlerinede baktım çok güzel herşey ,sende öylesin maşallah

Günaydın güzel gelincikler, hepinize güzel bir hafta diliyorummmmmmmmm

Günaydın canımm , inşallahhh

Gunaydinn bebeklerim

Günaydınnn

Günaydın :) Heyecan güzeldirrr Güzel geçer inşallah :) erkek arkdaşından yana sıkıntı yapma hiç kendine benim sevdiceğimde pek rahattır ama o gün var ya nasıl oturacağını bilemedi kıpır kıpırdı Bizden daha heyecanlı oluyolar yani

Günaydınn Hayırlı haftalar güzel gelinciklerr

Günaydın canım

Günaydınn canlaaaarr

Günaydın canım :) :) :)

Kızlar günaydın:) ismilerinizi yazın ayakkabımın altına yazacam:)

Özelden yazıyorum hemen , benimkini silincek bir yere yaz İsimler bitince foto çekte görelim , düğün sonrası da koyarsın

Kızlar hepinize günaydın ve hayırlı haftalar Haftasonum çoook çok çook harika geçti sevdiceğim ve ailesiyle birlikteydim sevdiceğim beni otogardan aldı eve hemencik gitmedik azıcık dolaştık arabayla Sonra dedim dönüp durma başım döndü yeter Zaten 5 saat otur otur gına geldi dedim inelim hadi İndik neyse beni yemeğe beklemişler girdim eve annemi öptüm , 2 ablası da oradaydı onları öptüm küçük kız var eliş onuda öptüm Sonra hemen sofraya geçtik hazırlamışlar , hazır sofraya geldim k.bakmayın yarında ben hazırlarım dedim Utandım , anneside olsun kızım hadi gel dedi güzel güzel yemekler yapmışlar miss gibi yedik sonra biz sevdiceğimle dışarı çıktık gezdik,dolaştık canlı müziğe gittik ama birbirimizden başka hiçbirşeyi görmüyor ve duymuyorduk Sevdiceğimle geze geze eve gittik çay içtik , çekirdek çıtlattık :) Sonra ablası ve eniştesi bizde kalsınlar rahat rahat dedi annemde onlar bilirler kızım sabahta gelirsiniz kahvaltıya o zaman dedi, gittik ablasına saat 3 e geliyordu yattığımızda kahve içtik film izledik sonra ablamlar yatmaya gittiler bende bende yatıyorum iyi geceler dedim sevdiceğe çekildim odama :) :) O da salonda yattı yavrum Sabah kalktık kahvaltıya gittik annesine yardım ettim hazırladık sofrayı konuştuk birazcık bizde gelicez kızım nişandan önce oturmaya dedi dedim inşallah bekleriz . Kahvaltı yaptık sonra biz yine gezmelere çıktııık dolaştık dolaştık sonra eve geldik yemek yedik :) Bu arada alyans konusunu konuştuk sevdicekte geldiğimizde alırız dedi bohça alışverişi yapılırken :) bir de bir kaç mağazaya girip yemek takımı falan baktık çok güzeldiii Ahh ah dönüş saati geldi ve otobüse bindim öptüm sarıldım kokladım ... Sonra sevdiceğim gözden kaybolunca ağlamaya başladım . Her gittiğimde daha da çok bağlanıyorum ve artık aramızda ciddi bir adım var sözlüyüz , nişanlanıcaz , evlenicez. Bu yüzden hep birlikte olmak istiyorum ve ayrı kalmak çok zor geliyo inşallah hayırlısı ile kavuşuruz.Beni dinlediğiniz için teşekkür ederimm

Ne güzel düşünmüşsün :) Özelden yazıyorum canım ben de. Fotoğraf bekliyorum ama sonra mutlaka. Bence bizim hepimizi sen böyle en silinecek yerlere sıkıştırıver

En kötü günleriniz böyle olsun inşallah Çok sevindim böyle mutlu olmana :)

Günaydın kızlar,iyi haftalarrr..bizimde büyük güne 5 gün kaldı heyecanlanmaya başladım :)

cnm cok sevindim herşeyin gönlünce olmasına.Allah bi an önce tamamına erdirsin inşşş ben seni izliyorum ama sen beni izlemiyorsun,göremedim fotoları beni de izlesene applaaaaaa,,nolursunnnn

benimde yaaaaazzzz :) sana yazıyorum özelden adımı :)

ay ay yesinler seni:)) Hiç ayrılmayın inşallah tez zamanda kavusun:)

Maşallah canımm yan çok sevindim gerçektennn ohh iyice hasret giderseydin ben yakın olduğu halde her eve gidişimde böyle tuhaf oluyorum ne zaman kendi evimize gidicez diyee

Kuzum çok güzel geçmiş haftasonun çoook sevindim :))

Maşallah canımm yan çok sevindim gerçektennn ohh iyice hasret giderseydin ben yakın olduğu halde her eve gidişimde böyle tuhaf oluyorum ne zaman kendi evimize gidicez diyee

Giderdim giderdim :) Bende diyorum şu otogarları hem seviyorum hem nefret ediyorum.. Hem kavuşturuyo bizi , hem de ayırıyo...

Kuzum çok güzel geçmiş haftasonun çoook sevindim :))

Çok teşekkürlerr :) :)

Kızlar çarşıya gidiyorum :) annrmlerle takı alacam:) salona gitcez:) müzikleri seçecem:) bana kına için giriş ve dans müziği lazım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…